- Konu Sahibi hulyabaskurt
-
Allah razı olsun canım emin ol bende dua ederken hep senin isminide söylüyorum.Bende seni iyiki tanımışım,birbirimize destek oluyoruz işte fena mı.Bu arada dün eşim "artık bu çocuk olayını düşünmeyelim zamana bırakalım" dedi.Benim zaten psikolojim alt üst oldu bu ay onunda oldu walla.Hatta doktor ona antidepresan verdi.Hergün kendine bir hastalık çıkartır oldu.Doktora gitti çok şükür hiçbir şeyi çıkmadı ama psikolojisi bozulmuş işte.Az bir zaman değil tabi 5 yıldır bebek düşüncesiyle yat bebek düşüncesiyle kalk.Birde maddi olarakta sarstı bizi.Ameliyat olurum fikri hiç yoktu bizde,tabi hazırlığımızda yoktu maddi olarak.Aniden bu ameliyat çıkınca tabi maddende daraldık.Biz kadınlar biraz daha dayanıklıyız da erkekler öyle olmuyor işte.En azından benim eşimin hemen psikolojisi bozuluveriyor.Gerçi ona da hak veriyorum.Anlayacağın bu ay eşimle uğraştım bebişim bu ay uzak bana.Otomatik hesaplayıcıya göre ayın 22 sinde adet olmam gerekiyordu.(şimdi baktım netten).Şimdilik daha gelmedi Bakalım yarında adet olmazsam hemen bir idrar tahlili yaptırıcam.Heveslenmek istemiyorum.Bu ay gerçekten umutsuzum.Ama belki bir umut işte.Ah şu belkiler beni yedi bitirdi.Rabbim bir ol dese bir can verse dünyalar benim olacak.Off ya ne güzel bu ay hiç hesap yapmadım kafam rahattı şimdi baktım ya hemen huzursuz oldum((
Ayyy canım nasıl sevindim bilemezsin.Okurken gözlerim doldu. Sanki ben hamile kalmışım.Rabbim onu size bağışlasın.Ay hadi bir an önce git doktora hayırlı haberler ver bize.O yazdığın belirtilerin hepsini bende yaşadım ama hala kavuşamadım yavruma.Bu ayda adet oldum.Eşim biraz daha bekleyelim olmazsa tüp bebek yaptırırız diy zamanda olmazsa napalım evlat ediniriz diyo.Diyo ama öyle kolaymı evlat edinmek.Hem insanın kendi canı kendi kanı gibi olurmu.Benim umutlar tükeniyor.Rabbim sen bizlere yardım et,dayanma gücü ver.Hülyacım inşallah kolay ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsin de sağlıkla alırsın yavrunu kucağına.Hadi bakalım seni gördük sırada bebişin var.Hele bir doğur sonra koyarsın fotolarını.Doktora gidince de hemen yaz neticeyi.Dualarım seninle....
dualarım hep senınle ınsallah dogal yollarla hamıle kalırsın evlatlık demekle kolay değil gercekden ınsan karnı şişsin istiyor tıpda çare tükenmez sen hıc umudunu yitirme kafana takma sal kendını bakarsın o ay kalmıs olur rahat bir sekılde olunca RABBIM HAYIRLISINI NASİP ETSIN INSALLAH cok zor beklemek suan ama yapacak yok hayırlısı tek korkum yenıden kaybetmek belkı suan benımle hayırlısı ise gelsın.. bakalım bugun aile hekımlıgınde kan testı yaptırdım sonuc 4 de acıklanacak durumu yazarım cıkar cıkmaz telden ulasıcam oraya haber vercekler bakalım duruma görede yarın doktora gidicem hayırlısı olsun hepımız ıcın ümidini umudunu yitirme onlar olmasa bız neylerız.. sevgılerım ve dualarımla...
hadi bakalım hülya inşallah hayırlı haberle gel
geldınnn.... benımlesın geldın SANA ŞÜKÜRLER OLSUN KI ALLAHIM BEBEGIM SUAN BENIMLE tamam deger cok duşük ama yınede benımle :) cok sevınemıyorum delı gibi cıldıramıyorum heyecanlanamıyorum endıse var ıcımde...degerım 11,90 cıkmıs 5 aralıkda adet olmam gerekırdı aslında ben 1 aralık dıye tarıh koymustum kafama kan tahlılınde 11.90 cıvarı bır sonuc cıktı aile hekımı pozitif dedi ama kadın dogumcuya görun dedi o belırler herseyını dedi hayırlısı ALLAHTAN UMUT KESILMEZ bunu anladım ve busefer bende kalırsan ozmn cok mutlu olcam emınım buna. sevmek ıstıyorum senı ellerını tutmak boynuma yatmanı ıstıyorum kucuk ellerınle sev benı kus üstüme gel olurmu hayırla ve saglıkla ınsallah.
