- Konu Sahibi hulyabaskurt
-
ınsallah gönlünüzden gecen olur cnm evet bende basladım yavas yavas buyuk esyaları bıraz sona saklıycam hemen almayı dusunmuyorum bakalım ama bebek kıyafetı cantası alıcm bugunlerde onu arastırıyorum hayırlısı olsun cnm hakkımızda..
ınsallah gönlünüzden gecen olur cnm evet bende basladım yavas yavas buyuk esyaları bıraz sona saklıycam hemen almayı dusunmuyorum bakalım ama bebek kıyafetı cantası alıcm bugunlerde onu arastırıyorum hayırlısı olsun cnm hakkımızda..
oğlum büyüdünmü bigün daha :) sewiyorum senı esila ablanda buyutmustur göbüşü :) canım benım baban cok sevıyor senı dün aksam senınle konusuyordu yıne :) sewıyor adam bızı yasenıde babanıda cok sevıyorum paşam RABBİM SİZLERİ YANIMDAN BASIMDAN EKSIK ETMESIN INSALLAH varlıgınız cok güzel yoklugunuzu düşünmek bı okdr kötü artık benımle kal bebegım olurmu neşeli annende kal :) oglumm paşam sende bız gibi sevgi toklugu ile yasarsın ınsallah o tad o tokluk baska oluyor melegım cok sukur YARADANA COK SUKUR...
sen mısın o :) o içerden vuran senmısın :) yoksa baska bırseymı tık tık hissediyorum seni resmenarada bı futboll topuna cakar gibi cakıyorsun mübarek :) sewiyorum seni.
ooooo kuzu sen maşallah 17 haftalık oldun yaw göbiş kocaman olmuştur biz geriden geliyoz daha 12 haftalığız fazla şişiremedim göbişitatlım ne güzel şeyler yazıyosun ne güzel dualar ediyosun rabbim hiç bozmasın mutluluğunuzu inş çok şanslı olacak bu paşa çok neşeli iyi mutlu bi yuvaya gelecek allahın izni ile .. rabbim kucağımıza almayıda nasip etsinde geri kalan herşey çok kolay insan her dakika korkuyo bişey olmasın dieallahım uzun ömürler versin evlatlarımıza inş...
hissettin mi annesii oğluşun erken davrandı bak, benim nazlı kızım 20. hafta hissettirdi, öncesinde kelebek kıpırtısı ne başka birşey hiç hissetmedim, ama 20. hafta bittiğinde ne hissetmek!!, karnımı açıp bakınca da görebiliyordum ilk hissettiğim andan itibaren, çok tatlı oluyor bunlar yaa, o minik ayaklarıyla nasıl da ittiriyor tekmeliyorlar değil mimaşallah kuzuna
insallah istedıgım gibi cok sanslı olur paşam :) ömrüme ömür katan bı erkek ve canıma can katan bir evlat sahibiyim cok sukur RABBIM EN KÖTÜ GÜNÜMÜZDE bile el ele olmayı nasip eylesın ınsallah. belkı kolejlerde okumayacak oglum belkı en guzel kurslara gidemıycek belkı sıkıntı cekcek annesı calısıyor dıye ama en cok ıstegım sevgiyle buyusun ılımlı sakin yapılı stresden uzak bı ınsan olsun ınsallah cunku bu devırde ne kdr sakin okdr ıyı oluyor.. ınsallah saglıkla gelırler cnm
hülya merhaba
bende 18 haftalık hamileyim.
bende paşa bekliyorum.
hareketlerini hala hissedemiyorum.
sen hareketlerini hissediyor musun?
