- Konu Sahibi hulyabaskurt
-
vay be basından gercekden talıhsız bir olay gecmıs işte her doktor iyi olmuyor malesef ama cok sukurkı yavrun saglıklı :) cnm benım merkla beklıyorum cınsıyetını emınım senınde yavrun tekmelemeye baslar göbüş çıktıysa tamamdır :) RABBIM KIMSEYI DARDA ZORDA ÇARESİZ EVLATSIZ bırakmasın ınsallah... ALLAHım yokluklarını göstermesın ınsallah cnm ... cok alıstım sankı hep hayatımdaymıs gibi sabahları iğne vururken sırf o yasasın dıye katlanıyorum oda tam iğne vurcakken kıpırdıyor tekme atıyor daha bı hevesle yapıyorum iğnemı hıc acı vermıyor o var dıye RABBIM kötü günümüzde bile aklımıza iyi olanı getırsın ınsallah. az önce kolumu ovdum bakalım kolanyalı mendılle azcık dindi sanki :) 1 ay sonra tekrar vurulcak 2. seansı :) ben gitmem dedim hemen eşim sen gitmezen ben götürürüm mrk etme dedi :) tırstım ama gitcem mecbur cnm görüşelim yıne olur cinsıyetını özellıkle merk edıyorum kib. aeo
tatlım selam nasılsın iyimisin.... benim bi kızım olucak hülya ablası şükürler olsun öğrendim cinsiyetini ve sağlıklı olduğunu öğrendimya o bana yetti...prensesim olacak rabb,imin izniyle... ama çok kötü gribe yakalandım ilaçta kullanamıyorum çok kötü öksürüyorum ne yapacam bilmem ıhlamur içiyorum hep doktor bol bol dinlen dedi bide az bişe açıklık gördü rahmimde 15 gün boyunca ilişkiyi yasakladı önlem almak için... bende yatıyorum hep... bide tatlım bnm bebiş hala bir hafta geriden geliyo onada takılıyo kafam seninki nasıl kapattımı farkı ... daha doğurmadan dokuz doğutturdular bana yaa bu streslerden dua et bize hülya ablası yaa bi sorun çıkmasın bnm dualarım seninle kendinede paşanada dikkat et tmm mı öpüyorum seni
cnm hıc dert etme bol bol dınlen :) bu arada sevındım prensesin olacagına ınsallah saglıklı ve hayırlı bı evlat olur canım bende ıhlamur limon bal öle göturuyorum işte kuru öksürük var baslayınca hemen ılık suya bal atıp içiyorum tık dıye kesıyor cok ıyı gelıyor ıhlamur iç bol bol vıtamın kaynagı birde benım oglumda bır hafta gerıden hala endıse edılecek birşey yok stres yapma sen ne hıssedersen artık oda hıssedıyor ona göre :) sağlıklı dogsunlar yeterkı cnm RABBIM OLMAYANLARADA NASİP ETSIN INSALLAH. kib kızınada :)
kızlar nazlı olur cnm o yuzden gec hissedersın belkıde :) sıkma canını sağlıklı olsun yeterki yavrum. ben 17. haftamda kelebek ucusu hissettim içimde gıdıklanma oldu sonra ufak tefek hareketlerını hıssettım sımdıde hergun annesıyle konusmak istiyor oglum anne sev benı dıye tekmelıyor yemek ye dıyor acıkınca cok cılız vuruyor karnımı doyurunca guclenıyor doydum annecım dercesıne KURBAN OLDUGUM YARADANA cok sukur kı saglıkları yerındebes aylık olduk bız 4 ayımız kaldı :) nede cabuk gecıyor oglumla zaman ucup gidiyor içimden hıc cıkmasın ıstıyorum bırtek benı tekmelesın :) benden baska herkes sevecek sıkacak öpecek ya sımdıden kıskanıyorum ellerden :) ellerı temız olcakmı ogluma ıyı nıyetle bakcaklarmı birde oglum buyuyunce benım korumamdan cıkınca ayakları ustunde durabılcekmı endıselerı oluyor arada ama oglum ben gibi olursa cok ıyı olur :) guclu olsun kuzum ınsallah. sevgi ve huzur ile kal canım meleğine öpücük :)
selam tatlım nasılsın iyisindir umarım oğluşunla....hülya ablası artık bende kızımı hissediyorum biliyomusun çok nazlanmadı bnm prensesim erkenden mutlu etti annesini onun ufak hareketlerini hissettiğim an dünya duruyo sanki yok böle bi duygu bana trilyonlar verseler yine değişmem bu mutluluğa hiçbişeyi havalarda uçuyorum kaç gündür sanki.. göbşimde iyice çıktı artık biz kızımla sizi takip ediyoruz tatlım bu mutlulukları aynı hissi yaşayan birisiyle paylaşmak çok hoşuma gidiyo ... senin bıdık maş çok akıllı olacak annesi baksana nasıl tepkiler veriyo şimdiden sana... benimkide açlığa gelemiyo aç kaldığım an midem bulanmaya başlıyo...ohhh sen yolu yarıladın fıstık 4 ayın kaldı bzimde 5 ayımız var inş sağ sağlim kucaklarımıza alırız