Bebeğe bağırılır mı ya?

Sabah gördüm ben onu.
Aynı şeyden bahsediyorsak eğer.
Annenin mesajlarını alıp buraya ekleyeyim dedim uğraşmadım.
Aklıma bu konu geldi o mesajları okurken.
Allah korusun ama kul tedbir almadan olmuyor.

Bu
Bence o ölsün kökten çözüm
Bu bir hastalik. Kanser,diyabet,tansiyon gibi. Once tedavi olmasi icin ugrasin. Tedaviye baslamazsa bosanacaginizi soyleyin. Ve sozunuzu tutun. Psikolojik rahatsizliklar da caresiz kalabiliyoruz. Ama yapilacak mutlaka bir seyler vardir. Iyi gunde kotu gunde, hastalikta ve saglikta. Soz verdik. Once sozumuzu tutalim. Caba sarfetmezse ailesini kaybeder. Kendi bilir.

Adam hasta yazmışsınız , hasta filan değil arkadaşlar vallahi dayak istiyor. Dayak yese düzelir. Karısı bir iki konuşmuş artık ona bağırmıyormuş nasıl tutuyor kendini? Demek ki dötü yemeyince tutuyor kontrol ediyor. El kadar bebeye mi yetiyor gücü

Erken uyuyunca tekrar uyanıyor
mesela 10 da uyudu diyelim.
12 de uyanıyor muhakkak.

Yada 11 de uyudu diyelim 1 de uyanıyor muhakkak
E uyanacak tabi ki , uyanmayan bebek mi var?
Ya emzireceksiniz ya mama vericeksiniz uyuyacak tekrar
Ben burda anne konulari okudukca kafayi yiyorum ya
Yapmayin gozunuzu seviyim , bebek uyaniyor diye 1 de uyutulur mu?
O cocuk gece 9 dan itibaren buyume hormonu salgiliyor bunun icin karanlil bir ortamda uyuyor olmasi gerekiyor

Sinir hastasi degilim yani olmadigimi dusunuyorum esiniz gibi davranislarim yok ama bazi konularda agresif tavirlarim oluyor. Devamli uzun suren cocuk, bebek aglamasi beni de çileden çikarir mesela. O cocuk susmadikça benim beynim fokurdayip kaynamaya basliyor resmen.

O cocuguna kiyamamak degil sesine tahammul edemiyor.
Siz kalkip hangi akla hizmet sinir hastasi, intihara kalkismis adama cocuk yapabiliyorsunuz

Son düzenleyen: Moderatör:
Öfke kontrolü yoksa tedavi olsun, bebeğe bağırmak nedir çocuk aklını kaybeder. Nasıl bir travma yaşatıyorsunuz bebeğe. Tedavi olmazsa uzaklaşın bence, nasıl bir insanmış ya insanlıktan nasibini alamamış. Biz iş eğitimlerinde öfke kontrolü eğitimi almıştık. Eşiniz beyninin en ilkel bölgesini kullanıyor.

Fiziksel siddet ile farki yok bunun. Hatta daha ağir bence. Insanin ruhuna işliyor. Adam 30 yildir ayni, bu saatten sonra degismez. Boşuna tedavisini bekleme.

Bu işin tek çaresi var, boşanmak.

Ha bide lütfen pişik olduğunda 1 hafta bekleme doktor için. Krem fayda etmiyorsa derhal doktora götür. Ve uyku eğitimini araştir. Gece 1de, açik tv ile bebek elbette uyumaz.

Bebeğe bağırılmaz. Yalnızca bebeğe değil hiçbir canlıya bağrılmaz. Bağıran kişi hastadır. Eşiniz saldırgan biri, Allah korusun size ve bebeğinize saldırabilir. Annesi olarak birinci göreviniz bebeğin güvenliğini sağlamaktır. O evi hemen terk edin. Eşiniz tedavi olmadan da dönmeyin. Görsün bakalım hor gördüğü eşi ve çocuğu olmadan hayat nasılmış. Çocuğunuz için dik durun ve taviz vermeyin. Umarım size destek olan bir aileniz vardır. Allah yardımcınız olsun.

Çok
Tüm duam seninle

Siz de bir doktora görünün, sizin de psikoloji bozulmuş bir tuhaf olmuşsunuz.
Adam dengesiz her hakareti ediyor eşe çocuğa bağırıyor ama canlarım diyip seviyor diye bana akıl verin diyorsunuz.
Adam kızınca sizi bir sövsün sonra geçer merak etmeyin mi diyelim, siz bu adama niye çocuk verdiniz vallahi merak ediyorum

Şöyle ruh hastalarını niye baba yağıyorsunuz yahu??? Çocuğa acıdım el kadar bebekken şiddet görmeye başlamış. Sizce çocuğunuzun normal bir insan olma olasılığı nedir?
Bugün yine konuştum ben anneme gidicem çocukla kalmaya sen evde dur uyumak istiyorsun ya uyu dedim
(Yemek normalde hep yaşarım ama bu kez yapmıcam)

Aperatif yesin banane.

Bugün de bedduam mı tuttu ne karnı ve böbreği ağrıyormuş.

Birde bana sitem etti hiç sormuyormuşum kocacı ağrın var mı diye soracakmışım. Sormamı bekliyor.

Umrumda değil.

Yahu adamın huyu zaten böyleymiş de neden bu adamı çocuk sahibi yaptınız ki?

Çocuktan önce ya ayrılmanız ya da aile terapistine gitmeniz, eşinizin tedavi görmesi gerekirdi. Hiç bir çocuk böyle bir babayı, böyle bir aile ortamını haketmez.

Babam bize bir fıske vurmamıştır ama herşeye sinirlenen, bağıran biriydi şu yaşıma geldim hala kavgalı, gürültülü, gergin ortamları sevmem, ani ve yüksek seslerden korkarım.

Lütfen çocuğunuza bunu yaşatmayın. Ne yapın edin eşinizi tedaviye ikna edin. Bebeğe çok üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…