bebeğim bana gelmene hazırlanıyorum...

tatlım selam nasılsın iyimisin.... benim bi kızım olucak hülya ablası şükürler olsun öğrendim cinsiyetini ve sağlıklı olduğunu öğrendimya o bana yetti...prensesim olacak rabb,imin izniyle... ama çok kötü gribe yakalandım ilaçta kullanamıyorum çok kötü öksürüyorum ne yapacam bilmem ıhlamur içiyorum hep doktor bol bol dinlen dedi bide az bişe açıklık gördü rahmimde 15 gün boyunca ilişkiyi yasakladı önlem almak için... bende yatıyorum hep... bide tatlım bnm bebiş hala bir hafta geriden geliyo onada takılıyo kafam seninki nasıl kapattımı farkı ... daha doğurmadan dokuz doğutturdular bana yaa bu streslerden dua et bize hülya ablası yaa bi sorun çıkmasın bnm dualarım seninle kendinede paşanada dikkat et tmm mı öpüyorum seni

cnm hıc dert etme bol bol dınlen :) bu arada sevındım prensesin olacagına ınsallah saglıklı ve hayırlı bı evlat olur canım bende ıhlamur limon bal öle göturuyorum işte kuru öksürük var baslayınca hemen ılık suya bal atıp içiyorum tık dıye kesıyor cok ıyı gelıyor ıhlamur iç bol bol vıtamın kaynagı birde benım oglumda bır hafta gerıden hala endıse edılecek birşey yok stres yapma sen ne hıssedersen artık oda hıssedıyor ona göre :) sağlıklı dogsunlar yeterkı cnm RABBIM OLMAYANLARADA NASİP ETSIN INSALLAH. kib kızınada :)

oglummm senın ıcın dinliyorum ilahi duyuyorsun değilmi kuzum..

yandım el aman sana gelıyorum nolur affet beniii
açtım elimi sana yöneliyorum nolur affet beniii
bin günahla bin hatayla bin ziyanla gelıyorum sanaaa
affa layık olmasamda lutfa layık olamasamda benı bagıslaaaa
beni bagıslaaaa

oglum gidecegımız tek kapımız RABBIM... BASKA kapın boyun eğecegın kımse olmasın bu hayatta hep dik onurlu ol kuzum ınsallah saglıklı hayırlı salih bır evlat ol ınsallah bebegım... senın mis kokuna kurban olayım ben...

kuzum çok sağolasın içimi rahatlatıyosun valla ... bende hep limon bal ıhlamur üçlüsünü yapıyorum bide vicks sürüyorum göğsüme öle idare ediyorum bu aralar...burnum çok tıkalı sprey kullanıyorum ama fazla fayda etmiyo inş kısa zamanda atlatırız şu gripli halleri .. çok ağır geçiyo böle ilaçsız gece kaç kere uyanıyorum ... bide bebişimin hareketlerini hissetsem benden mutlusu olmayacak hülya ablası.. ufak tefek bişeler hissediyorum ama gazmı yoksa bebek hareketlerimi çözemiyorum henüz... eee oğluşun nasıl annesi yerim onu ben tepikliyomu hala minik ayaklarınla göbişini ona ve kendine çok ii bak annesi öpüyorum ikinizide kocaman..

kızlar nazlı olur cnm o yuzden gec hissedersın belkıde :) sıkma canını sağlıklı olsun yeterki yavrum. ben 17. haftamda kelebek ucusu hissettim içimde gıdıklanma oldu sonra ufak tefek hareketlerını hıssettım sımdıde hergun annesıyle konusmak istiyor oglum anne sev benı dıye tekmelıyor yemek ye dıyor acıkınca cok cılız vuruyor karnımı doyurunca guclenıyor doydum annecım dercesıne KURBAN OLDUGUM YARADANA cok sukur kı saglıkları yerınde bes aylık olduk bız 4 ayımız kaldı :) nede cabuk gecıyor oglumla zaman ucup gidiyor içimden hıc cıkmasın ıstıyorum bırtek benı tekmelesın :) benden baska herkes sevecek sıkacak öpecek ya sımdıden kıskanıyorum ellerden :) ellerı temız olcakmı ogluma ıyı nıyetle bakcaklarmı birde oglum buyuyunce benım korumamdan cıkınca ayakları ustunde durabılcekmı endıselerı oluyor arada ama oglum ben gibi olursa cok ıyı olur :) guclu olsun kuzum ınsallah. sevgi ve huzur ile kal canım meleğine öpücük :)

