aslında bebeği yüz üstü yatırmak tehlikeliymiş internette de okudum doktorumuzda söledi ama benim bebeğim karın ağrısından ve gazından dolayı yüz üstü yatırınca çok rahatlıyo ve hemen uykuya dalıyo sırt üstü yattığında resmen acı çekiyo ıkınmaktan kıvranmaktan yorgun düşüyo bende yüz üstü çeviriyorum hemen uyuyo ama korkmuyoda değilim tabi 15 dkka sora falan uyurken sırt üstü çeviriyorum uyanıyo napıcam bilmem iki arada kaldım
canım ben yanında olduğumda yatırıyorum yüzüstü
mesela şimdi yanımda uyuyor yüz üstü benim gözüm sürekli üstünde
o çok rahat ediyo ama ben tetikteyim daha çok küçük başını gömer diye korkuyorum
bilirim gaz sorunu bizde de var ıkına ıkına uyuyor ama uyanmıyor ıkınıyor inliyor
bende bişey soracaktım sırt üstü yatarken bilmiyorum sizde de var mı böyle ilginç bir ses çıkarıyor 2-3 gündür vviiikk gibi ince tiz bir ses ödüm koptu boğuluyormuş gibi nefes alamıyormuş gibi
koşa koşa gidiyom bakıyorum sakin sakin uyuyor bende anlamadım
canım benim Cemre'de çok yapıyor onu. nefes alamıyormuş gibi, soluğu yetmiyormuş gibi sesler çıkarıyor. bende çok korktum ve geçen hafta doktora gittiğimde sordum normal dedi. hatta nefeside birkaç saniyeliğine dururmuş, bazende çok hızlı nefes alırmış ki gerçektende öyle oluyor. (bizim doktorda herşeye normal diyorCADIARZU)
evet yaa benim ki de öyle artık yüzüm kalmadı ne desem normal diyo kadın:dilcikar:
pimpirikli miyim ben acaba diyorum ama insan gözünden sakınıyo normal yani dimi
senin bu cemre fena annesi valla evin afacanı belli oldukaydirigubbakcemile2
sorma canım yaa bahar ne kadar sakinse cemrede o kadar cadı :ecrin_bebek: sessiz sakin yatağında yattığını görmedik daha hep ilgi istiyor, kucakta olacak ama oturan kucak değil gezen kucak istiyor :) nasıl anlıyorsa oturduğunda ağlamaya başlıyor :) sürekli konuşacaksın, uyanır uyanmaz mama ağzında olacak yoksa nefesi kesilircesine ağlıyor, ha birde gündüz yatağa falan yatmıyor kucağına alacaksın başını omzuna yaslayıp uyuyacakama çok tatlı teyzesi bir gülücük atıyor tüm yorgunluğunu unutturuyor :ecrin_bebek:
:roflol:boğaz olarak benim oğlanda öyle yıkıyo ortalığı sanki kaçıran var
omuzda uyuma işini benimki de çok seviyo ama yavrumun gazı oluyo biraz omzumda tutup gazını çıkarırsam çok rahat uyuyo
ayakta gezdirme görevi babaya ait bizde garibim askerde bu kadar hareket yapmadım iştimadan beter diyo:asigim:
benimki daha bilinçli gülmedi 4 gözle gülmesini bekliyom bende:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?