çok sevindim öyle içten yazıyorsunki tümm kelimelerin etkiliyor beni. allah kucağına almayı nasip etsin
çok şükürki umuduna kavuştun.Ya walla okurken tüylerim diken diken oluyor.Sanki beraber bir yolda yürüyoruz.Sen gideceğimiz yere vardın bense hala yolda gidiyorum.Ömür biter yol bitmez.Bugün moralim bozuk.Dün liseden bir arkadaşım face de ameliyat olduğumda çektiğim resimleri görmüş.Eşimi aramış ne oldu falan diye.bizimkide önce kadın hastalığı falan demiş,sonra da dökülmüş tabi.Çocuk tedavisi görüyoruz diye.Tabi benimde canım sıkıldı.Kendi rahatsızlığını söylüyormusun dedim.O da benim ne rahatsızlığım varmış deyip köpürdü.Dün gece küs yattık.Bıktım artık herkese benim rahatsızlıklarımdan bahsetmeleri canımı artık çok sıkıyor.Eşimde de bazı pürüzler çıktı ama kimse onunkinden bahsetmiyor.Herkes sorun sadece bendeymiş gibi bahsediyor.Yoruldum artık yaa.Halbuki şu anda ben corasprin ve vitaminden başka ilaç bile kullanmıyorum.yumurtlamamda da bir sorun yok çok şükür.Ama aylardır hatta yıllardır her sorana kayınvalidemde hep bende sorun varmış gibi anlatıyor.Şimdi de eşim o arkadaşımı 10 yıldır falan görmüyorum,çok samimi değiliz.Ne diye sanki bizim özelimizi paylaşıyor.Kırgınım işte herkese herşeye kırgınım.Beni anlamıyorlar,sadece doğur diyolar.Sanki ben tek başıma yapıcam bu çocuğu.
***Artık gel bebişim.Annene can yoldaşı olmak için gel,nefesine nefes katmak için gel,yüzünü güldürmek için gel.
kafam karıstı ya herkes degerın cok dusuk düşük olabılme ihtimalin yuksek dıyor ınsan ıster ıstemez etkılenıyor zaten babanda dun aksam agladı ya bu sefer ıstıyorum dedi ben nıye baba olamıyorum dıye agladı ıdrarda test yapmayı dusunuyorum bı kac gun sonra netlesecekmı dıye merk edıyorum ve bu sabah ilk iğnemı ben SENIN ICIN YAPTIM kendım yaptım göbegımden elim titreye titreye yaptım acıdı ama fazla degıl kalnbımdekı sancının buyuklugu fazla onun acısını hıssettırmedı ıste böyle miniğim biz sana hazırız sende bıze hazırmısın ? gel yalvarıyorum gel
canım herkes değerin düşük diyormuş ya bu herkes kim.eş,dost,akraba diyorsa hiç boşuna moralini bozma.Eğer doktor diyorsa mutlaka bir öneriside vardır.Doktor ne diyorsa odur.Milletin dediğiyle canını sıkma.Bu sefer bebişin seninle bunun tadını çıkar.En azından şu an seninle bunu biliyorsun.Şükret ve dua et.Dualarım senin için canım benim.Moral bozukluğu çok etkiliyor.Bebişinin senle olmasını istiyorsan moralini yüksek tut.Beslenmene dikkat et.Endişeleri bir kenara bırak,artık sen iki canlısın güzelim bunun tadını çıkar :)
canım merhaba...bhcg değerin kaç ki düşük diyorlar? yazdıklarını okudum..çok duygulandım..rabbim gönlüne göre versin inşallah..bhcg kişiden kişiye değişiyor..çok takma bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?