bebegim-bekaret

Dersinize neden jinekolog girdi ne okudunuz bilmiyorum tabi ki ama ben tip alaninda okudum insan anatomisine fizyolojisine oldukca hakimim o yuzden dogru bildigim bisey duzeltmek istedim neden yanlis anlasildi bilmiyorum. Bu arada esnek olmaz dememistim tabi ki olabilir bunu artık tip okumadan da bilmek mumkun çünku esnek zar yuzunden günümüzde cogu zavalli genc kiz tore cinayetine kurnam gidiyor veya hakaretlere siddete maruz kaliyor. Durun ancak kzin kendinden emin bi sekilde doktora gitmek için zorlamasiyla doktorda anlasiliyor. Esnek yapi da himen cesitlerinden biridir bu dogru zaten ben o konuda bisey demedim.

Dersinize neden jinekolog girdi ne okudunuz bilmiyorum tabi ki ama ben tip alaninda okudum insan anatomisine fizyolojisine oldukca hakimim o yuzden dogru bildigim bisey duzeltmek istedim neden yanlis anlasildi bilmiyorum. Bu arada esnek olmaz dememistim tabi ki olabilir bunu artık tip okumadan da bilmek mumkun çünku esnek zar yuzunden günümüzde cogu zavalli genc kiz tore cinayetine kurnam gidiyor veya hakaretlere siddete maruz kaliyor. Durun ancak kzin kendinden emin bi sekilde doktora gitmek için zorlamasiyla doktorda anlasiliyor. Esnek yapi da himen cesitlerinden biridir bu dogru zaten ben o konuda bisey demedim. Zorlanmadan olan tahrisle de kanama olur bunda da bi soeun yok. Ama siz kanama sadece tahristen olur diyorsunuz ben bunu duzeltmek istedim. Kanama eger esnek degilse zarin yirtilmasindan olur. Zorlama olmazsa yeterli derecede islanilmissa tahris ve tahrise bagli kanama olmaz.

Biraz rahat olmayı deneseniz. ..böyle hayat nasıl sürer sizce? Bu kadar pimpirikli olursaniz kendinize eziyet etmiş olursunuz ve kızınız açısından da pek iyi olmaz gibime geliyor.o da haliyle etkilenir. ..

Beni anladiginiz ve seviyeli yorum yaptiginiz icin tesekkur ediyorum anneyim ve her turlu gelecek zarari dusunurum bu ne olursa olsun...isteyen istedigi gibi dusunsun..

Kesin bozulmuştur. Valla napacaksın şimdi. Otur bir ömür kızımın hayatını mahvettim diye düşün. Çok pis bozmuşsun. şimdi kim alır o kızı.

kesin gitmiştir bekareti.. aaah ahh yazık olmuş gül gibi minicik kızaa... kesin evde kalır kimse de almaz şimdi evlendiremezsin de... hiç güleceğim yoktuu.. hihihihhihohoooohoho..

Arsizca ve edepsizce yazdiginiz cevap tarzinizdan anladim ki cok saygili ve muhterem insanlarsiniz!!!!
Siz ya anne degilsiniz yada insan olamamissiniz zavallilar!!

Beni anladiginiz icin en azindan saygi duydugunuz icin tesekkur ederim..ben anneyim konu ne olursa olsun cocugumu her turlu dusunurum ve zarar vermek istemem konu ne olursa olsun burda mevzu bekaret oldugu icin bu sıkıntımi paylastim baska bisey olsaydi onuda paylasirdim..
Hayatimizda boyle bir gercek varken neden goz ardi edeyim neden paylasmayayim bu site neden var o zaman..
O hayasizca cvp yazanlarinda anne olmadigini biliyorum...

Yazık kızına. Ben de üzüldüm böyle zihniyette bir anneye sahip olduğu için.

Bunun anne olmamakla ne alakası var ? Bu ülkede o gitmiş midir diye karalar bağladığınız bekaret yüzünden kadınlar öldürülüyor hem de hiç azımsanmayacak kadar fazla oranda! Yavrunuzu Allah bağışlasın o sizin göz bebeğiniz göz nurunuz ama kalça çıkığı olur mu gibi endişeler yerine bekaret düşünmeniz bana da çok garip geldi. O daha bebek, velev ki oldu öyle bir şey. İleride onu anlamayacak sevmeyecek yargılayacak bir adamla bu yüzden olmayacaksa hiç olmasın daha iyi! Bizler kadın halimizle böyle düşünüp sonra bir kullanıcı burada " evlenicem zarımı diktirmek istiyorum" dediğinde auvvv adi, yalancı diyoruz...Evladınıza enişe duyun ama abartmayın nolur bu kadar...

Keşke bebeklerin kızlık zarı bu kadar kolay bozulsaydı, kız çocukları bisiklete binince, düşünce, bacaklarını açınca, hızlı koşunca, ağaca çıkınca bekaretleri gitseydi keşke. O zaman belki genç kızlarımız biriyle birlikte oldu diye hayatının bittiğini düşünmez, bakire olmayan kızlar toplumdan dışlanmaz, cinayete kurban gitmezdi. O zaman belki daha normal bir toplum olabilirdik.

Bozulmuş olsa ne olacaktı? Samimi soruyorum yani ne yapacaktınız, ne yapmayı düşünürdünüz?

Akli basinda olan insanlar konu sahibinin bu konuda normal dusunmedigini , aslinda konunun sadece bekaret olmadigini ve mutlaka bir uzmana gidip destek almasi gerektigini anlar ve ona gore yorum yapar. Bazi yorumlar gereksiz yere cok cirkin gercekten... Ortada bir bebek ve her seyden once bir anne var.

çok saplantılı bir düşünce.
çocugun bir ayagı havada kaldı diye...
altında bezi varken hemde!!!!

Kesinlikle böyle birsey olamaz...
Kizima bazen gaz masaji yapiyoruz 2 ayagi neredeyse gögsune degecek kadar kaldiriyoruz...
altini degistirirken özel yerini dikkatlice siliyorum.
da simdiye kadar hic böyle birsey aklima gelmemisti...

Henuz 12 yasindaydim adet oldugumda cok gezen cevresi arkadaslari bol olan bir kizdim yerimde durmazdim...
Annem sortumda kan görunce beni sorguya cekti biri birseymi yapti bu kan nedir dogruyu söyle elindede sopa...
Bende sastim kaldim gercekten bu kan neydi adetle ilgili hicbir fikrim yoktu...
Evlenene kadar cinsellikmi bir erkekle arkadaslikmi asla olmadi hayatimda...

Evlendigimde ise cinsellikten korkan biri olmustum adini sonradan ögrendigim vajinusmus sorunum vardi.
3 ay esimden kactim cesaret edemedim.

ya simdi bu tarz seylere onem verenlerin cocuklari illa vajinusmus olmuyor...

ama konu sahibinin bebegine bu sekilde yaklasmasi garip...insanin aklina nasil gelirki boyle birsey...onu anlamadim zaten.

Bu toplumun bastan ayaga degismesi gerek.Eger bir anne boyle bir durumda bebeginin bekaretine onem veriyosa,bunun icin telaslaniyosa bu toplumda dogru olmayan biseyler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…