Peki ben onemsemedim diyelim yarin oburgun onemseyen biri cikarsa ne olacak ben bunu demek istiyorum bu is sadece benle bitmiyor bu konu bi tabu algi 100 yilda gecse degismez..Küçükken arkadaşımla bisiklete binerdik, çok da severdik, eğlenirdik. Derken bir gün annesi artık izin vermemeye başladı. O arkadaşım bir daha bisiklete binemedi. Neymiş, bisiklet koltuğu bekaretini bozarmış.
Ben o yaşa kadar ne bekaretin ne olduğunu bilirdim, ne cinsellikten haberim vardı. Kızın da yoktu muhtemelen, ama onların evinde böyle konuşmalar olduğu için sürekli, kız her şeyden haberdar oldu bir süre sonra. Zaten zamanla da annesinin kopyası oluverdi.
Yani sen değişmeyecek bu zihniyet diyorsun, bu ülkemizin gerçeği diyorsun ya, işte orada hata yapıyorsun. Böyle şeyler ailede başlar, kızın senden ne görürse onun aynısını kendi çocuklarına aktaracak. Belki onun bir oğlu olacak o da ileride bekaret takıntısı yapacak evleneceği zaman sırf bu geçmişten gelenler yüzünden.
Çocuklar ağaçta yetişmiyor, insan her şeyi ailesinden alıyor. O yüzden, çocuğunuzun ileride nasıl bir zihniyete sahip olmasını istiyorsanız onu yansıtın. Hee ama benim zihniyetim bu, çocuğumun da aynen bunu almasını istiyorum diyorsanız, öyle suçu imkansız değişimlere filan atmayın.
Peki ben onemsemedim diyelim yarin oburgun onemseyen biri cikarsa ne olacak ben bunu demek istiyorum bu is sadece benle bitmiyor bu konu bi tabu algi 100 yilda gecse degismez..
Kizlik zari anne karnindayken gelisimi tamamlanmis oluyor o sekilde doguyorlar.Kız çocukları belli bir yaşa gelmeden cinsel organlar tam oluşmaz...yani çocuk doktoru değilim ama bebeklerde kanayabilecek bir kızlık zarı henüz gelişmemiştir diye biliyorum...ben doktorunuzun bişey olsa kanardı demesine takıldım......pek anlam veremedim...
Ama bu resmen paranoya. Hayretler icindeyimBen cok kuruntuluyum cok mu pipirikliyim bilmiyorum 2 aylik bebegim var gecen hafta cok aglayinca bende o psnikle eczaneye ilac almaya gidicektim bebegimi kanguruya(hani onunde tasimayi saglayan sey) yerlestirdim meger bi bacagi gecmesi gereken yere bi bavagi da yukarda kalmis benim dikkatsizligim tabi kizim oyle aglayinca panik yaptim.tabi kizimi oturdugum yerde yerlesyirdim tutarak kaldirdim yine benim sorum su bi bacagi yukada bi bacagi asagida kaldi ya bekaretine bisey olmus olabilirmi.bu halini de 1 dk sonra farkettim hemen duzelttim.gjnlerdir kafama takiyorum.ne olur birsey yazin.doktoruna sordum kolay kolay zedelenme olmaz olsada kanama olur dedi ben sonrasinda kan gormedim.
Cok yanlis biliyorsunuz. Kanama kizlik zari adi verilen degisik şekillerde olabilen ince dokunun yirtilmasi ile olusur tahrisle degil. Doktorlar kontrol ettiklerinde de o dokunun deforme olup olmadigina bakarak size bi sonuc soylerler. Ayrica bekaret her yasta vardir o doku sonradan olusmaz. Ama tabi ki pusete yanlis oturttum kizlik zari yirtilmis midir gibi bi dusunce yapisi da cok abarti ve gereksiz.O yaşta belareşekillerde olaAklına nasıl böyle bişi geldi die çok kızdım , ama belkide böylr bir olay yüzünden sorun yaşandı etrafında ve sen bu hale geldin.. Pimpiriklilik demiycem, hadtalık bu.. Bunun tedavisine bak çünkü şimdi bebek ama büyüdüğünde çok bunaltırsın kızını, hoplama, zıplama, düşme, spor yapma, ata yaa bisiklete binme !! Kızlık kızlık die die cinsel hayatı sorunlu bir evlat yetiştirirsin.. Sonra piskolog piskolog onunla gezersin ama çözümü pek mümkün olmaz.. Bir detaya dokunmak isyorum, kanama bekaretten yani himen den gelmez.. Kanama ilk ilişkide etrafın tahriş olmasından gelir..
Rahatım kızım ben ne olacaktıneyse konuyu sabote etmeyelim dicem ama bu konunun gerćek olduğunu düşünmüyorum kafa 1500
Ben cok kuruntuluyum cok mu pipirikliyim bilmiyorum 2 aylik bebegim var gecen hafta cok aglayinca bende o psnikle eczaneye ilac almaya gidicektim bebegimi kanguruya(hani onunde tasimayi saglayan sey) yerlestirdim meger bi bacagi gecmesi gereken yere bi bavagi da yukarda kalmis benim dikkatsizligim tabi kizim oyle aglayinca panik yaptim.tabi kizimi oturdugum yerde yerlesyirdim tutarak kaldirdim yine benim sorum su bi bacagi yukada bi bacagi asagida kaldi ya bekaretine bisey olmus olabilirmi.bu halini de 1 dk sonra farkettim hemen duzelttim.gjnlerdir kafama takiyorum.ne olur birsey yazin.doktoruna sordum kolay kolay zedelenme olmaz olsada kanama olur dedi ben sonrasinda kan gormedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?