Yapmayın Allah aşkına yaa. Zihinlerinizdeki şu kirliliği atın artık, el kadar cocukları da o şekilde yetiştireceksiniz.
Kırk yıl düşünsem 2 aylık bebeğin bekareti aklıma gelmez.
Burda böyle konuları okumaya devam edersem öyle yapıcam tabibüyük konuşma bak 4 ay sonra buraya vıyy gitti mi gızımın bekreti diye konu açarsan görürüm seni hahah tövbe ya millet nelerle uğraşıyorhani marjinal bizdik
gercekten yaaa...ohaaa dedim ilk okuduğumdaablacım hadi sen onu düşündün içinde tutamadın gittin doktora sordun eyvallahta bozulsa kanar diyen doktora ne demeli yaa ağlamak istiyorum resmennnn
Ben 5 yaşımdan beri at biniyorum, benim annem babam pimpirikli değilmiş demek kigercekten yaaa...
kizi olanlar boyle pimpirikli mi oluyor...
Hayir hanim efendi dogrudur esnek de olabilir ben tip alaninda okudum yanlis anlamayin sizi bozmaya calismadim bildigim bi konuda düzeltmek istedim. Yani sonradan olusmaz ama cesitleri vardir. Esnek olmasi da oldukca olasidirOlabilir , bize okulda jinekologlar yanlış bilgi vermiş olabilir bekaret in belirli bir yaştan sonra oluştuğu hakkında.. Birde ilk doğuma gittiğimde himenin hala yerinde olduğunu gösterdi dr, ilk geceki kanamayı sorduğumda bu açıklamayı yaptı.. Benim himenim esnekmiş ve doğum esnasında yırtıldı..Demekki oda yanlış biliyormuş..
Hayir hanim efendi dogrudur esnek de olabilir ben tip alaninda okudum yanlis anlamayin sizi bozmaya calismadim bildigim bi konuda düzeltmek istedim. Yani sonradan olusmaz ama cesitleri vardir. Esnek olmasi da oldukca olasidir.Olabilir , bize okulda jinekologlar yanlış bilgi vermiş olabilir bekaret in belirli bir yaştan sonra oluştuğu hakkında.. Birde ilk doğuma gittiğimde himenin hala yerinde olduğunu gösterdi dr, ilk geceki kanamayı sorduğumda bu açıklamayı yaptı.. Benim himenim esnekmiş ve doğum esnasında yırtıldı..Demekki oda yanlış biliyormuş..
Dersinize neden jinekolog girdi ne okudunuz bilmiyorum tabi ki ama ben tip alaninda okudum insan anatomisine fizyolojisine oldukca hakimim o yuzden dogru bildigim bisey duzeltmek istedim neden yanlis anlasildi bilmiyorum. Bu arada esnek olmaz dememistim tabi ki olabilir bunu artık tip okumadan da bilmek mumkun çünku esnek zar yuzunden günümüzde cogu zavalli genc kiz tore cinayetine kurnam gidiyor veya hakaretlere siddete maruz kaliyor. Durun ancak kzin kendinden emin bi sekilde doktora gitmek için zorlamasiyla doktorda anlasiliyor. Esnek yapi da himen cesitlerinden biridir bu dogru zaten ben o konuda bisey demedim.Olabilir , bize okulda jinekologlar yanlış bilgi vermiş olabilir bekaret in belirli bir yaştan sonra oluştuğu hakkında.. Birde ilk doğuma gittiğimde himenin hala yerinde olduğunu gösterdi dr, ilk geceki kanamayı sorduğumda bu açıklamayı yaptı.. Benim himenim esnekmiş ve doğum esnasında yırtıldı..Demekki oda yanlış biliyormuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?