Bebeğim baban ve ben seni bekliyoruz

amin canım inşallah bi an önce ben de tadarım bu duyguyu çok istiyorum canım kocamdan bi bebişim olsun ,dua et olur mu cici anne a.s.

etmezmiyim canım benım ınsallah bi bebişde sıze nasıp olur tezzzz zamanda kuzumalkisalkisalkisŞeniz

bebeğim...
işte dogum anı geldı cattı...25 kasım sabahı hastaneye bu kez sneınle ten tene bulusmaya gıdecegım..ve inşallah allahın ıznıyle sag salım alacagım senı kucagıma..ne kadar karısık oldugumu anlatsamda kelımeler yetmez anlatabılmeye,zaman nasıl gectı senne zaman büyüdün mınıcık bı noktaydın ..
senı ilk gördüğümde..şimdi kocaman abi oldun 3.500 kıloluk bı abı

şimdi ne yapacagımı bılemez haldeyım kendımden kacıyorum oysakı bunun kacısıda yok:asigim:
senınle ılk karsılasınca ne hıssedecegım hıc bılmıyorum
o gün gelınce sunu bılıyorum aglıycamkorkudan
annen cok tırsak be oglum allah yardımcım olsun..
darısı tum bekleyen annecıklere dımı kuzum....

hayatımın anlamı olacaksın senı cok sewııcem hıc korkma belkı tırsıyom ama sewmekten degıl
carsamba gununu beklıyourz sımdı..
oglum annen cok karısık yıne gelıp yazıcam ..
benı burada takıp eden herkese selamlaarrr yıne bulusacagız herkesı kocaman opuyorum
tabı oglusumla beraber

oyyyyyyyy... çok güzel bi yazı olmuş canım..bunu sakla ve büyüyünce oğluna bir doğum gününde hediye olarak verirsin..Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasp etsin.. güzel haberlerini ve resimlerini bekliyoruz opuyorumnanaktan

sagolll canımmmmmm

Allah yardımcın olsun çok iyi bi anne olacağın şimdiden bellii.. Allah sağlıklı sıhatli kucağına almanı nasip eder inş. çok heyecanlandım şimdiii çok az kalmışş inş. herşey yolunda gider ikinizde sağlıklı sıhatlii bi ömür mutlu olursunuz... kendine ve bebişine çok iyi bak...

insallah canım cok sagolasın
emınım sende cok ıyı bı anne olacaksın dıleklerın ıcın cok tesekkur ederım..
ewet cok az kaldı ve ınanılmaz heyecanlıyım
bugun den sonra kalan son bı gunumuz
dua edın bıze:1hug:

inanılmaz duygulandım gözlerim doldu çok güzel yazmışsınız , allah sağ salim ikinizide korusun, bende 3 aylık hamileyim, inan çok duygulandım bizde bugün gideceğiz bebişimle doktora bakalım nasıl?
canım hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini, yarın büyük gün :)

uyku tutmuyor geceleri..
sensiz olmuyor...
gökyüzüne dalıyorum geceleri wakit gecmiyor..
sensiz yastığımdan bazen başım kalkmıyor..
şu garip yüreğim gülüm seni bekliyor...

hayatımda ilk aşık oldugum erkek sen değilsin ama anladıgım kadarıyla son olacaksın...
baban duymasın olurmu oglum yenıden asık oldugumuopuyorumnanaktan
senıde babanıda cok sewıyorum yasanılan bunca sıkıntıya ragmen
maddı manewi sıkıntıya ragmen umudumu yıtırmeyecegım
hıckırıyorsun su an
ya cok guldun ya agladınfisfisfis
annen müzik dınleyerek atmaya calısıyo gergınlıgını
o amelıyat gunu bellı olur ama olsun
şu tarıfı ımkansız duygunun bı tarıfı yokmu acaba anne olmak bu kadarmı degısık bı duyguymus
sana ıyı bakabılmek ıcın allahım senden guz ıstıyorum
sabır dılıyorum duy sesımı allahım neolur....

yüzünü görmek ıstıyorum çirkn ördeğim benimmmmmmmm

canım yarın büyük gün Allah yardımcınız olsun... inş. herşey güzel olucak.. resim eklersen iyi olduğunda sevinirim

canım yazdıklarını bugun okudum. tam da bebısının dogacagı gun. gozlerım doldu okurken. Allah hayırlı dogumlar versın. benım de 5 ayım kaldı oglumla kavusmak ıcın. Allah herkesı bebegıne kavustursun sag salım. hadı resımlerını beklıyoruz.

we işte geldin bebeğimmmmm
minicik ellerin ciyak ciyak sesinle o melek yüzünle tüm masumiyetinle geldin..
ne yalan söleyeyim ameliyata girerken cok korktum ama korkulacak kadar war ben cok nazlıyım
demıstım ama annecım
bu dogum hıkayem degıl onu daha sonra yazacagım
sadece sunud ıyebılırım sutum yetmedıgı ıcın daha dogrusu tek gogusten sut geldıgı ıcın mecbur mama werdım sana we bu yuzdende cok agladım üzüldüm..
bu kadarı yeter galıba sana olan sewgımı anlatmaya..
ılk gozumu actıgımda
sol gogsume senı dayamıslardı ama cekemıyordun o an senı gorunce karmakarısık oldum
benım oldugunu bıle anlayamadım..
ne fark eder sukur kollarımdaydın
saglıklıydın her bı parcan özenle yerıne oturtulmustu yaradan tarafından be kuzum
bu yeter saglıklı gunelrde buyu dorugummm
şimdi uyuyorsun ıyılesınce dogum hıkayemızı yazacagız teyzelere
:ecrin_bebek:

hoşgelmiş dünyamıza minik kuzun mutlu, huzurlu, sağlıklı, başarılı upuzun bir hayatı olur inşallah

senin ve bebeğinin iyi olduğuna çok sevindim bebişinle mutluluklar opuyorumnanaktan

canım kardeşim yeğenim doğdu çok şükür onun mis kokusunu doya doya çek içine zorlu bir yol ama sonu güzel oldu çok şükür şimdi büyüyüşünü yazacaksın bize opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
HOŞGELDİN DORUK

Son düzenleme:
Canım benim şükür kavuşturana:Saruboceq: .. Almışsın paşanı kucağına, Allah sağlık versin sizlere anneli babalı büyüsün doruk bebek.. Üzülme sütünde gelir mutlaka ama üzülürsen hepten kesilir öpüyorum senide bebeğinide maşallah size...opuyorumnanaktan

allah ragzı olsun canım
ewet aldım paşamı kucagımadarısı ısteyen herkeslere
sutumde geldı sag gogsumden artık ıkısınden de gelıyo
az henuz ama cogalıcak ınsallah
bebegım doyuyor ama hıssedıyorum
cok sagol canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aaayyy çok güzel yazmışsın
sonlara doğru heyecanla okudum, bazende gözlerim dolarak
güle güle büyütmek nasip olsun inşallah a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…