- 31 Ocak 2007
- 71
- 4
- 96
- Konu Sahibi hulyabaskurt
-
hülyacım seni uzun zamandır bende hep takip ediorum.. daha öncede yazmıştım zaten.. inş yakında hayrlı haberlerini duycaz cnm.. inş bebek haberini çok kısa zamanda vericen..
ıslakmavicim.. sakın ümidini kaybetme burda nelere şahit olduk.. demek bi zamanı var.. zorda olsa acıda allahım sabrını verio. allahım daha fazla bekletmeden göndersin meleklerinizi inş. hayırlı zamanda hayırlı evlatlarınızın gelmesi inş çok yakındır.
allahım hepimizin yardımcısı olsun kızlar
vücudum benle resmen dalga geçiyor.Biraz önce midem öyle bir bulandıki lavaboya zor yetiştim.Adet öncesi öyle belirtiler vardı ki o yüzden çok umutlandım.Dedim bu sefer oldu.Ama adet oldum.Şimdi bu mide bulantısı,istifralar neyin nesi.Yaa yoksa ben psikolojik gebelik mi yaşıyorum((
cnm ne kadar zmandır bebek istiosun onu sorabilirmiyim ilk önce?
bende deneme yaptığmız dönemde okadar çok belirti yaşadımki aynen midem bulanıodu fln.. olmadım hasta oldum. o aydan sonra hamile kaldım şimdi çok şükür 9 haftalık hamileyim.. doktora sorduğumda vücut kendini hazırlamış gebeliğe dedi. çoğu zaman pskolojikte olabilio ama vücutta kendini hazırlayabilio dedi.. inş. seninkide öyledir şuan cnm.. çalışmalara devam ara vermeden.. bide bunu bi görev gibi yapmamaya çalış.. bn eşime ovulasyon yok yumurtlama hiçbişeyden bahsetmedim onu etkilememek için..allahım en kısa zamanda karnına sonrada kucağına almayı nasip etsin tatlım..
Amin Allah razı olsun.Ne güzel 9 haftalık anne adayısın.Allah sanada sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin.Ben 6 yıldır istiyorum ama 4 yıldır doktorlar falan ciddi anlamda uğraşıyorum.Evet dediğin gibi çok istediğim için sanki görev gibi oluyor.Ama elimde değil hiç bir an aklımdan çıkmıyor.İçime bir umut serptin.İnşallah senin dediğin gibidir.Vücudum kendini hazırlıyordur.Ve ben bir ay sonra miniğime kavuşurum.
allah sendende razı olsun cnm.. senin güzel dileklerin içinde saol.. ben o dönemdeki mide bulantılarım için gerçekten şaşırıodum.. yaa bu nasıl pskolojk olur hastada oldum daha ne pskolojimi kalır ötesi varmı kırmızıları gördüm diodum ama bi müddet öyle oldum.. sonra ovulasyon tarihlerimde gögüslerim ciddi dolgunlaşınca bi umut oldu ve rabbim kondurdu işte bebeğimi karnıma.. hee bide karnımda çok şişkinlik olmuştu.. oturduğum yerde pant. düğmesi açıodum..
bende şimdi hiçbi belirtim yok die endişeleniorum ne mide bulantısı ne başka bişi.. yani anlıycan.. bebek müjdesini aldığında 1 gün çok mutlu olcaksın, sonra hemen ya düşerse ya bişiy olursa die korkular başlıcak.. şuan benm ve herkesin yaşadığı gibi..
allahıma dua edelim inş. mutlu haberide burda beraber paylaşalım hep birlikte:26: amin
hülyacım seni uzun zamandır bende hep takip ediorum.. daha öncede yazmıştım zaten.. inş yakında hayrlı haberlerini duycaz cnm.. inş bebek haberini çok kısa zamanda vericen..
ıslakmavicim.. sakın ümidini kaybetme burda nelere şahit olduk.. demek bi zamanı var.. zorda olsa acıda allahım sabrını verio. allahım daha fazla bekletmeden göndersin meleklerinizi inş. hayırlı zamanda hayırlı evlatlarınızın gelmesi inş çok yakındır.
allahım hepimizin yardımcısı olsun kızlar
maalesef dün oldum 1 gün gecikmeli geldi.Bende nasıl umutlandım.Eşimde bir ilgili bir ilgili.Ama taki kırmızılar gelene kadar.Eşim sanki suç bendeymiş gibi davranıyor..Walla dün gece ağlaya ağlaya sabahladım.bugünde gözler şiş tabi..Umuda 1 demiştim.Şimdi yine umuda 28 diye başladım geri sayıma.Kırmızıları görünce umudum tükeniyor gibi hissediyorum ama umudumdan başka hiç birşey yok maalesef elimde.Umarım senin güzel haberlerini alırım.
