- Konu Sahibi hulyabaskurt
-
sabah karnıma dokundu gıyınırken hanı hanı karnın buyumemıs terbıyesız benı kandırıyorsun dıyor :) gırgır yapıyor aklınca koptum ya bı terbıyesız deyişi var içimdeyken sen duysan kıkır kıkır gülersinbabanenın yanında baban dokunsam mesela elıne deyse elım tebrıyesız elımı tutmaya calısıyor dıyor :) yemek yıyoruz terbıyesız döküyor dıyor benı guldurmek için elındekı herseyı kullanıyor :) bı amcası var babanın cok despot böyle sert mizaçlı onun arabası ıle eve gelıyoruz tabı amcadan cekınıyorum aman ALLAHım baban yuksek sesle sapıkmısın kızım sen tebrıyesız demesın mı eve gelene kdr için için sessiz sessiz gülmekden nefesım kesıldı karnım agrıdı :) gönlüm cok sevıyor onu ya :) acaip sevıyorum dun gece nöbetteb geldı kalk kız cıklata yıyelım dıyor :) yok dedım uyucam mıdem bulanıyor ayy dıyo nazlarada basladı dıyor :) bırde benı tehdıt edıyor ukala sey. benı öpmeye gelmezsen sımdı elımdekı çayı halıya dökerım yardımda etmem dıyor :) gelde kalkma kalkıpda öpme küsmüş bana güya :) senı sevmıyorum ben içindekı kucuk böcegı çirkini sevıyorum dıyor benı sevıyorsun yanı dıyorum hayır dıyor onu sevıyorum o bahane ile benıde sevmıs oluyor eşşek ya :) özledım sanırım aksamm eve beraber gıdecemıycez dıye aklı cıkıyor hadı cık benle gel beraber gıdelım :) bezdırdı benı canımdan deli sey. seıyor senı buyumenı ıstıyor bıran öncede senı orda görmek ıstıyor sımdı hayal gıbı bırseysın o gercek ol ıstıyor.
çoooook sevindim hamileymişsin49: tebrikler, duyarsın kalp atışını merak etme, benim ne mide bulantım ne kilo almam hiç belirtim bile yoktu hala yok, hatta hcg değerim mi artmıyor acaba düşünmeye başlamıştım ki 7. haftada usg de pıt pıtları gördük, cuma da kontrolüm vardı 10 hafta 2 günlük ve kıpır kıpır hareket ediyordu bebeğim o kadar mutlu oldum ki hiç durmuyordu zıpır Allah ım inşallah tamamına erdirsin bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla alalım canım, onların cicilerinden beslenmelerinden huysuzluklarından falan konuşalım burda
cnm ben hacet namazı kılmıştım.Namazdan sonra farklı günlerde de devam edilebilir tesbih ile ihlas suresi okuyorum.Toplamda 5050 ye denk geliyor.tesbih bittiğinde tesbihi kıbleye bakacak şekilde asmak gerekiyormuş,dilek oluncada 40 kişiye tesbih dağıtılıyormuş.Rabbim bebek isteyen herkese tez zamanda nasip etsin.canım ya sende aynı ben gibi rüyalara yorum arıyorum ihlas 5050 ney bizde okyalım tatlım sana istersden kendimize de okuyalım bebişlere okuyalım ayy ayy
Canım bu dualar senide bebişini de korur hiç merak etme.Ben kendimce umutsuzluğa düştüm galiba hiç olmayacakmış gibi geliyor.Ben ona koştukça o kaçıyor gölgem misali.yaza kadar olmazsa tüp bebek denemek istiyoruz.Ama ya olmazsa diye çok korkuyorum.Eşimde kızıyor bana.Çok takıyorsun kafana takma diyor.ama biliyorum kendiside takıyor.Takmamak mümkünmü.Tabiki her an aklımda,onun özlemi hep sol yanımda.Her an eksikliğini hissediyorum.Yapmam gereken ne varsa yapmak ve ona kavuşmak istiyorum.Rabbim ne olur artık nasip et bana da bu duyguyu.canım saol kendıme dıkkat edıyorum bakalım kendımce :) topuklu gıymem zaten ben duz taban belım agrıyor cunku hemen yuruyemıyorum kı ızın vermıyor sımdıden hemen ağrılar gırıyor kasıgıma korkutuyor benı ınsallah benımle kalır. canım bu ay cok sık deneme yapın yetıs hadı bıze cok ıstıyorum senınde olmasını strese baglama relax bırak kendını olur ınsallah. ruyanda hayır olsun ınsallah o merdıvenlerın sonunda evladına ulasırsın ınsallah ınsallah o merdıvenın sonundasındır bu sınavında. bende suan tefrıcıye okuyorum 4444 kez okunması gerekıyor 5 gunde 2501 suankı rakamım hergunn 600 küsür okumaya calısıyorum salıya kadar bıtırmek ıstıyorum nasip olursa.
