- 6 Mart 2024
- 11.370
- 21.981
- 318
Kimseyi dinlemeyın 40 gun önce doğum yaptım ikiz gebelikti hastaneden çıkarken ödemsiz haliyle biri 1800 biri 2700 du şimdi tek doğan bebeleri gectıler maşallah . Mama Hipp kullanıyorum hem gaz yapmıyor hem gabız ayrıca bebegı de gereksiz şişirmiyor, doktor önerisiyle bu mamaya başladık . Sürekli bisey yersem kilo alırım die düşünmeyin su için bol bol Bestlak damla var süt arttırması için ben onu kullanıyorum malum iki bebeye yetmesi için bebegınızi bol bol kucağınıza alın bedenınız uyarılır süt artar . Yeşillik yiyin rezene çayı için . Yani şöyle ekmek yerim süt olur die dusunmeyın ekmek süt yapmaz sadece size kilo yapar . Badem hurma yiyin.Haklısınız ama ben napayım bir değil ki hepsi aynı şeyi söylüyor sanki ben isterdim böyle olsun
Maşallah Allah bağışlasın ne güzel anlattınız öyle teşekkür ederim deniycem ben psikolojikmen kendimi bırakmıştım kaynanam dahi eşime ilk cocuk olmasına rağmen senin kızın zayıf küçük şöyle böyle diyor adam bile üzülüyor herkesten aynı şeyi duymaktan midem bulandı inşallah yavrum toparlar da hepsinin ağzına lafları tıkarız duşunu kaç günde bir aldırayım şuan 11 günlükKimseyi dinlemeyın 40 gun önce doğum yaptım ikiz gebelikti hastaneden çıkarken ödemsiz haliyle biri 1800 biri 2700 du şimdi tek doğan bebeleri gectıler maşallah . Mama Hipp kullanıyorum hem gaz yapmıyor hem gabız ayrıca bebegı de gereksiz şişirmiyor, doktor önerisiyle bu mamaya başladık . Sürekli bisey yersem kilo alırım die düşünmeyin su için bol bol Bestlak damla var süt arttırması için ben onu kullanıyorum malum iki bebeye yetmesi için bebegınızi bol bol kucağınıza alın bedenınız uyarılır süt artar . Yeşillik yiyin rezene çayı için . Yani şöyle ekmek yerim süt olur die dusunmeyın ekmek süt yapmaz sadece size kilo yapar . Badem hurma yiyin.
Cevizli sucuk var ondan alın yiyin efsane süt yapıyor goguslerınızı doldurur kendımden Biliorum güzel süt yapıyo. siz iyi olursanız bebek hisseder oda iyi olur . Milyonlarca 1 kilo hatta daha altında doğan bebekler var önemli olan sağlıklı olması .mama ölçüleriniz mamanın kutusunda yazıyor kullanımı . 2-3 saatte bir beslemelisiniz bebegınızı
Maşallah Allah bağışlasın ne güzel anlattınız öyle teşekkür ederim deniycem ben psikolojikmen kendimi bırakmıştım kaynanam dahi eşime ilk cocuk olmasına rağmen senin kızın zayıf küçük şöyle böyle diyor adam bile üzülüyor herkesten aynı şeyi duymaktan midem bulandı inşallah yavrum toparlar da hepsinin ağzına lafları tıkarız duşunu kaç günde bir aldırayım şuan 11 günlükKimseyi dinlemeyın 40 gun önce doğum yaptım ikiz gebelikti hastaneden çıkarken ödemsiz haliyle biri 1800 biri 2700 du şimdi tek doğan bebeleri gectıler maşallah . Mama Hipp kullanıyorum hem gaz yapmıyor hem gabız ayrıca bebegı de gereksiz şişirmiyor, doktor önerisiyle bu mamaya başladık . Sürekli bisey yersem kilo alırım die düşünmeyin su için bol bol Bestlak damla var süt arttırması için ben onu kullanıyorum malum iki bebeye yetmesi için bebegınızi bol bol kucağınıza alın bedenınız uyarılır süt artar . Yeşillik yiyin rezene çayı için . Yani şöyle ekmek yerim süt olur die dusunmeyın ekmek süt yapmaz sadece size kilo yapar . Badem hurma yiyin.