naber babasının aslan oğluşu :) senın tekmelerın onu cok mutlu edıyor farkındamısın. gözlerını kapatıyor elını göbeğime koyuyor kafasınıda yastıga koyuyor sen hareket ettıkce yuzu gülümsüyor o seni dinliyor bende onu izliyorum :) bukdr mı zevklı olur bi adamı değil 2 adamı sevmek hiç bir zaman yapamam sanmıstım 2. bi erkegı sevmeyı ama bırı sevılırken diğer ikinciside cok sevılebılıyormus :) eee anne ve kadın olmak kolaymı :) kolay sevmek yetıyor cogu zaman sevmek gercekden gönülden sevmek bütün kapıları acıyor kendıne baglıyor herseyı vazgecılmez kılıyor ınsaanı :) babanda benden ve senden vazgecemez kolay kolay cunku oda bızı cok sevıyor. sabah cıkarken öptü yine bızı kocaman kocaman bu sana bu ogluma diyor :) tabı sen uyuyordun yada uyuma numarası yapıyordun :) sewıyorum sizi oglum babanıda senıde :) hıc ayrı kefeye koyamıyorum ikinizide iyiki sizinleyım iyiki benımlesınınz RABBIME SUKUR hamd olsun bınlerce kez..

Ayet'el Kürsi'nin Yazılışı:

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ
Ayet'el Kürsi'nin Okunuşu

Bismillahirrahmanirrahim.

Allâhü lē ilēhe illē hüvel hayyul kayyûm. Lē te'huzühû sinetüv-ve lē nevm. Lehû mē fis-semēvēti vemē fil ard. Menzellezî yeşfeu indehû illē biiznih. yağlemü mē beyne eydîhim vemē [k]halfehüm velē yühîtûne bişey'im-min ilmihî illē bimē şē'. Vesia kürsiyyu hüssemēvēti vel ard. Velē yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm

her zaman bıze lazım olan dualardan bizi kuzum hiç unutma tamam mı bı guzel ezberleyıp hafızana kazıman dileği ile miniğim..

oglusum nasılsın bebegımm :) annen kıtap okuyor kuzum BİLİNÇALTI GÜCÜ! ve okdr ıyı geldıkı bu kıtap bana olumlu pozitif bakan ben daha bı olumlu yaklasıyorum herseye ömrüm boyunca insallah böle bakabılmek nasip olur ALLAHIMIN İZNİ İLE. ÖNCE din inancı oglum sonra zıhnı kuvvetlendırme.. belkı sanada aşılarım dogmadan bu pozitif enerjıyı :) ınsallah bebegım neye inanırsak onu yasarız kuzum cok dogru... mutlu olmayı hedeflersek oluruz ınsallah ve ben senınle babanla beraber saglıklı mutlu huzurlu bı sekılde yasamayı hedeflıyorum.. herkes gibi bizimde borcumuz var evet yok değil. ama asla para bızı etkılemesın coklugu dert olur azı karar derim hep ve bızde hep cok para olmadı huzurumu bozcaksa olmasında :) ben kocama sarıldıgımda senı hıssettıgımde mutluyum zaten annecim. saglıklı oldugunu bılmek dünyaya bedel bitanecım yetrkı senı saglıklı besleyebıleyım elhamdüllillah yediğimiz önümüzde hersey yeme ımkanımız var gunluk besınlerını verebılıyorum sana insallah kılonda haftana uygundur kuzum.. ama bugunlerde daha farklı buyudun sanki :) hıssedıyorum kuvvetlendıgını :) eee annen suan simitle kaşar peynırı yıyor daha da mı kuvvetlenmıyım anne de :) sabah kahvaltı yaptık bi güzel hemencık yalcın dayıcın simitde ye diye ısrar etti dayanamadık :) kılo alıyoruz sanırım yavas yavas yanaklarım tombikleşmeye baslıyor :) senı sewıyorum oglum bana huzur verdıgın ıcın guzellık kattıgın ıcın içimde oldugun ıcın :) sen bana RABBIMIN HEDIYESI OLDUGUN ICIN senı sewıyorum incitanemm.. baban gece senı sevdı sevdı uyudu :) dönuyor dolasıyor elını sana koyuyor :) kıyamam ya hayatımda okdr harıka iki erkeğe sahıbım ben cok cok zengınım :)

