Elbette nerede uyudugunun onemi vardir ama sagligi acisindan. Misal ayni yatakta sizinle uyusa bence uygun degil. Yetiskinlerin yatagi bebek yatagi kadar asla temiz olmaz. Gozle gormedigimiz neler var o yatakta kimbilir. Ama bebis oyle degil,tertemiz. Ben ayni yatakta yatinca uyku sorunlari da yasayabileceginu dusunuyorum. Siz zaten ayni odada ama farkli yataktaymissiniz. Bence odasini da ayirmanin zamani gelmis,soylediginiz sey uygun ama artik sizinki buyumus masallah. Kendisini ait hissedecegi bir odasi olsa mesela o odada oyun oynuyorlar kendi baslarina. Ben wcye gidince oglum da pesimden geliyor ama oyuncaklarini odasindan disari asla cikarmiyor. Yatagi normal yetiskin yatagindan farksiz ama dusmuyor icinden. Cunku alisti.
Hadi odana git deyince gidecek yerinin neresi oldugunu biliyor. Gardirobundan kiyafetini cikarip getiriyor,oyuncaklarini kendisi toplayabiliyor,en sevdigi kamyonunu koydugu yer var mesela hic degistirmiyor o yeri. Bunlar size bagli bir cocuk yetismesi yaninda onemli seyler. Cocuklar annelerine zaten baglidir. Ne olursa olsun. Ama gelisimi icin de bazi dogrular vardir. Sakin adem gunes falan okumayin da

pek cok guvenilir kaynak var bu konularla ilgili.