Canım isteyince herşey oluyor,Allah gönlüne göre versin.Ben eminim sen çok iyi bir anne olacaksın.Çünkü onun yokluğunu daha doğmadan anladın,.çok bekledin onu.Çok emek verdin sırf o gelsin diye.Laf ile de değil canı gönülden istedin ve emek verdin.Duaların hep onun içindi.Şimdi o seninle ve sen onu artık hissediyorsun.Ben eminin sen çok iyi bir anne olacaksın.allah yuvanızdan sağlığı,huzuru ve mutluluğu eksik etmesin inşallah.anne olabilmek hayatım boyunca düşündüğüm en son şeydi ben daha cocugum nasıl bakarım derdim hep evlendim düzene oturttum herseyı zamanla hersey yerini buluyormus zaten sonra anne olabilmek nasıl birşeydir merk ettim aslında hep kayıplarımı yasadım bir hayaldin hep acılarımı yasadım senı hıssetmek buyumenı izlemek hep hayaldi bana halada öylesin hayal gibisin ama ben tadını cıkartmak istiyorum karnımdayken senin :) kendını yanlız hıssetme diye seni oksuyorum karnıma dokunuyorum gün içinde mutlaka sen mutlu ol diye benı hısset dıye ve senınle ilgili plan kuruyorum gelecege... ben gelinlik giyecegımde bile plan kuramamıstım düğünümü bile hiç hayal edememiştim ve ben evım olacağını bile bilmiyordum hayalım bile yoktu babanın yanında olayımda tek odada yeterdi bana evim oldu gelinliğim içime sinerek giydim düğünüm güzeldi hep hatıramda ve şimdi sıra sende senınde bende iz bırakacagını düşünüyorum anne oluyorum.. bende anneme anne derken birgün bana anne diyecegın günü düşünüyorum. baban oglumu ben yıkıycam banyoda derken mutlulukdan kalbim çarpıyor diyorumkı kendıme babanda senın için hayal kuruyor... birgün babacım senı cok sevıyorum dıycegın günü beklıyorum ve buyuk kocaman adam oldugunda yıne cocuklar gibi gelıp bızı öpüp koklayacagın günü beklıyorum meleğim. oğlum kocaman olmus ewlenecek dediğimde mutlulukdan uctugun günü görmek istiyorum anne olmak istiyorum sıradan değil iyi bir anne olmak sana layık anne olmak istiyorum. ben seni büyütürken güzel ahlak güzel huy vermek istiyorum saygılı olmanı büyüklerini küçüklerinin yerini hep bilmeni istiyorum belkı okuyunca bunlar sana agır gelır ama yasayarak öğrenılıyor bu dünya kötü dünya ama mutlulugu yakalamanı iyi tarafı görmeni istiyorum olumlu düşünmeni istiyorum yasin amcan gibi baban gibi.. yardımsever olmanı istiyorum dostlarına sadık ve onları iyi secen biri olmanı istiyorum insallah dogru yolda yürümenı istiyorum. ben senin annen olmak istiyorum anne derken sıradan değilde her anne deyişinde özlemle hasretle kalbinin cız etmesını istiyorum ve kaybetmeden değilde yanyanayken değer bilmek istiyorum seni çok seviyorum oglum..
Canım isteyince herşey oluyor,Allah gönlüne göre versin.Ben eminim sen çok iyi bir anne olacaksın.Çünkü onun yokluğunu daha doğmadan anladın,.çok bekledin onu.Çok emek verdin sırf o gelsin diye.Laf ile de değil canı gönülden istedin ve emek verdin.Duaların hep onun içindi.Şimdi o seninle ve sen onu artık hissediyorsun.Ben eminin sen çok iyi bir anne olacaksın.allah yuvanızdan sağlığı,huzuru ve mutluluğu eksik etmesin inşallah.
Bana gelince;Nihayet aşılamam iki kere üst üste yapıldı.Çok yorucu ve çok sancılı oldu.Daha önce yaptırdığımda bu kadar ağrı hissetmemiştim.4 gün hiç kalkmadan yattım.Doktor öyle dedi.Kendimi hiç yormamam gerekiyormuş.Ağrılarımda olumlu bir gelişmeymiş.Sigarayı 5 e indirdim doktorum 5 e kadar içebilirsin dedi.Sınırımı geçmiyorum,bir iki haftaya da tamamen bırakacağım Allah'ın izniyle.Dün akşam döndük İzmirden.Eşimin anneannesi mini minicik bir kız çocuğu takımı almış.anlayacağın doğmamış çocuğa don biçtik :))) Olsun belki uğuruna inandı.bende inandım bu sefer çok inandım.Ayın 20'sinde erken gebelik testi yaptıracağım.Dün eşimde hiç bu kadar umutlanmamıştım dedi.Bende hiç bu kadar yaklaştığımı hissetmemiştim.Şimdi gün sayıyorum doktorum %95 bu sefer olacak diyor.Zaten bu aşılama sürecim diğerinden farklıydı.Herşey dua ile lütfen bana dua edin.Allah biliyor ya hülyacım kendime her dua ettiğimde senide ekledim dualarıma.Zaten ben dua ederken her kucağı boş olanın kucağını doldur,kimseyi çocuk hasreti ile yakma Allah'ım diye dua ediyorum.Bu sefer de olmazsa gerçekten yıkılırım,çok yaklaştım.Yıllardır hem bedenen hem ruhen çok yoruldum.Maddi olarakta manevi olarakta çok yıprandık.Artık emeklerimizin karşılığını alalım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?