selam tatlım nasılsın iyisindir umarım oğluşunla....hülya ablası artık bende kızımı hissediyorum biliyomusun çok nazlanmadı bnm prensesim erkenden mutlu etti annesini onun ufak hareketlerini hissettiğim an dünya duruyo sanki yok böle bi duygu bana trilyonlar verseler yine değişmem bu mutluluğa hiçbişeyi havalarda uçuyorum kaç gündür sanki.. göbşimde iyice çıktı artık biz kızımla sizi takip ediyoruz tatlım bu mutlulukları aynı hissi yaşayan birisiyle paylaşmak çok hoşuma gidiyo ... senin bıdık maş çok akıllı olacak annesi baksana nasıl tepkiler veriyo şimdiden sana... benimkide açlığa gelemiyo aç kaldığım an midem bulanmaya başlıyo...ohhh sen yolu yarıladın fıstık 4 ayın kaldı bzimde 5 ayımız var inş sağ sağlim kucaklarımıza alırız bebişlerimizi rabbim kimseyi mahrum etmesin bu mükemmel duygudan... çok dua ediyorum anne olmak isteyenlere.. o kadar muhteşem bişeyki ancak yaşamakla anlatılır.. bu arada aynı endişeleri bende yaşıyorum şimdiden çok kıskanıyorum sağdan soldan... inş güzel bi gelecek bırakablirizi yavrularımıza inş kıymetimizi bilen hayırlı evlatlar olur lar... ben annemin kıymetini anne olunca çok daha ii anladım ...her sıkıntıya her strese katlanabiliyosun evladın için ... rabbim kucağımıza aldığımız günleride gösterir inş.. nys çok uzattım öpüyorum tatlım sizi allaha emanet olun abimize ii bak olurmu annesi ... byyyy

masallah masallah ne mutlu cnm sana :) tekmelerı hıssetmek en guzel duygu sende taddın ve hıssedıyorsun :) Rabbım bize onların yoklugunu göstermesın ınsallah cnm. evet annesıne tepki verıyor oglusum mutlu edıyor benı :) az kaldı son 4 ay doya doya onu içimde yasamak istiyorum eşime hep derdim senı yutayım içimde yasa dıye kımse sevemesın senı dıye nasıl birşeymiş insan yutmak diyor benım mintyatür halim karnında diyor :) cok guzelmiş onu sevmek bir bag kurmak hamd olsun kı bız onlara sahıbız.. ve RABBIM OLMAYANLARADA VERSIN INSALLAH CUMA günü hürmetıne.... annesının böcegınden kocaman öpücük var size :) birde kızını ısırıyoruz ohh :) sevgiyle huzurla kal canım. yagmurumuza dikkat et :)

hemde nasıl bi duygu anlatılamaz bişey ... böle minik minik tekmeliyo böceğim çoğu kişi hep 20. haftalarda falan hissetmeye başlamış.. 17. haftada hissedilmez diyo kimileri gazdır diyo ama gaz olmağına eminim çok farklı bişey bu.. gazı ayırt edebiliyorum rahatlıkla... bu arada eşin doğru demiş onjun minyatür halini içinde taşıyorsun işte:) rabbim onlarsız bırakmasın bizi hayattaki en mükemmel duygu en büyük sevgi bu .. rabbimden sonra gelen en büyük sevgilerden birini yaşıyorum allahım isteyen herkesede yaşatsın inş.. kendine ii bak tatlım bu arada senin göbiş kocaman olmuştur bi ara yükle resmini de bakayım:) öpüyorum seni ve paşanı allaha emanet olun poposuna da bi şaplak atıyorum onun hadi byy

hehehe dogsunda gör sen popoyu yicem ben onun :) RABBIM EKSIK ETMESIN ınsallah onları basımızdan yanımızdan.. evet bende erken hıseetım 20. haftayı bekletmedı kuzum banada :) sımdıyse gecelerı uyumuyor sağa dön vuruyor sola dön vuruyor tam uykuya dalcam tekmesıyle uyandırıyor :) sevıyorum konusuyorum gecenın bır vaktı artık :) sonra uyuyor sabaha kdr mısıl mısıl hıc rahatsız etmıyor :) evet buyudu artık ve son 3.5 ayım kaldı doguma heyecan merak endıse korku dorukda :) korku derken herkesde olan olması gereken cok değil ama az iyi gececegıne ve herseyın yolunda gıdecegıne inanıyorum tüm kalbımle.. :) ınsallah saglıkla gelırde yuvamızı senlendırır miniğim. kıyafet alıcaz bı ara ama ne ara bilmiyorum :) işten gucten fırsat bulunca ınsallah. bizden böle bi gün fotomuzu koyarım :) sende koy bı göbüş :) öptüm cnm senı ve kızcenı :)