Cevizli sucuk var ondan alın yiyin efsane süt yapıyor goguslerınızı doldurur kendımden Biliorum güzel süt yapıyo. siz iyi olursanız bebek hisseder oda iyi olur . Milyonlarca 1 kilo hatta daha altında doğan bebekler var önemli olan sağlıklı olması .mama ölçüleriniz mamanın kutusunda yazıyor kullanımı . 2-3 saatte bir beslemelisiniz bebegınızı
30 ay emzirdim 1 kere ateş düşürücü şurup bile içmedi 6 yaşında oldu antbytk bile bilmez. Siz moralnzi sakın bozmayınSağolun Allah razı olsun denicem
Dakıka değil 2-3 saatte bir besleyeceksınızKaç dakikada bir emzireyim ve kaç dakika da bir mama vereyim
Ne zaman isterse verin dakika zaman saymayın gazını mutlaka çıkarın ama koynunuzdan ayirmayin ilk 4 ayKaç dakikada bir emzireyim ve kaç dakika da bir mama vereyim
Sen 5 kilo bebek doğurmuş olsaydın yine bişey diyeceklerdi önce bugun kabul et. Ah daha çok yolun var göreceksin insanlar öyle boş konuşuyor ki. Benim oğlum 3700 doğdu bana da hep zayıf sütün gelmiyo mama ver falan dediler hatta doğum sonrası psikolojisiyle mama verdim aklım başıma gelince bıraktım gayette sütüm yetti. Şuan 19 aylık 10 buçuk kilo şuan kilosu az ama benim gözümde gayet iyi duruyor yine insanlar zayıf diyor artık kulak tıkadım herkese. Gerçekren bir bebek zayıfsa bunu anneye söykeyen zaten anneyi düşünmüyordur değer vermiyordur. Çünkü anne herkesten önce çocuğunun farkında zatenMerhaba hanımlar 39 haftalık gebeydim bebeğimin gelişimi 35 haftayla uyumlu kaldı diye acil sezeryana alındım 2500 kilo 45 cm 32 baş çevresi ile dünyaya geldi baş çevresi normal mi gelenler gidenler çok zayıf küçük bir bebek diyorlar psikolojim alt üst oldu lütfen yardımcı olun bebeğimi nasıl toparlıcam
Çok fazla değil mi benimki küçük olduğu için saatte bir ki yapayım diye düşündümDakıka değil 2-3 saatte bir besleyeceksınız
Saat saymak hiç doğru değil ama anne sütü alan bebekte ne zaman isterse zaten aç olmasa almaz memeyiDakıka değil 2-3 saatte bir besleyeceksınız
Benimki şuan 11 günlük uyuyor uyandırayım saat başıNe zaman isterse verin dakika zaman saymayın gazını mutlaka çıkarın ama koynunuzdan ayirmayin ilk 4 ay
Ya bosverın insanlar konuşmaya aç kendı evınde iletişim eksikliği olan herkes dışarıya akıl verme çabasındaMaşallah Allah bağışlasın ne güzel anlattınız öyle teşekkür ederim deniycem ben psikolojikmen kendimi bırakmıştım kaynanam dahi eşime ilk cocuk olmasına rağmen senin kızın zayıf küçük şöyle böyle diyor adam bile üzülüyor herkesten aynı şeyi duymaktan midem bulandı inşallah yavrum toparlar da hepsinin ağzına lafları tıkarız duşunu kaç günde bir aldırayım şuan 11 günlük
Gündüz uyku saati 2 saati geçerse ve düşük doğum ağırlıklı olduğu için belki gözü kapalı uyandrmdn emzireblrsnz.Benimki şuan 11 günlük uyuyor uyandırayım saat başı
Mama verdiği ıcın saat aralığı söyledim .Saat saymak hiç doğru değil ama anne sütü alan bebekte ne zaman isterse zaten aç olmasa almaz memeyi
Benimki göğsümde uyuyorMama verdiği ıcın saat aralığı söyledim .
Onun dışında yenı doğan bebek zaten kendını anne göğsünde güvende hissettiği için hiç gitmek istemıyor kiBenımkıler biri iniyor biri biniyor kucağıma tuvalete sayıyla gidiyorum
Hahaah çok güzeldi o günler yaaMama verdiği ıcın saat aralığı söyledim .
Onun dışında yenı doğan bebek zaten kendını anne göğsünde güvende hissettiği için hiç gitmek istemıyor kiBenımkıler biri iniyor biri biniyor kucağıma tuvalete sayıyla gidiyorum
Emzireceksenız bebek istedikçe verin bol bol bağ kurun göğsünüz uyarılsın sütünüz artar . Siz mama verıyorum dediğiniz için saat aralığı söyledim.Çok fazla değil mi benimki küçük olduğu için saatte bir ki yapayım diye düşündüm
Ay ne güzel annesi bol bol sarılın ona etrafı dinlemeyin bu günler bida gelmeyecek anneliğinizin tadını çıkarın akıl verenlere de hıc kulak asmayın .Benimki göğsümde uyuyor
Mamayı kaç mm yapayım 11 günlükEmzireceksenız bebek istedikçe verin bol bol bağ kurun göğsünüz uyarılsın sütünüz artar . Siz mama verıyorum dediğiniz için saat aralığı söyledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?