bebeğim bana gelmene hazırlanıyorum...

Maaşallah Allah nazarlardan saklasın sizi.Eşin çok ince düşünceli,herşeyi beraber yapın istiyor böyle eş ender bulunur canım.Çoğu erkek çocuk doğduktan sonra bile babalıklarını anlamıyorlar.Ne zaman çocuk babanın kucağına atılmaya başlar,ne zaman baba der o zaman anlıyor çoğu erkek baba olduğunu.Ama maaşallah seninki daha doğmadan baba olmuş bile.Bence eşinin bu isteği seni mutlu etmeli,hep böyle olun ,hep böyle kalın inşallah....

saol canım ıyı olmasına ıyıde bırde aramızdakı su sogukluk düzelse stres yapıyor bana sankı ona karsı mahcup gibiyim. dun aksam dedi sen yanlıs birşeymı yaptın dedi nasıl yanı dedim cok cekımser duruyorsun dedi yoo dedim bişe yapmadım ama ona karsı mahcup gibiyim tamam anladıda ama bende duramıyorum ıste off her zamankı gibi sarılamıyorum ıkı gundur artık bıtsın su sey! egerkı duzelcekse hersey aldıklarımı baskalarına verebılırım o derecedeyım düşünebılıyormusun. baba oldugunu anlamadı cok guzel zaten baba olmak ıstedıgı ıcın oldu bebegımız ınsallah duzelcek.

senı hayatın cilvesınden kötülüklerınden stresınden belkı bır döneme kdr koruyabılırım belkı sonra kendın anne ben buyudum dediğinde koruma altından cıkmak ıstedıgınde karsılascaksın herbiriyle.. bende zamanla hayatın toz pembe oldugunu dusunurdum ama değilmiş. hala aslında guzel bakmaya calısıyorum olaylara cunku ıcınden ozmn daha cabuk cıkılıyor ve fazla yara alınmıyor... bakma sen bizim babanla tartısmalarımıza kırgınlıklarımıza emın ol hayatım boyunca en guzel zamanımı onunla gecırıyor olcam... bırgun bana ALLAH SENDEN RAZI OLSUN DEDİĞİ gün için yasıycam... sende ALLAH RIZASI ICIN yasa ınsallah. ama unutma hayat ıcerdekı gibi düzenlı ve özenlı değil oglum..

düşündükçe içim hopluyor.. o minnacık ayaklarınla belkı daha ele avuca alıncak kdr bile değil o ayakların ama anneyı tekmeleyıp göbüşü hoplatmayı becerıyorsun :) senı yerım bak annesini böcüküüü düşündükce kalbım hopluyor ya senı birde görsem acaba nasıl olurumkı cok merk edıyorum nasıl birşeysın ve bana nasıl bakıcaksın sana alısınca sensız duramıycamı biliyorum :) kokunu istiyorum ama az daha tadını cıkarayımda sonra hemencık ol olurmu :) cok zorlamadan yormadan gel insallah saglıkla sıhatle gel insallah annesinin böcüküü

bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum.Dayanamadım ayın yirmisini bekleyemedim ve erken gebelik testlerinden aldım.Ve sonuç her zamanki gibi negatif.Halbuki bu sefer ne kadar umutluydum.Doktorun her dediğini harfi harfine yaptım.Belirtilerim o kadar fazlaydı ki umutlanmamak mümkünmü.Hele doktor %95 dedi ya...Bu kadar umut vermek haksızlık yaaa.Eşim dünden beri zaten bir tuhaf bir uzak benden.Bugün testi söyledim hiç yanımda olmadı hiç bir şey demedi.Kolum kanadım kırıldı.Canım çok sıkkın çok...Madem olmayacaktı bu kadar belirti neyin nesiydi anlamıyorum.Bu ilaçlar bu kadarmı kandırır bu kadar mı umutlandırır insanı.Ne yapmalı ki bundan sonra.Çektiğim ağrılar,kilometrelerce yollarda gitmeler gelmeler,yağmur çamur demeden dolaşmalar,ameliyatlar,kutularca ilaçlar ve iğneler....sonuç en baştayım işte yine.Biliyorum Rabbim istemiyor artık anladım bunu yoksa neden olmasın ki hiç bir sorun yokken.İsyan etmiyorum ama Allah'ım sen biliyorsun ben senden ne para istedim ne mal ne mülk.Hiç bir zaman kazandığımın bir kuruş fazlasında gözüm olmadı.Çocukluğumdan beri hep anne olmak istedim her çocuğa benimmiş gibi içtenlikle baktım,sevdim.Ve yıllardır bunun için verdiğim emeğin karşılığını yine alamadım.Hayırlısı buymuş demekki demekten başka hiç birşey gelmiyor elimden.

