- 31 Ocak 2007
- 71
- 4
- 96
- Konu Sahibi hulyabaskurt
-
herkesın kocası alısverısını kendın yap der benımkı aksi gibi beraber yapalım der. sana gecenlerde lcwaıkıkıden zıbın almıstım yanı cıtcıtlı badi babana gösterdım bı daha kendın alma beraber alalım para biriktiripde dedi bende tamam dedim dün baban izinliydi ama sanayıye gitti amcası arabanın kaportasını vurmus onu yaptırmaya bende iş çıkısı bi yere ugradım bobe diye baktım kalıtelı mallar ve % 30 indirimli ve cok şirin seyler vardı almıycaktım ama dayanamadım birde babana kızdım tüm gün sanayıde dıye cunku eve beraber gitcektik. sonra ben ordan zıbın aldım bı tane önluk aldım ÖPME BENİ yazıyor onunde sonra ıkı tane alt altım patıklı ve bırde hastane cıkısı aldım krem kahva rengı karta cektım bunu babana da mesaj gitmiş 65 tl lık alısverıs bilmem ne diye neyse eve geldı bu 10 gibi sordu ne aldın bakem 65 tl lık dedi bende ordalar dedim baktı önlüğü eline almıs duruyor öyle dalmıs gibiydi noldu dedim ben begenmedınmı dedim oda ben sana ne dedim beraber alcaktık hani dedim dedi tabı bende dedim işte antibakterıyel ürünler guzeller falan aldım dedim daha cok sey alıncak beraber alırız söz falan dedim oda sen kendın al bende kendım alırım dedi sankı usagı senın karnına leylekler koydu dedi içim cız etti bunları görunce dedi incelemeden gitti yattı bende üzüldüm öle içim cız etti diyince tüm gece aldıklarım geldı gözümün önune bilseydım bukdr üzülcegını alırmıydım hıc. sonra bıraz senden bahsettım oglum yazın dogcak bı tek altında bezi olcak vercem sana yatır boynuna uyusun öle dedim bian gülümsedi ya bahsetme uykum kacıyor dusunmekden dedi o senı cok sevıyorum herseyı beraber yapalım ıstıyor ama işide yogun ben son gune bırakmak istemıyorum bırazda yavas yavas alalım istiyorum cunku son aylarda ne olcagım bellı olmaz anlattım böle daha cok zıbınlar alıcaz 3 tane zıbın yetmez falan orda cok guzeller vardı gideriz falan dedim az önce aradım kırgınmısın dedim ama sesi solukdu off sankı o hamıle bırde ben cok takar oldum uykularım cok bölünür oldu uykusuzum bugun
MaaşallahAllah nazarlardan saklasın sizi.Eşin çok ince düşünceli,herşeyi beraber yapın istiyor böyle eş ender bulunur canım.Çoğu erkek çocuk doğduktan sonra bile babalıklarını anlamıyorlar.Ne zaman çocuk babanın kucağına atılmaya başlar,ne zaman baba der o zaman anlıyor çoğu erkek baba olduğunu.Ama maaşallah seninki daha doğmadan baba olmuş bile.Bence eşinin bu isteği seni mutlu etmeli,hep böyle olun ,hep böyle kalın inşallah....
bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum.Dayanamadım ayın yirmisini bekleyemedim ve erken gebelik testlerinden aldım.Ve sonuç her zamanki gibi negatif.Halbuki bu sefer ne kadar umutluydum.Doktorun her dediğini harfi harfine yaptım.Belirtilerim o kadar fazlaydı ki umutlanmamak mümkünmü.Hele doktor %95 dedi ya...Bu kadar umut vermek haksızlık yaaa.Eşim dünden beri zaten bir tuhaf bir uzak benden.Bugün testi söyledim hiç yanımda olmadı hiç bir şey demedi.Kolum kanadım kırıldı.Canım çok sıkkın çok...Madem olmayacaktı bu kadar belirti neyin nesiydi anlamıyorum.Bu ilaçlar bu kadarmı kandırır bu kadar mı umutlandırır insanı.Ne yapmalı ki bundan sonra.Çektiğim ağrılar,kilometrelerce yollarda gitmeler gelmeler,yağmur çamur demeden dolaşmalar,ameliyatlar,kutularca ilaçlar ve iğneler....sonuç en baştayım işte yine.Biliyorum Rabbim istemiyor artık anladım bunu yoksa neden olmasın ki hiç bir sorun yokken.İsyan etmiyorum ama Allah'ım sen biliyorsun ben senden ne para istedim ne mal ne mülk.Hiç bir zaman kazandığımın bir kuruş fazlasında gözüm olmadı.Çocukluğumdan beri hep anne olmak istedim her çocuğa benimmiş gibi içtenlikle baktım,sevdim.Ve yıllardır bunun için verdiğim emeğin karşılığını yine alamadım.Hayırlısı buymuş demekki demekten başka hiç birşey gelmiyor elimden.
