bebegim-bekaret

Kesin bozulmuştur. Valla napacaksın şimdi. Otur bir ömür kızımın hayatını mahvettim diye düşün. Çok pis bozmuşsun. şimdi kim alır o kızı.

kesin gitmiştir bekareti.. aaah ahh yazık olmuş gül gibi minicik kızaa... kesin evde kalır kimse de almaz şimdi evlendiremezsin de... hiç güleceğim yoktuu.. hihihihhihohoooohoho..

gidin bir baktırın en iyisi... bir de rapor alın, tarihi üstünde kocaman yazılı bir halde.
iki aylıkken yanlış oturma sonucu bekareti gitmiştir diye.
sonra her damat adayına gösterir en çok ikna olanla evlendirirsiniz...

çocuğum yok ama 2 aylık bir bebeğim olsa kırk yıl düşünsem bekaret aklıma gelmez

kızınızın ileriki yaşlarını, ergenlik dönemini düşünemiyorum gerçekten

Yapmayın Allah aşkına yaa. Zihinlerinizdeki şu kirliliği atın artık, el kadar cocukları da o şekilde yetiştireceksiniz.

Kırk yıl düşünsem 2 aylık bebeğin bekareti aklıma gelmez.

büyük konuşma bak 4 ay sonra buraya vıyy gitti mi gızımın bekreti diye konu açarsan görürüm seni hahah tövbe ya millet nelerle uğraşıyor hani marjinal bizdik

büyük konuşma bak 4 ay sonra buraya vıyy gitti mi gızımın bekreti diye konu açarsan görürüm seni hahah tövbe ya millet nelerle uğraşıyor hani marjinal bizdik
Burda böyle konuları okumaya devam edersem öyle yapıcam tabi

Şu zar evrimleşip hayatımızdan defolup gitse de bi rahatlasak...

Nasıl yani yaaa bir bacağı yukarda bir bacağı aşağıda kaldı diye mi bekareti bozuldu diye paniğe kapılıp hem doktora hem kadınlara sorma ihtiyacı duydunuz?
O kadarcık şeyle bekaret bozuluyorsa, benim hamile kalmam lazımdı=)

Konunuzu hayretler içinde okuyamadım.Lisede bir arkadaşım ailesinin daha dogrusu anne anneannesi ve babannesi oluyor bu topluluk; kızlık zarı bozulur diye bisiklet almadıklarını anlatmıştı.Bir diğer gördüğüm aile de çocuklarına bu plastik motorlardan almamıştı allah muhafaza(!) kızlık zarına gelir diye.
Kızınız adına üzüldüm.Eminim ilgili bir annesinizdir bahsetmişsiniz de bacaklarına bi'şey oldu mu diye götürmüşsünüz doktora haklısınız da.Ama yapmayın etmeyin 2 aylık bebeğin namusunu bacak arasında aramayın.Aramayın ki bilinçli bir nesil olsun kendine güveni olsun.Kızınıza huzurlu bir ömür dilerim.

Hayir hanim efendi dogrudur esnek de olabilir ben tip alaninda okudum yanlis anlamayin sizi bozmaya calismadim bildigim bi konuda düzeltmek istedim. Yani sonradan olusmaz ama cesitleri vardir. Esnek olmasi da oldukca olasidir

Hayir hanim efendi dogrudur esnek de olabilir ben tip alaninda okudum yanlis anlamayin sizi bozmaya calismadim bildigim bi konuda düzeltmek istedim. Yani sonradan olusmaz ama cesitleri vardir. Esnek olmasi da oldukca olasidir.

Dersinize neden jinekolog girdi ne okudunuz bilmiyorum tabi ki ama ben tip alaninda okudum insan anatomisine fizyolojisine oldukca hakimim o yuzden dogru bildigim bisey duzeltmek istedim neden yanlis anlasildi bilmiyorum. Bu arada esnek olmaz dememistim tabi ki olabilir bunu artık tip okumadan da bilmek mumkun çünku esnek zar yuzunden günümüzde cogu zavalli genc kiz tore cinayetine kurnam gidiyor veya hakaretlere siddete maruz kaliyor. Durun ancak kzin kendinden emin bi sekilde doktora gitmek için zorlamasiyla doktorda anlasiliyor. Esnek yapi da himen cesitlerinden biridir bu dogru zaten ben o konuda bisey demedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…