canım dur bakalım belkı 20 sınde bellı olur belkı bukdr erken bellı olmaz benım bile bunda adete 4gün kala pozitifle negatıf arasındaydı bı cızgı vardı bazen yoktu az daha dayan belkı bır ısıkk tutar sana pekı belirtiler hala varmı off üzülme hemen belkı birşeyler olur ben hemen ümidimi yitirmek istemıyorum ınsallah bu sefer hayırlısı ıle olur senıde sasırtarak mutlu eder demek istiyorum RABBIM KIMSEYI CARESİZ EVLATSIZ BIRAKMASIN INSALLAH sana en kısa zamanda nasip etsın ınsallah cuma günü hürmetine insallah dualarımız kabul olur cnm stres yapma kendınee..

benim umudum kalmadı artık. benim adetimede 1-2 gün var zaten.olsaydı çıkardı heralde diye düşünüyorum.Ama dün çok hastaydım,kolumu kıpırtacak halim yoktu.Bugünde pek iyi sayılmam.Zor geldim işe.Sanırım dün moralim çok bozuktu ondan böyle oldum.Belirtilerim derken göğüslerim ilk baştaki kadar olmasa da hafif ağrıyor,öksürürken ya da gülerken karnım çok acıyor.ve en önemlisi sigara içemiyorum.Günde zaten 5 e düşürmüştüm ama onu bile içemiyorum.Bi de tad alamıyorum.Diyorum ya kullandığım jelin yan etkileri olabilir zaten bu saydıklarım.Ayın 20sine bişey kalmadı ama bilmiyorum.Kendimi çok tuhaf hissediyorum.Günler zor geçiyor.İnşallah Rabbim bu mübarek günde duysun sesimizi,kabul etsin dualarımızı.Bende hamileyiiiimmmmm demek istiyorum.Dolu dolu- bağıra bağıra- gülerek- kahkaha ile hamileyiiiimmmmm demek istiyorum.Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın.

canım bırakma kendını benımde adete 2 3 gün kala cıkmamıstı hatta adet gunu bile test yaptıgımda cıkmamıstı beta hgc 11.97 cıktıkdan sonra ıdrarda hala yoktu stres yapma kendıne karnın acıyorsa vardır belkı bırsey banada öle oluyordu baslarda ne olursun salma kendını bıraz daha sabret insallah sende anne olcaksın ınsallah RABBIM SANADA NASİP EDER CNM hemde bu kez ınsallah.

evet oglum bulustuk ama senı eskısı gibi göremedım cunku 4 boyutlu ultrason yokmus hastanemızde ne yani şimdi doğana kdr senı göremıycekmıyım yuzunu ? etlı kemıklı sadece detaylarımı görcem sadece hareketlerınle mı yetincem ne zor bı bılsen ? kucukken hareketlerını görüpde artık görememek.. sağlıklı olman en önemlısı tabıkı herseyın normalmiş cok sukur hıc bır sıkıntımız yok ALLAHA sukur en guzel tesellim bu oldu emın ol. oglum babanende geldı bızle kalbını dınledık duydu oda :) senı bekleyen cok kişi var dayın bıze seftalı alıvermiş yalcın dayın :) birde anneannen seftalı yollamıs konservede :) oyoy herkes sana calısıyor :) sende buyuyor anneyı tepıklıyor. dun aksam annenın elıne kutkut vurdunda baban elını koyunca nıye hemen uyudun hıı babaya kıyılmıyor dimi. ? ama ben senın yerıne kıyıyorum ona merk etme sen kuzum :) için rahat olsun haa bırde anne cıs oldu bebegın tetenoz aşısı oldum sol koluma agır kolum bugun iş yapmıyıcam pek hadi öptüm yormıyım kolumu :) hee kilon 290,41 gram böbreklerın 4mm ve kalbın gayet ıyı damarların acık sorun yok suan ölme riskin yok masallah subhanallah :)

tatlım paşan sağlıklıymış çok şükür rabbim uzun ömürler versin onada sanada... nasılsın iyisin demi bi yaramazlık yok bu arada geçmiş olsun güzelim aşı için bende nasipse mayısta olcam .. ultrason konusuna gelirsek valla çok haklısın insan 4 boyutlu renkli ultrasona alışınca diğerleri hiç sarmıyo valla:) bende nasipse 1 hafta sonra cinsiyetini öğrenmeye gidecem hülya ablası bakalım bnm neyim olacak çok merak ediyorum bende son olarak özel hastaneye gidecem cihazları çok iyiymiş orda bi kesin olarak öğreneyim dedim yani bende son olarak bebişimi anlı kanlı görecem sonra devlete gidecem 4 boyutlu varmı yokmu henüz bilmiyorum ama tahminim yoktur.. öpüyorum tatlım seni ve oğluşunu .. cinsiyeti öğrenince yazarım sana kendine ve paşana iyi bak annesi tamam.. allaha emanet olun muck