canım dur bakalım belkı 20 sınde bellı olur belkı bukdr erken bellı olmaz benım bile bunda adete 4gün kala pozitifle negatıf arasındaydı bı cızgı vardı bazen yoktu az daha dayan belkı bır ısıkk tutar sana pekı belirtiler hala varmı off üzülme hemen belkı birşeyler olur ben hemen ümidimi yitirmek istemıyorum ınsallah bu sefer hayırlısı ıle olur senıde sasırtarak mutlu eder demek istiyorum RABBIM KIMSEYI CARESİZ EVLATSIZ BIRAKMASIN INSALLAH sana en kısa zamanda nasip etsın ınsallah cuma günü hürmetine insallah dualarımız kabul olur cnm stres yapma kendınee..
benim umudum kalmadı artık. benim adetimede 1-2 gün var zaten.olsaydı çıkardı heralde diye düşünüyorum.Ama dün çok hastaydım,kolumu kıpırtacak halim yoktu.Bugünde pek iyi sayılmam.Zor geldim işe.Sanırım dün moralim çok bozuktu ondan böyle oldum.Belirtilerim derken göğüslerim ilk baştaki kadar olmasa da hafif ağrıyor,öksürürken ya da gülerken karnım çok acıyor.ve en önemlisi sigara içemiyorum.Günde zaten 5 e düşürmüştüm ama onu bile içemiyorum.Bi de tad alamıyorum.Diyorum ya kullandığım jelin yan etkileri olabilir zaten bu saydıklarım.Ayın 20sine bişey kalmadı ama bilmiyorum.Kendimi çok tuhaf hissediyorum.Günler zor geçiyor.İnşallah Rabbim bu mübarek günde duysun sesimizi,kabul etsin dualarımızı.Bende hamileyiiiimmmmm demek istiyorum.Dolu dolu- bağıra bağıra- gülerek- kahkaha ile hamileyiiiimmmmm demek istiyorum.Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın.
evet oglum bulustuk ama senı eskısı gibi göremedım cunku 4 boyutlu ultrason yokmus hastanemızdene yani şimdi doğana kdr senı göremıycekmıyım yuzunu ? etlı kemıklı sadece detaylarımı görcem sadece hareketlerınle mı yetincem ne zor bı bılsen ? kucukken hareketlerını görüpde artık görememek.. sağlıklı olman en önemlısı tabıkı herseyın normalmiş cok sukur hıc bır sıkıntımız yok ALLAHA sukur en guzel tesellim bu oldu emın ol. oglum babanende geldı bızle kalbını dınledık duydu oda :) senı bekleyen cok kişi var dayın bıze seftalı alıvermiş yalcın dayın :) birde anneannen seftalı yollamıs konservede :) oyoy herkes sana calısıyor :) sende buyuyor anneyı tepıklıyor. dun aksam annenın elıne kutkut vurdunda baban elını koyunca nıye hemen uyudun hıı babaya kıyılmıyor dimi. ? ama ben senın yerıne kıyıyorum ona merk etme sen kuzum :) için rahat olsun haa bırde anne cıs oldu bebegın tetenoz aşısı oldum sol koluma agır kolum bugun iş yapmıyıcam pek hadi öptüm yormıyım kolumu :) hee kilon 290,41 gram böbreklerın 4mm ve kalbın gayet ıyı damarların acık sorun yok suan ölme riskin yok masallah subhanallah :)
tatlım paşan sağlıklıymış çok şükür rabbim uzun ömürler versin onada sanada... nasılsın iyisin demi bi yaramazlık yok bu arada geçmiş olsun güzelim aşı için bende nasipse mayısta olcam .. ultrason konusuna gelirsek valla çok haklısın insan 4 boyutlu renkli ultrasona alışınca diğerleri hiç sarmıyo valla:) bende nasipse 1 hafta sonra cinsiyetini öğrenmeye gidecem hülya ablası bakalım bnm neyim olacak çok merak ediyorum bende son olarak özel hastaneye gidecem cihazları çok iyiymiş orda bi kesin olarak öğreneyim dedim yani bende son olarak bebişimi anlı kanlı görecem sonra devlete gidecem 4 boyutlu varmı yokmu henüz bilmiyorum ama tahminim yoktur.. öpüyorum tatlım seni ve oğluşunu .. cinsiyeti öğrenince yazarım sana kendine ve paşana iyi bak annesi tamam.. allaha emanet olun muck
