bebeğim bana gelmene hazırlanıyorum...

hanı ben degerım dusuk dıye aglıyordum yaa hüngür hüngür artık ağlamıyorum bu sabah ilk idrarımla test yaptım çizgi hemen belırdı önceden cok cok cok silikken sımdı ıyıydı anladımkı ıcımdesın sanırım buyuyorsun da o uyzden cızgı gunden gune cok belırgınlesıyor ınsallah bu kez sana kavusurum. ınsallah kucagıma alabılırım saglıklı guzel bı hamılelık dönemı gecırırım ınsallah calısmak ıstıyorum 7 ay boyunca cunku sana guzel bır dogum yapabılmek kıyafetlerını severek ve ıstedıgımı alabılmek ıcın salı gunu yanı 13. kasım 2011 de saat 5de randevumuz var ınsallah kalp atısını görürüm sımdılık duam bu benımle kal olurmu kuzum.. senı beklıyoruz.

CNM ÇOK SEVİNDİM TEBRİK EDERİM OKADAR MUTLU OLDUMKİ.. İNŞ BEBEĞİN SENİNLEDİR. UMUTSUZLUĞA KAPILMA SAKIN GÜZEL DÜŞÜN GÜZEL OLSUN. AYRICA TAMAM ÇALIŞ BEBEĞİNE GÜZEL ŞEYLER AL AMA, BUNU YAPAYIM DERKENDE KENDİNİ YORMA BEBİŞE GÜZEL BAK TATLIM
UZUN ZAMANDIR GİREMİORUM BENDE AMA BUNCA ARADAN SONRA BU BANA SÜPRİZ OLDU HEDİYE GİBİ GELDİ DUALARIM SENİNLE CANIMM

saolasın cnm :) duaların ıcın ALLAH RAZI OLSUN yok onu yormadan calısmak istiyorum ınsallah o benım en kıymetlım...salı gunu ultrasonda görmeyı cok ıstıyorum guzel haber almak ıstıyorum ınsallah ınsallah.

Eki Görüntüle 302129 Eki Görüntüle 302130

işte 06.aralık.2011 sabaı testlerım devamı gelsın ınsallah.

canım hayırlı olsun ben dün yaptım ve aynı seninki gibi çıktı ..bugün hastaneye gittim küçük ilçe kan yapmadılar idrarda baktılar ve sonuç pozitiff..sanırım yakın zamanlarda hamile kalmışız senle...(11 kasımdı son adet )bi beliirtin var mı cnm..ben de bel ağrısı var şiddetli ve ara ara batmalar oluyo sol tarafımda..tatlım ilk bebeğimi ben de kaybetmiştim...rabbim bize bağışlasın hayırlıysa evlatlarımız inş...duam seninle...

cnm benım bas agrım evet batma var fazla yürümek iyi gelmıyor onu anladım ve kasık agrım cok sankı adet olcakmısım gibi birde bel agrılarım var RABBIM HAYIRLA SAGLIKLA kucagına almayı nasip eder ınsallah. benım 1 kasımda adetım gelmıstı 35 gunde bır adet oldugum için gec yumurtlama olmus dedi doktor bakalım 13. aralık.2001 tarihinde yıne gitcem dr ye ınsallah güzel sonuc alırım.

ah be kuzum kankam wc cok samimi olduk artık :) süreklı gidiyorum senın ıcın sıkıstırıyorsun benı :) gece 03.35 baban uyanmıs bırsey hıssettım karnımı sevıyor benı öpüyor neyse uyandım ne oluyor burda dedim :) benden gizli bagmı kurdunuz yoksa dedım güldü wc ye gıttım baktım babanda kalktı evımız suan sobalı ınsallah kalorıfer yaptırcam sen gelene kdr cok ıstıyorum ınsallah kuzum neyse baban sobaya baktı sönmüş hemen atesledi sonra baktı bana çikolata yiyorum hemde şapır şupur aldı oda bırtane o nasıl çikolata yemek canım cektı dedi :) oda basladı oturduk çikolata yedık gece ama cok komıktı :) sankı oda bebiş tasıyor :) sewıyorum senı dedim hemen sımardı yahu benı tabıkı seveceksın gecenın bu saatı sana cıkolata yemek ıcın eslık edıyorum dedi :) sımarık sey :) sonra sağ tarafıma yatamadım rahatsız oldum kasıklarım agrıdı soluma döndüm rahat uyumusum ve rüyamda guvercın gördüm ananas gördüm yorumları cok guzel mutlu haberlere yorulmus ınsallah mutlu haberle gelırsın meleğim babanda bende cok ıstıyoruz senı. bızı bırakma gel olurmu kuzum. gecenın 3ünde kalkıp hep beraber cıkolata yerız :) baban sen ben :) bak yıne ıstedı canım bugunlerde çikolata canavrı oldum sen cok tatlı bır bebek olursun belkı :) sewıyorum senı senı hıssetmek bıle guzel ama hala bır burukluk cunku kalbının sesını hıc dınelemedım ınsllah atıyordur o hayatımdakı en guzel melodiyi insallah duyarım salı günü insallah kuzum...