bebişlerimizi rabbim kimseyi mahrum etmesin bu mükemmel duygudan... çok dua ediyorum anne olmak isteyenlere.. o kadar muhteşem bişeyki ancak yaşamakla anlatılır.. bu arada aynı endişeleri bende yaşıyorum şimdiden çok kıskanıyorum sağdan soldan... inş güzel bi gelecek bırakablirizi yavrularımıza inş kıymetimizi bilen hayırlı evlatlar olur lar... ben annemin kıymetini anne olunca çok daha ii anladım ...her sıkıntıya her strese katlanabiliyosun evladın için ... rabbim kucağımıza aldığımız günleride gösterir inş.. nys çok uzattımöpüyorum tatlım sizi allaha emanet olun abimize ii bak olurmu annesi ... byyyy
masallah masallah ne mutlu cnm sana :) tekmelerı hıssetmek en guzel duygu sende taddın ve hıssedıyorsun :) Rabbım bize onların yoklugunu göstermesın ınsallah cnm. evet annesıne tepki verıyor oglusum mutlu edıyor benı :) az kaldı son 4 ay doya doya onu içimde yasamak istiyorum eşime hep derdim senı yutayım içimde yasa dıye kımse sevemesın senı dıye nasıl birşeymiş insan yutmak diyorbenım mintyatür halim karnında diyor :) cok guzelmiş onu sevmek bir bag kurmak hamd olsun kı bız onlara sahıbız.. ve RABBIM OLMAYANLARADA VERSIN INSALLAH CUMA günü hürmetıne.... annesının böcegınden kocaman öpücük var size :) birde kızını ısırıyoruz ohh :) sevgiyle huzurla kal canım. yagmurumuza dikkat et :)
hemde nasıl bi duygu anlatılamaz bişey ... böle minik minik tekmeliyo böceğim çoğu kişi hep 20. haftalarda falan hissetmeye başlamış.. 17. haftada hissedilmez diyo kimileri gazdır diyo ama gaz olmağına eminim çok farklı bişey bu.. gazı ayırt edebiliyorum rahatlıkla... bu arada eşin doğru demiş onjun minyatür halini içinde taşıyorsun işte:) rabbim onlarsız bırakmasın bizi hayattaki en mükemmel duygu en büyük sevgi bu .. rabbimden sonra gelen en büyük sevgilerden birini yaşıyorum allahım isteyen herkesede yaşatsın inş.. kendine ii bak tatlım bu arada senin göbiş kocaman olmuştur bi ara yükle resmini de bakayım:) öpüyorum seni ve paşanı allaha emanet olun poposuna da bi şaplak atıyorum onunhadi byy
merhaba, yazdıklarını okudum canım ben de 46 günlük bebeğimi 4 hafta önce kaybettim inşallah ben ve benm gibi bebeğini kaybedenler de bigün kucağımıza alırız bebeklerimizi.
cok üzüldüm cnm RABBIM SABIR VERSIN INSALLAH evet bırgun bebeklerını kaybedenlerde kucagına alacak ALLAHım saglıklı sıhatlı bi evlat nasip etsın ınsallah.
hehehe dogsunda gör sen popoyu yicem ben onun :) RABBIM EKSIK ETMESIN ınsallah onları basımızdan yanımızdan.. evet bende erken hıseetım 20. haftayı bekletmedı kuzum banada :) sımdıyse gecelerı uyumuyor sağa dön vuruyor sola dön vuruyor tam uykuya dalcam tekmesıyle uyandırıyor :) sevıyorum konusuyorum gecenın bır vaktı artık :) sonra uyuyor sabaha kdr mısıl mısıl hıc rahatsız etmıyor :) evet buyudu artık ve son 3.5 ayım kaldı doguma heyecan merak endıse korku dorukda :) korku derken herkesde olan olması gereken cok değil ama az iyi gececegıne ve herseyın yolunda gıdecegıne inanıyorum tüm kalbımle.. :) ınsallah saglıkla gelırde yuvamızı senlendırır miniğim. kıyafet alıcaz bı ara ama ne ara bilmiyorum :) işten gucten fırsat bulunca ınsallah. bizden böle bi gün fotomuzu koyarım :) sende koy bı göbüş :)öptüm cnm senı ve kızcenı :)
ay ay masallah cnm kocaman olmus :) evet onlar sayesınde göbüşümüz kocaman olmus :) benım aşkkuşum buyumus ablası 23+1 olmus bugun itibari ile iki gün öne gitmiş dün seker yuklemesı yaptırdık masallah keyfı yerınde 572 gr olmus bende ilk kez 3.5 kılo almısım nıhayet 58i geride bırakıp 61.5 gr olmusum :) 58den kurtuldum sonunda tabı vucut fazla göstermıyor ama azda olsa bellı ediyor :) ama herseyın yolunda olması insana neşe verıyorartık konusurken benı algılıyor oglum dıye seslensem evde falan elimle oksasam hemen hareket edıyor paşam benım ya cok sevıyorum onu :) masallah onlara insallah saglıkla dogmaları nassip olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?