cnm nerelerde kaldın sen merk ettim senı özelden mesaj attım ama mesaj kutun doluydu yollayamadım.. bi sorun cıkmaz ınsallah sende hayırlı haberlerle beklıyorum senıde cnm :) RABBIM gönlünden gecene göre verır insallah.. 4 boyutlu yokmus evet cok kızdım ama yavrum tekme attıkca görmesemde olur dıyorum cunku annesıne ben ıyıyım diyor :) ye tatlıyı costur benı anne dıyor :) kolum hala acıyor ama bugun artık diner sanırım bır ay sonra tekrar var gitmek istemesemde gidicem sanırım zorla :) dün gece öksürükden uyuyamadım üzüldüm bebegım rahatsız oldumukı dıye sabah tahinle pekmez karısımı yedim bi basladı tepıklemeye inanırmısın ne kolumdakı agrı nede öksürdüğüm için olan agrı kaldı aklımda onun tekmeledigini görmek elıne dokunması okdr güzeldiki herseye bedel. insallah ıslakmavı arkadasımızda tez zamanda tadar bu duyguyu insallah..
oy yerim onu ben yaaa tepikliyomuymuş annesini minicik ayaklarınla kıyamam ona ben kocaman oldu artık annesi olsun o kadar... ben bayadır giremedim cnm yaa en son doktora gittim özele üstelik eşimde ilk defa geldi işten dolayı ilk kez görecekti bebişi yani yattım koltuğa işte doktor geldi ultrasonu açar açmaz bana demezmi bebeğin kafatası oluşmamış boşluklar var ense kalınlığını ölçemiyorum diye o anda dünya başıma yıkıldı sanki ağla ağla mahvoldum eşim perişan oldu sonra başka doktora gittim allaha şükür herşeyi normal çıktı ense kalınlığınıda ölçttü herşey normalmiş sonra bi uzmana daha gittim oda herşey normal ne saçmalamış o doktor dedi ömrümden ömür gitti ama hülya anlatamam yani şükür şimdi bi sorun yok allahıma nasıl dua ettim anlatamam.. şimdi 5 gün sonra falan kontrolüm var cinsiyet için bakalım gidecem nasipse öğrenecem artıkkarnım şişti artık belli oluyo ama hareketlerini henüz hissedemiyorum bakalım ben o mutluluğu ne zaman yaşayacam hülya ablası... sanada çok dua ediyorum rabbim hayırlısı ile sağlıklı bi şekilde paşanı kucağına almayı nasip etsin inş güzelim allah bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın inş tez zamanda ıslakmavi arkadaşımızda bu duyguyu tatsın dilerimki rabbimden... canım kolunla fazla hareket yapma dikkat et çok ağırtıyo o tetanoz aşısı fazla oynatma dinlen.. rabbime emanet ediyorum seni ve oğluşunu.. burdan haberleşiriz bakalım benimki ne olacak öğrenir öğrenmez haber veririm inş öpüyorum sizi tatlım grş
arkadasim ikinizide Rabbim saglik uzun omurler versin ve hayirli kolay bir dogumun olsun insallah. Hamile insan duydukca seviniyorum inanin. Yazilarini okudukca goz yaslarim kendilginden iki yanaklarimdan suzuluyor. Bazende yastgmi islatiyor. Seviniyorum cunku Rabbim dunyanin en kutsal meslegi Anneligi sizlere nasip etmis. Artik sizden bir parcada bu hayatta yer aliyor. Guzel isledginizde size ve hayata faydali olcak bir şaheseriniz olacak. Sizler secilmis insanlarsiniz sizden cenneti kapmaya calisan minicik yavrulariniz olucak. Onlarin kiymetini bilin ve anneligin tadini cikarin. Bizlerdende duanizi esirgemeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?