mutluyuz annecim cunkuuuuu :) cunku sen varsın cunku ıyısın cunku anneye tekme atıyorsun cunku sen benımsın :) oglum canımmmm kanımmm parcammm bitanemm benımsın insallah :)
RABBIM SENI BANA nasip eder ınsallah kuzum canciğerim yüreğim kalbım neşem içimdekı küçük aşk :)

senı sewıyorum oğlummm cok sewıyorum ALLAHım ıznı ile gel insallah bıtanem sağlıkla sıhatelı gel meleğim. sensız hayat dusunemıyorum artık ınsallah yuvamıza gelırde babaya agucuk yaparsın annecım :) babanın miraç bebegı bi sevişi var görmelisin dudaklara bak yaa dıyor içim gitti yaw onu severken :) ıste dedim işte baba olacak adam bu :) bu sanslısın melegım baban sana cok deger vercek senı sewıyorum meleğim RABBIMin hedıyesı incimm.

merhaba, yazdıklarını okudum canım ben de 46 günlük bebeğimi 4 hafta önce kaybettim inşallah ben ve benm gibi bebeğini kaybedenler de bigün kucağımıza alırız bebeklerimizi.

merhaba, yazdıklarını okudum canım ben de 46 günlük bebeğimi 4 hafta önce kaybettim inşallah ben ve benm gibi bebeğini kaybedenler de bigün kucağımıza alırız bebeklerimizi.

cok üzüldüm cnm RABBIM SABIR VERSIN INSALLAH evet bırgun bebeklerını kaybedenlerde kucagına alacak ALLAHım saglıklı sıhatlı bi evlat nasip etsın ınsallah.

oyyyy yerim ben bunları yaaa tekmelerine kurban valla... benimde 8 günün kaldı doktor kontrolüne zaman geçmiyo çok özledim kızımı hep ultrason fotolarına bakıyorum ne zaman doğacak diye gün sayıyorum inş herşey yolunda gidecek tatlım hiç korkma sağ sağlim kucağımıza alacaz allahın izni ile miniklerimizi... bende daha alışverişe çıkmadım bu kontrolden sonra yavaş yavaş çıkmayı düşünüyorum artık bu arada göbiş fotomuda koyarım bi ara cnm.. öpüyorum sizi kocaman muck ....

bak hülya ablası bu ben diğeride kızım:) kızımın sayesinde kocaman göbişli oldum

Eklentiler

• $hilo.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 62
  • $hilo 2.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 54
  • $hilooo.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 52
ay ay masallah cnm kocaman olmus :) evet onlar sayesınde göbüşümüz kocaman olmus :) benım aşkkuşum buyumus ablası 23+1 olmus bugun itibari ile iki gün öne gitmiş dün seker yuklemesı yaptırdık masallah keyfı yerınde 572 gr olmus bende ilk kez 3.5 kılo almısım nıhayet 58i geride bırakıp 61.5 gr olmusum :) 58den kurtuldum sonunda tabı vucut fazla göstermıyor ama azda olsa bellı ediyor :) ama herseyın yolunda olması insana neşe verıyor artık konusurken benı algılıyor oglum dıye seslensem evde falan elimle oksasam hemen hareket edıyor paşam benım ya cok sevıyorum onu :) masallah onlara insallah saglıkla dogmaları nassip olur.

oyyy yerim ben onu yaaa kocaman olmuş annesi oğluşun herşeyin yolunda olmasına inan çok sevindim tatlım yaa çok şükür rabbime...ben daha hiç bişe bilmiyorum 1 hafta sonra kontrolüm nasipse o zaman öğrenecem bebişiminde benimde kilomu:) bizede dua et hülya ablası inş bizdede bi sorun yoktur .. kilon çok güzel bu arada cnm inş bundan sonra dengeli kilonu alırsın...bende bugün bi sürü ciciş aldım kızıma hülya ablası dayanamadım cicişli şeyleri görünce inş onları giymeside nasip olur bebişimin ve tüm bebişlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…