cnm nerelerde kaldın sen merk ettim senı özelden mesaj attım ama mesaj kutun doluydu yollayamadım.. bi sorun cıkmaz ınsallah sende hayırlı haberlerle beklıyorum senıde cnm :) RABBIM gönlünden gecene göre verır insallah.. 4 boyutlu yokmus evet cok kızdım ama yavrum tekme attıkca görmesemde olur dıyorum cunku annesıne ben ıyıyım diyor :) ye tatlıyı costur benı anne dıyor :) kolum hala acıyor ama bugun artık diner sanırım bır ay sonra tekrar var gitmek istemesemde gidicem sanırım zorla :) dün gece öksürükden uyuyamadım üzüldüm bebegım rahatsız oldumukı dıye sabah tahinle pekmez karısımı yedim bi basladı tepıklemeye inanırmısın ne kolumdakı agrı nede öksürdüğüm için olan agrı kaldı aklımda onun tekmeledigini görmek elıne dokunması okdr güzeldiki herseye bedel. insallah ıslakmavı arkadasımızda tez zamanda tadar bu duyguyu insallah..

şükür YARADANIMA.. canım benım kuzum oglumm.. annecim sen anneye vuruyormusun süreklı. sen vurdukca benım kalbım cosuyor bitanem göbegımı acıp hareketlerını o ufak vuruslarını görmek benı cok mutlu edıyor anne olmak nasıl birşeymiş böyle ya :) sewiyorum senı kuzum cok tatlı gelıyor bana o vurusların ama cok acıtma tamam mı :) hem böle gezıyorum sonra oturuyorum hemen rahatsız olmus gibi kımıl kımıl edıyorsun ya hıh uyandı paşam diyorum :) senınle konusmak buyuk zevk elımı koyunca tepkı vermen özellıkle aksam babanada gösterelım :)

anneyı tekmelerıyle sımartan yavrum :)annede senı tatlıyla sımarttı ama :) dun aksam uyuduk uyandık baba geldi ve yerımıze yıne hemen yattık senın enerjı dolman için uyumak lazımdı :) veee ben yatarken tekme attın hemen babaya söledim aferın oglum babası bak tekme atıyor elini koydu ve babana attıgın tekmelerle babanın gözlerınde yıldız parladı resmen yuzundekı o ifadeyı asla unutamam evet oglum bana tepkı verdı dıyor :) artık elini hep orda tutmak istiyor belkı tepıkler dıyor :) senı hısssetmeyı okdr cok ıstıyorkı oda ve nıhayet oldu bence suan aksamı iple cekıyor :) aksam olsada bag kurayım oglumla diyor kesin :) sana cok düşkün :) ben hayatımda iki erkegı aynı anda sevemem diyordum ama öyle değilmiş biri eşim biri de parçam olunca iki erkek seviliyormus :)

oy yerim onu ben yaaa tepikliyomuymuş annesini minicik ayaklarınla kıyamam ona ben kocaman oldu artık annesi olsun o kadar... ben bayadır giremedim cnm yaa en son doktora gittim özele üstelik eşimde ilk defa geldi işten dolayı ilk kez görecekti bebişi yani yattım koltuğa işte doktor geldi ultrasonu açar açmaz bana demezmi bebeğin kafatası oluşmamış boşluklar var ense kalınlığını ölçemiyorum diye o anda dünya başıma yıkıldı sanki ağla ağla mahvoldum eşim perişan oldu sonra başka doktora gittim allaha şükür herşeyi normal çıktı ense kalınlığınıda ölçttü herşey normalmiş sonra bi uzmana daha gittim oda herşey normal ne saçmalamış o doktor dedi ömrümden ömür gitti ama hülya anlatamam yani şükür şimdi bi sorun yok allahıma nasıl dua ettim anlatamam.. şimdi 5 gün sonra falan kontrolüm var cinsiyet için bakalım gidecem nasipse öğrenecem artık karnım şişti artık belli oluyo ama hareketlerini henüz hissedemiyorum bakalım ben o mutluluğu ne zaman yaşayacam hülya ablası... sanada çok dua ediyorum rabbim hayırlısı ile sağlıklı bi şekilde paşanı kucağına almayı nasip etsin inş güzelim allah bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın inş tez zamanda ıslakmavi arkadaşımızda bu duyguyu tatsın dilerimki rabbimden... canım kolunla fazla hareket yapma dikkat et çok ağırtıyo o tetanoz aşısı fazla oynatma dinlen.. rabbime emanet ediyorum seni ve oğluşunu.. burdan haberleşiriz bakalım benimki ne olacak öğrenir öğrenmez haber veririm inş öpüyorum sizi tatlım grş