allah sendende razı olsun cnm.. senin güzel dileklerin içinde saol.. ben o dönemdeki mide bulantılarım için gerçekten şaşırıodum.. yaa bu nasıl pskolojk olur hastada oldum daha ne pskolojimi kalır ötesi varmı kırmızıları gördüm diodum ama bi müddet öyle oldum.. sonra ovulasyon tarihlerimde gögüslerim ciddi dolgunlaşınca bi umut oldu ve rabbim kondurdu işte bebeğimi karnıma.. hee bide karnımda çok şişkinlik olmuştu.. oturduğum yerde pant. düğmesi açıodum..
bende şimdi hiçbi belirtim yok die endişeleniorum ne mide bulantısı ne başka bişi.. yani anlıycan.. bebek müjdesini aldığında 1 gün çok mutlu olcaksın, sonra hemen ya düşerse ya bişiy olursa die korkular başlıcak.. şuan benm ve herkesin yaşadığı gibi..
allahıma dua edelim inş. mutlu haberide burda beraber paylaşalım hep birlikte:26: amin
annen doktora gidecek tahlıllerı gösterecek hımmm evet hulya hanım kan pıhtılasma sorununuz var dıyecek yazacak cızecek bebek kalınca gelın dıyeceksonra senı hıssettıgım gun hıc durmadan doktora gıtmeyı dusunuyorum kan tahlılı yapıp varlıgını hıssetmek ıcın sonra ıgneler olcam 9 ay boyunca bana tutunursan hergun ama razıyım yeterkı kalp atısını duyayım karnımı tekmele uyutma gecelerı ama kuzum ne olursun cok sıkı tutunkı işimize gelebilelim evde durursam beynım hep kurar durur birşey olurmu su olurmu bu olurmu dıye ama ıse gelırsem zaten rahatım bebegım annen cok rahat işe sahıp senınle gelmek daha mutlu eder benı kuzum ne olursun sıkı tutun bana... insallah bu kez doktorlar senı sağlıkla dogurabılcegımı söyler insallah her gittiğimde kalp atıslarınla hayatıma hayat canıma can katarsın meleğim.. sen gel bak baban neler yapar neler.. ınsallah saglıklı sıhatli ve hayırlı bır evlat olursun kuzum... baban dıyorkı araba surmeyı ben öğretıcem dıyor olmaz dedim ben öğreticem herkes babasından öğrenır abısınden öğrenır ama benım evladım ben annemden öğrendım desin istiyorum :) baban bilgisayarla pek işi olmaz sende bilgisayrda öğretırsın dedim uzmanı sensın dedi onu da ben gösterırım meleğim işe gelırız beraber ne istersen nasıl ıstersen oynarsın kosarsın eglenırsın kır dök yavrum evde bırsey koyma ama sağlıklı ol kuzum bızım umutlarımız tükenmeden gel olurmu senı görmedende özleyebılıyorum sevebılıyorum canımın canı parcamın armaganı...
cnm inan bu ay bnde çok umutluyum senin için. moral çok öenmli ve seni ilk kez bukadar neşeli ümitli ve kesin görüyorum.. allahım sana ve isteyen herkesede nasip etcek tabi.. ama kimimize hemen kimimize 3-5 ay sonra kimimizede yıllar sonra.. allahımın imtihanı hiç bitmio.. herkesi farklı imtihan ediyo.. dilerim allahımdan, senin imtihanın budur ve bu ay sonunda son bulur.. rabbim daha kötülerini göstermesin cnm arkadaşım bnm.. bizler arkadaş olalım, bebeklerimz dediğin gibi topic arkadaşları olsun.. yavrularımıza şimdiden anlatcak ne hikayeler birikio baksana.. allahım alnına bunu yazdı.. gününü saatini belirledi.. o yüzden rabbim ol demeden sen ne yaparsan yap olmuo.. o gün o saat geldiğinde, rabbim ol emrini verdiğinde meleğin sana öyle bi tutuncak ve öyle bi kıymetli olucakki.. belkide kız olucak nazlı koyucaksın adını, çok nazlı geldi beni çok uğraştırdı diceksin.. oğlun olucak belki emir koyucaksın adını allahım emretmeden olmadı bnde emir koydum diceksin.. çok içten hissediorum gerçekten.. o yüzden diyelimki bu ayda olmadı bunları düşün ve allahtan umudunu hiç kesme, kesmeyelim arkadaşım..
