- 15 Temmuz 2014
- 1.201
- 965
- 358
Dersinize neden jinekolog girdi ne okudunuz bilmiyorum tabi ki ama ben tip alaninda okudum insan anatomisine fizyolojisine oldukca hakimim o yuzden dogru bildigim bisey duzeltmek istedim neden yanlis anlasildi bilmiyorum. Bu arada esnek olmaz dememistim tabi ki olabilir bunu artık tip okumadan da bilmek mumkun çünku esnek zar yuzunden günümüzde cogu zavalli genc kiz tore cinayetine kurnam gidiyor veya hakaretlere siddete maruz kaliyor. Durun ancak kzin kendinden emin bi sekilde doktora gitmek için zorlamasiyla doktorda anlasiliyor. Esnek yapi da himen cesitlerinden biridir bu dogru zaten ben o konuda bisey demedim.Olabilir , bize okulda jinekologlar yanlış bilgi vermiş olabilir bekaret in belirli bir yaştan sonra oluştuğu hakkında.. Birde ilk doğuma gittiğimde himenin hala yerinde olduğunu gösterdi dr, ilk geceki kanamayı sorduğumda bu açıklamayı yaptı.. Benim himenim esnekmiş ve doğum esnasında yırtıldı..Demekki oda yanlış biliyormuş..
Olabilir , bize okulda jinekologlar yanlış bilgi vermiş olabilir bekaret in belirli bir yaştan sonra oluştuğu hakkında.. Birde ilk doğuma gittiğimde himenin hala yerinde olduğunu gösterdi dr, ilk geceki kanamayı sorduğumda bu açıklamayı yaptı.. Benim himenim esnekmiş ve doğum esnasında yırtıldı..Demekki oda yanlış biliyormuş..
Biraz rahat olmayı deneseniz. ..böyle hayat nasıl sürer sizce? Bu kadar pimpirikli olursaniz kendinize eziyet etmiş olursunuz ve kızınız açısından da pek iyi olmaz gibime geliyor.o da haliyle etkilenir. ..eskuolayı ost: 36479399 .!.:Ben cok kuruntuluyum cok mu pipirikliyim bilmiyorum 2 aylik bebegim var gecen hafta cok aglayinca bende o psnikle eczaneye ilac almaya gidicektim bebegimi kanguruya(hani onunde tasimayi saglayan sey) yerlestirdim meger bi bacagi gecmesi gereken yere bi bavagi da yukarda kalmis benim dikkatsizligim tabi kizim oyle aglayinca panik yaptim.tabi kizimi oturdugum yerde yerlesyirdim tutarak kaldirdim yine benim sorum su bi bacagi yukada bi bacagi asagida kaldi ya bekaretine bisey olmus olabilirmi.bu halini de 1 dk sonra farkettim hemen duzelttim.gjnlerdir kafama takiyorum.ne olur birsey yazin.doktoruna sordum kolay kolay zedelenme olmaz olsada kanama olur dedi ben sonrasinda kan gormedim.
Kesin bozulmuştur. Valla napacaksın şimdi. Otur bir ömür kızımın hayatını mahvettim diye düşün. Çok pis bozmuşsun. şimdi kim alır o kızı.
kesin gitmiştir bekareti.. aaah ahh yazık olmuş gül gibi minicik kızaa... kesin evde kalır kimse de almaz şimdi evlendiremezsin de... hiç güleceğim yoktuu.. hihihihhihohoooohoho..
gidin bir baktırın en iyisi... bir de rapor alın, tarihi üstünde kocaman yazılı bir halde.
iki aylıkken yanlış oturma sonucu bekareti gitmiştir diye.
sonra her damat adayına gösterir en çok ikna olanla evlendirirsiniz...
Beni anladiginiz icin en azindan saygi duydugunuz icin tesekkur ederim..ben anneyim konu ne olursa olsun cocugumu her turlu dusunurum ve zarar vermek istemem konu ne olursa olsun burda mevzu bekaret oldugu icin bu sıkıntımi paylastim baska bisey olsaydi onuda paylasirdim..konu sahibi annemiz bebeğinin kalçası ile ilgili de endişelenmiş ve usg çektirmiş.
bekareti ile ilgili de endişelenmiş.
tamam yersiz bir endişe kimine göre ama bir yeni anne sonuçta.
bebeğinin hiçbir yerine zarar gelmesin isteyen,bu sebeple de aklından bin türlü olur olmaz ihtimal geçiren bir anne.
bence yorumlarda biraz haksızlık yapılmış bu anneye.
ben bu kadar kötü gözle bakmadım mesajına.
bekaret te dahil gelebilecek hertürlü zarardan endişelenmiş.
olur böyle şeyler.
annelik işte.bin tane deli senaryo geçer insanın kafasından.
an gelir psikolojisi o kadar bozulur ki annenin bazen saçma korkulara bile kapılır.
birgün oğlumu göz dr.una götürdük rutin bir muayene için.
dr. cocuğu kontrol ediyor ben bi köşede ağlıyorum.
ne düşünürsünüz benim hakkımda.deli mi dersiniz ,dengesiz mi dersiniz.)
o an öyle bir ruh halindeydim ki annemin vefatı sonrasıydı-dr.hastane-hastalık-muayene
vs. gibi her olaya aynen böyle tepki veriyordum.söz konusu olan oğlum olunca da iyice saçmalamıştım.
örnek örtüşmese de konu sahibinin endişesine bir annenin duyabileceği bir endişe gözüyle bakmak açısından
anlamlı diye düşünüyorum.
ben olsam ben de kızımın bekaretini kendimin sebep olduğu bir hata ile bozulmasını istemem.
bu benim bağnaz,yobaz gerici olduğumu göstermez.aksine iyi eğitimli açık görüşlü de bir insanım.
ama bir anne olarak düşününce ben sebep olarak zarar vermek istemem.bu bir anne için çok üzücüdür.
bir saç teline bile zarar gelmesin istemekle aynı şey benim için.
bekaret üzerinden yüklenmez acımasız olmuş söylemeden geçemedim.
Beni anladiginiz icin en azindan saygi duydugunuz icin tesekkur ederim..ben anneyim konu ne olursa olsun cocugumu her turlu dusunurum ve zarar vermek istemem konu ne olursa olsun burda mevzu bekaret oldugu icin bu sıkıntımi paylastim baska bisey olsaydi onuda paylasirdim..
Hayatimizda boyle bir gercek varken neden goz ardi edeyim neden paylasmayayim bu site neden var o zaman..
O hayasizca cvp yazanlarinda anne olmadigini biliyorum...
Bozulmuş olsa ne olacaktı? Samimi soruyorum yani ne yapacaktınız, ne yapmayı düşünürdünüz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?