Bende öyle diyorum hep canım.Ben bebişime söz verdim midem bulansada,halsiz de olsam uykusuz da kalsam şikayet etmicem,bir kere bile of demicem.Yeterki gelsin...Bebeğim,umudum,ilk göz ağrım,canımın canı,tek eksiğim gel,yeterki gel....hanı herkes korkar ya yok karnım catlayacak yok fiziğim bozulacak yok kocam begenmeyecek dusunuyorumda bunların hıc bırı benım ıcın önemlı değilmiş senın olman herseye bedelmıs daha bılmıyorum kalbın atıyormu ama senı sevdıgımı ıstedıgımı bılıyorum gel olurmu.
RABBIM INSALLAH sag salim kucagına almayı nasip eder hayırlı bır evlat olurlar ınsallah :) umut var ıcımde görcem dıye :) ayy evet buyusunlerde konusalım ya cok haylazlar sımarıklar diye yeterkı sağlıkla olsunlar :) bu sabah fena bır bulantı ıle uyandım orda oldugunu hıssettım sankı :) ınsallah sağlıkla olur
cnm ben hacet namazı kılmıştım.Namazdan sonra farklı günlerde de devam edilebilir tesbih ile ihlas suresi okuyorum.Toplamda 5050 ye denk geliyor.tesbih bittiğinde tesbihi kıbleye bakacak şekilde asmak gerekiyormuş,dilek oluncada 40 kişiye tesbih dağıtılıyormuş.Rabbim bebek isteyen herkese tez zamanda nasip etsin.
Canım bu dualar senide bebişini de korur hiç merak etme.Ben kendimce umutsuzluğa düştüm galiba hiç olmayacakmış gibi geliyor.Ben ona koştukça o kaçıyor gölgem misali.yaza kadar olmazsa tüp bebek denemek istiyoruz.Ama ya olmazsa diye çok korkuyorum.Eşimde kızıyor bana.Çok takıyorsun kafana takma diyor.ama biliyorum kendiside takıyor.Takmamak mümkünmü.Tabiki her an aklımda,onun özlemi hep sol yanımda.Her an eksikliğini hissediyorum.Yapmam gereken ne varsa yapmak ve ona kavuşmak istiyorum.Rabbim ne olur artık nasip et bana da bu duyguyu.
Bende öyle diyorum hep canım.Ben bebişime söz verdim midem bulansada,halsiz de olsam uykusuz da kalsam şikayet etmicem,bir kere bile of demicem.Yeterki gelsin...Bebeğim,umudum,ilk göz ağrım,canımın canı,tek eksiğim gel,yeterki gel....
Daha çooook hissettiricek kendisini sana afacan:)))O belirtiler zaten onun sağlıklı olduğuna işaret.Merak etme,o seninle,bu sefer o minicik oluşmamış elleri ile sana sımsıkı tutunacak.
canım nerdesin napıyorsun güzzel anne
Haydi kızlar hülya için dualarımızı esirgemeyelim.Dualarımız seninle canım bugün o güzel müjdeyi alacaksın inşallah.Bu sefer herşey yolunda biz senin yanındayız.Bu sefer sen tek değilsin.Hepimiz senin duacınız.Haydi git bebişinin güzel haberleri ile gel ve bize müjdeyi ver.Ayy walla çok heyecanlandım.Hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz.
ayy canım cok saol ıyıkı varsın ya ınsallah guzel haberlerle gelırım aksam buraya.. bır yanım heyecanlı bır yanım endıseli. endişeli olan yanım heyecanlı yanıma hep dıyor cok sevınme sonra yıkılırsan cok üzülme en azından dıye ama bır yanım kıpır kıpır ya duymuyor bile cok tuhaf bırsey bu sey ınsallah ınsallah ınsallah ıyıdır ınsallah.
bende çok merak ediyorum kız hülyayı girdim hemen yazmıştır diye ama kötü bişey olmasa barihülyacım nerelerdesin canım yaaa hadi merakta bırakma bizi.
bende çok merak ediyorum kız hülyayı girdim hemen yazmıştır diye ama kötü bişey olmasa bari(
Canım sen şu sıralar muayeneni olmuşsundur.Umarım güzel haberler almışsındır.Ve şu saatlerde eşinle ve sevdiklerinle bu güzel haberi kutluyorsunuzdur.Bunu canı gönülden istiyorum.Şayet söylemeye dilim,yazmaya elim varmıyor ama olaki kötü bir haber alırsan sakın haa yıkılma.Şunu bilki analar ne zorluklarla doğuruyor,ne zorluklarla büyütüyor ve gencecik yaşlarında şehit edip,toprağa veriyorlar kuzularını.Rabbim sana uzun ömürlü,hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin.Ama ben biliyorum yarın buraya geldiğimde senin güzel haberinle güne başlayacağım.Walla içim kıpır kıpır ben hissediyorum Allah'ın izniyle sen bize müjdeyi yarın vereceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?