vay be basından gercekden talıhsız bir olay gecmıs işte her doktor iyi olmuyor malesef ama cok sukurkı yavrun saglıklı :) cnm benım merkla beklıyorum cınsıyetını emınım senınde yavrun tekmelemeye baslar göbüş çıktıysa tamamdır :) RABBIM KIMSEYI DARDA ZORDA ÇARESİZ EVLATSIZ bırakmasın ınsallah... ALLAHım yokluklarını göstermesın ınsallah cnm ... cok alıstım sankı hep hayatımdaymıs gibi sabahları iğne vururken sırf o yasasın dıye katlanıyorum oda tam iğne vurcakken kıpırdıyor tekme atıyor daha bı hevesle yapıyorum iğnemı hıc acı vermıyor o var dıye RABBIM kötü günümüzde bile aklımıza iyi olanı getırsın ınsallah. az önce kolumu ovdum bakalım kolanyalı mendılle azcık dindi sanki :) 1 ay sonra tekrar vurulcak 2. seansı :) ben gitmem dedim hemen eşim sen gitmezen ben götürürüm mrk etme dedi :) tırstım ama gitcem mecbur cnm görüşelim yıne olur cinsıyetını özellıkle merk edıyorum kib. aeo

öyle elimi koymus dalgınlıkla bilgisayar ekranına bakarken sayfa sayfa konulara göz atarken anne ben burdayım demek için attıgın minik tekmeler için RABBIME ŞÜKÜRLER OLSUN SENI BANA VERDI BİRDE mutlu etmek ıcın tekmelerını verdi erkenden :) canımsın benım sen canım.. en kıymetlı varlıgımın parcasısın sewıyoruz seni oglumm

dün aksam yıne babanın gözlerınde yıldızlar parladı senın tekmelerınle :) ve baban senı cok kıskanıyor anlamıs değilim en cok senı sever o hep senın elın onda ben hep uzaktayım :) kıskandı senı bende dedim kı BEN SENI COK SEVIYORUM EMIN OL SEWGİMİ ONADA AŞILIYORUM dedim hep senden bahsedıyorum dedim sevındı :) bende en cok senı sever emın ol dedim ama hayatımdakı en kıymetlı ıkı erkekle nasıl basa cıkarım bilmiyorum dedim :) senı cok sewıyor baban hemde coookk :) sana zarar gelmesınden cok korkuyor melegım ınsallah onu herseyden cok seversın :) zaten emınım kı seversın cunku o sevılcek en guzel sey :) senı sewıyoruz oglum..

arkadasim ikinizide Rabbim saglik uzun omurler versin ve hayirli kolay bir dogumun olsun insallah. Hamile insan duydukca seviniyorum inanin. Yazilarini okudukca goz yaslarim kendilginden iki yanaklarimdan suzuluyor. Bazende yastgmi islatiyor. Seviniyorum cunku Rabbim dunyanin en kutsal meslegi Anneligi sizlere nasip etmis. Artik sizden bir parcada bu hayatta yer aliyor. Guzel isledginizde size ve hayata faydali olcak bir şaheseriniz olacak. Sizler secilmis insanlarsiniz sizden cenneti kapmaya calisan minicik yavrulariniz olucak. Onlarin kiymetini bilin ve anneligin tadini cikarin. Bizlerdende duanizi esirgemeyin

yüreğinizden kopup gelen terteiz dualarınız için ALLAH RAZI OLSUN insallah RABBIMe layık bır evlat olur ınsallah hayırlı olur cok soalun yenıden.. ALLAHIM kimseleri çaresiz darda zorda evlatsız bırakmasın ınsallah zor o gunleride gecırdım o yuzden cok zor gercekden sabırla atlattım her birini ve nıhayet geldım bugune ınsallah bundan sonrasıda güzel gecer.. RABBIM olmayanlarada evlat hasretıyle yananlarada versın ınsallah.

oglum ıyısın demi bitanem bugun bıraz ac kalıcaz özür dilerim ama ne yapayım kuzum annen dişini cektırdı daha fazla dayanamadım cok ugrastı doktor bey üç köklüymüş diş kırıldı terledi resmen ugrastı agzımın ıcını kazdı ama gecti bı tanem sen ıyı oldukdan sonra ben cok ıyıyım annecım senin bir tekmen yeter benım agrılarımı unutmama ıyıkı hayatımdasın kuzum ıyıkı benımlesın şükürler olsun RABBIME. OLMAYANLARADA VERSIN INSALLAH.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…