cnm inan bu ay bnde çok umutluyum senin için. moral çok öenmli ve seni ilk kez bukadar neşeli ümitli ve kesin görüyorum.. allahım sana ve isteyen herkesede nasip etcek tabi.. ama kimimize hemen kimimize 3-5 ay sonra kimimizede yıllar sonra.. allahımın imtihanı hiç bitmio.. herkesi farklı imtihan ediyo.. dilerim allahımdan, senin imtihanın budur ve bu ay sonunda son bulur.. rabbim daha kötülerini göstermesin cnm arkadaşım bnm.. bizler arkadaş olalım, bebeklerimz dediğin gibi topic arkadaşları olsun.. yavrularımıza şimdiden anlatcak ne hikayeler birikio baksana.. allahım alnına bunu yazdı.. gününü saatini belirledi.. o yüzden rabbim ol demeden sen ne yaparsan yap olmuo.. o gün o saat geldiğinde, rabbim ol emrini verdiğinde meleğin sana öyle bi tutuncak ve öyle bi kıymetli olucakki.. belkide kız olucak nazlı koyucaksın adını, çok nazlı geldi beni çok uğraştırdı diceksin.. oğlun olucak belki emir koyucaksın adını allahım emretmeden olmadı bnde emir koydum diceksin.. çok içten hissediorum gerçekten.. o yüzden diyelimki bu ayda olmadı bunları düşün ve allahtan umudunu hiç kesme, kesmeyelim arkadaşım..
canım hıc üzülme sakın bozma moralini umudumuzu kaybetmıyoruz hıc olumlu düşünce olumlu sonuc ıcın yol alıyoruz bız... bırgun ıkımızde mujdeyle gelıcez hıssedebılıyorum bu sefer cok ısteklı ıcım cok umut dolu ınsallah bu kasım ayı ugurlu gelır bıze.. aralıkda mujdelı haberler verır bızde agustos annesı oluruz.. bebegımde ben gibi agustosda dogar belkı :) kardes olur kuzularımız...
cnm walla iyiki bulmuşum bu topiği içim daralıyor hemen kendimi burda buluyorum.Yazdıklarınızı okuyorum o anda yüzümde bir tebessüm oluşuyor.Gerçekten insan zor günlerinde kendini anlayan,destek olan birilerini arıyor.İllaki herkesin arkadaşı,dostu,ailesi var ama tok açın halinden anlamaz bence.Burada aynı şeyleri yaşıyor,aynı sıkıntıları çekiyoruz.Evet bende eminim biz ağustos annesi olucaz.Bende senin gibi ağustos doğumluyum.Bizim yavrularımızda ağustos olucak inşallah.benim eşimde ağustos doğumlu hatta yıldönümümüzde ağustos:)))He bide benim yavrum babanesine inat ağustosta doğacak.Geçen gün bir aslan yeter torunum aslan olmasın dedi şakayla karışık(ben aslan burcuyumda).Benim meleğim annesine destek olmaya ASLANlar gibi gelecek inşallah.Searcbau'nun bebişi bizimkilere abilik ya da ablalık yapacak.O yüzden Searcbau bize hep deneyimlerinden bahsedecek.:)))
Bizde seninle benimki şunu yaptı seninki de yaptımı diye habire birbirimizle paylaşıcaz.Bende inanıyorum olacak olacak o kadar...
kızlar şekerler selam..
gene kaynatmışsınız valla..şiddetli bi şekilde hülyanın hasta olmasını beliorum.. ıslakmavicim sende mi hasta olmayı bekliosun? öyleyse senide bekleyim..
bu arada kaynaşalım artık çalışıomusunuz ev hanımı mı? yaş kaç şehir neresi dimii ama?
ben çalışıorum muhasebeciyim.. 27 yaşındayım.. bide ankaradanım..
hepimiz aynı şehirde olsak keşke ne güzel olurduuu
cnm günaydınnnn kocaman..
valla bgn bende çok yorgun ve uykusuz uyandım. dün eşimle yeni evlenen bi arkadaşımız vardı çiftler toplandık hayırlı olsuna gittik.. 1di eve geldiğmizde.. bgnde çalışıorum sabahtanda iş perişanım yani.. hülyacım bu arada yaşın daha küçükmüş tatlım üzülme sakın.. inan bnm kadarsın fln zannediodum.. 27 yaşındayım ben bana abla demen lazımne güzel işinde kendi işiniz.. rahat ol kasma kendini sakın..gelicek bebeğin gelicek merak etme allahın izniyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?