canım ne güzel yazmışın kıyamam sana ben ah canım benim ya onlar yeterki gelsin yapmayacağımız şey yok bende eylülde 33 haftalık bebeğimi karnımda kaybettim çikolata yiyince çok şımarıyordu bende bi o kadar mutlu oluyordumonlar geldi aklıma eşimde çok öpüyordu karnımı çok özledim o günleri hele oğlumu o kadar özledim ...........inşallah canım hayırlısıyla kucağına al dua ediyorum

canım bu kadar duacın varken bebişin seni bırakmayacak.Bak bu sefer sen onu sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın.Çok uzun yürüyüşler yapma sakın.Topuklu ayakkabı giyme,ayağını üşütme.Ne biliyim dikkat et işte kendine.Eşinde kayınvalidende sana iyi bakıyorlarmış maaşallah allah bozmasın.Test sonucunu görünce çok heyecanlandım walla.Allah bana da o sonucu tez zamanda göstersin.Bende ihlas okumaya çalışıyorum.toplam 5050 şuana kadar yaklaşık 1500 oldu.Bu arada muskada yazdırdım hocaya.dünya ayet üzerine kurulu ben çok inanıyorum duaların gücüne.Bakalım Allah ne zaman nasip ederse.
Bu arada bugün rüyamda uzunca bir merdivenden iniyorum ve bir bakıyorum çok güzel bir su içinde taşlar var ve suyun dibi görünüyor,tertemiz.Orası ıhlara vadisiymiş.Bende bir acayiplik vardı hastamıydım yorgunmuydum bilmiyorum ama eşim kolumdan tutup bana destek veriyordu ben inerken merdivenden.ben hiç ıhlara vadisine gitmedim.Gelir gelmez işe internetten baktım.Gördüğüm yer orasıymış ve oranın merdivenleri meşurmuş.380 basamaklı merdiveni varmış.Şok oldum resmen.Hiç gitmediğim görmediğim bir yeri gördüm rüyamda.Anlam veremedim ben bu rüyaya.Hayır olsun inşallah.Walla artık rüyalarımı bile bebekle özdeşleştiriyorum.Acaba ufak ufak sıyırıyormuyum ne:))

canım ya sende aynı ben gibi rüyalara yorum arıyorum ihlas 5050 ney bizde okyalım tatlım sana istersden kendimize de okuyalım bebişlere okuyalım ayy ayy

evet sizin öykünüzü biliyorum okumustum RABBIM SABIRLAR VERSIN size insallah tez zamanda saglıkla evladınıza kavusursunuz. dualarım sızınle yuzunuz güler insallah.

Selam kizlar bende 5+2 gunluk hamileyim. Size bi kac sorun var karniniz cok sisti mi bende o kadar siskinlik yokta merak ettim. Birde son 2 sabahtir mide bulantilari basladi. Kahvaltimi saglam yapardim simdi bi dilim ekmegi zor bitiriyorum

Buarada dr gittim sali gunu ultrasonda bakmak dogru olmaz dedi cok kucuk oldugu icin 7. haftadan sonra bakarsak herseyi rahatlikla gorruruz dedi.

canım saol kendıme dıkkat edıyorum bakalım kendımce :) topuklu gıymem zaten ben duz taban belım agrıyor cunku hemen yuruyemıyorum kı ızın vermıyor sımdıden hemen ağrılar gırıyor kasıgıma korkutuyor benı ınsallah benımle kalır. canım bu ay cok sık deneme yapın yetıs hadı bıze cok ıstıyorum senınde olmasını strese baglama relax bırak kendını olur ınsallah. ruyanda hayır olsun ınsallah o merdıvenlerın sonunda evladına ulasırsın ınsallah ınsallah o merdıvenın sonundasındır bu sınavında. bende suan tefrıcıye okuyorum 4444 kez okunması gerekıyor 5 gunde 2501 suankı rakamım hergunn 600 küsür okumaya calısıyorum salıya kadar bıtırmek ıstıyorum nasip olursa.

bende şişlik yok henuz sadece kasıkta hafıf agrı oluyor arada baska bı sorunum yok pek bulantı bas dönmesı yok cok şükür sadece sık sık dınlenmek uyumak ıstıyorum okdr insallah bebegınız saglıkla kucagınıza gelir. stres yapmayın sakin olun stres zarar verır hem size hem bebege

Benimde gecen hafta kasik agrilarim vardi gecti cok sukur. Karnima bakip bakip duruyorum :) bakiyorum genisliyor mu diye :)

:) daha cok küçüktür o yuzden sısmez bende söyle 3. ayımı görsem rahatlıcamda işte... RABBIM ISTEYEN HERKESE nasip eder ınsallah.

Bende 3 aylik bi olsam rahatliycam. Ilk uc ay ve son uc ay cok onemli deniliyor. Surekli dinlenmek gerek. Surekli dua ediyorum. En onemlisi saglikli sihhatli bi evladimizin olup kucagimiza almak. Annem cok sIkma canini diyor ben sana 7 aylik hamileyken yuz ustu yere dustum cok sukur bisey olmadi dunyaya geldin. Rabbim istedikten sonra hersey olur.

RABBİM OL derse olur ne olursa olsun bızımle kalır o yuzden endıse etmemek lazım ama bazen ınsanın elınde olmuyor . 2012 agustos annelerı grubu var katıl istersen oraya herkes gelısmelerını paylasıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…