bebegim-bekaret

Kız çocukları belli bir yaşa gelmeden cinsel organlar tam oluşmaz...yani çocuk doktoru değilim ama bebeklerde kanayabilecek bir kızlık zarı henüz gelişmemiştir diye biliyorum...ben doktorunuzun bişey olsa kanardı demesine takıldım......pek anlam veremedim...

pimpiriklisin belli canım ama kusura bakma bu kadarıda çok fazla.böyle giderse sen kızını büyüdüğünde çok sıkarsın oyun bile oynatmazsın.bisiklete bindirmezsin mesela kızlığına bişey olur korkusuyla..çocuğunda psikolojisi bozulur ve evlenince vajinismus kabusuyla tanışır..

Tepki veren arkadaslara sesleniyorum...
Ben bir anneyim ve kizim icin bu konu degil baska sagik sorunu olsaydi yine cirpinirdim.sizler bekaretin bu ulkede ne kadar onemli oldugunu biliyorsunuz degilmi..bu yuzden cinayet bile isleniyor.siz baska bi ulkedemi yasiyosunuz tabiki dusunucem kafama takicam ha 2 aylik ha 20 yasinda ayni sey benim icin.ben olsam ilk once bacagini dusunurdum diyenlere ben hemen kalca ultrasonu yaptirdim zaten.senin gibiler yuzunden boyle bi nesil yetisiyor demeyin bende bu bekaret olgusundan anlayisindan hic haz etmiyorum ama maalesef ulkemizde boylede bir gercek var ve bu olgu hicbi zaman degismeyecek.ben onemsesemde onemsemesemde..

Küçükken arkadaşımla bisiklete binerdik, çok da severdik, eğlenirdik. Derken bir gün annesi artık izin vermemeye başladı. O arkadaşım bir daha bisiklete binemedi. Neymiş, bisiklet koltuğu bekaretini bozarmış.

Ben o yaşa kadar ne bekaretin ne olduğunu bilirdim, ne cinsellikten haberim vardı. Kızın da yoktu muhtemelen, ama onların evinde böyle konuşmalar olduğu için sürekli, kız her şeyden haberdar oldu bir süre sonra. Zaten zamanla da annesinin kopyası oluverdi.

Yani sen değişmeyecek bu zihniyet diyorsun, bu ülkemizin gerçeği diyorsun ya, işte orada hata yapıyorsun. Böyle şeyler ailede başlar, kızın senden ne görürse onun aynısını kendi çocuklarına aktaracak. Belki onun bir oğlu olacak o da ileride bekaret takıntısı yapacak evleneceği zaman sırf bu geçmişten gelenler yüzünden.

Çocuklar ağaçta yetişmiyor, insan her şeyi ailesinden alıyor. O yüzden, çocuğunuzun ileride nasıl bir zihniyete sahip olmasını istiyorsanız onu yansıtın. Hee ama benim zihniyetim bu, çocuğumun da aynen bunu almasını istiyorum diyorsanız, öyle suçu imkansız değişimlere filan atmayın.

Ya mantiken boyle bisey mumkun mu sizce? fiziksel olarak vajinanin icine giris olmadigi surece bunun olamayacagi apacik ortada arkadasim. o zaman herkesin cocugunun bekareti gider ki ne sekillerde dusuyor cocuklar. Bosuna kafaya takma bebegin sagligi yerinde olsun o bekarete biseycik olmaz o kadar kolay bisey degil.

Peki ben onemsemedim diyelim yarin oburgun onemseyen biri cikarsa ne olacak ben bunu demek istiyorum bu is sadece benle bitmiyor bu konu bi tabu algi 100 yilda gecse degismez..

Peki ben onemsemedim diyelim yarin oburgun onemseyen biri cikarsa ne olacak ben bunu demek istiyorum bu is sadece benle bitmiyor bu konu bi tabu algi 100 yilda gecse degismez..

Bir birey için bekaretini kaybetmek dünyanın sonu gibi aksedilirse, orada cinsel kimlikle ilgili çok büyük sorunlar çıkar. Vajinismusu örnek vermiş arkadaşlar bu sadece biri.
Çocuğunuzu cinselliğe teşvik edin diyen yok, ama en azından biraz daha ılımlı yaklaşmaya çalışın.
Tabular bir anda yıkılmaz, toplumun yargıları bir anda değişmez, ama toplumun bireyleri bir bir değişmeye başlarsa tabular da onlarla birlikte değişir.

Kizlik zari anne karnindayken gelisimi tamamlanmis oluyor o sekilde doguyorlar.

O yaşta belaret olmaz.. Aklına nasıl böyle bişi geldi die çok kızdım , ama belkide böylr bir olay yüzünden sorun yaşandı etrafında ve sen bu hale geldin.. Pimpiriklilik demiycem, hadtalık bu.. Bunun tedavisine bak çünkü şimdi bebek ama büyüdüğünde çok bunaltırsın kızını, hoplama, zıplama, düşme, spor yapma, ata yaa bisiklete binme !! Kızlık kızlık die die cinsel hayatı sorunlu bir evlat yetiştirirsin.. Sonra piskolog piskolog onunla gezersin ama çözümü pek mümkün olmaz.. Bir detaya dokunmak isyorum, kanama bekaretten yani himen den gelmez.. Kanama ilk ilişkide etrafın tahriş olmasından gelir..

Ama bu resmen paranoya. Hayretler icindeyim

Cok yanlis biliyorsunuz. Kanama kizlik zari adi verilen degisik şekillerde olabilen ince dokunun yirtilmasi ile olusur tahrisle degil. Doktorlar kontrol ettiklerinde de o dokunun deforme olup olmadigina bakarak size bi sonuc soylerler. Ayrica bekaret her yasta vardir o doku sonradan olusmaz. Ama tabi ki pusete yanlis oturttum kizlik zari yirtilmis midir gibi bi dusunce yapisi da cok abarti ve gereksiz.

Benim anlamadigim sey bacağı ciktimi kalcasi battimi ef mi püf mu degilde neden bekaret geldi aklınıza ?

Erkek arkadasımla sürtünme yoluyla yakınlastik bekaretime Bişey olmuş mudur??? Cahilliğinden sonra gelinen son nokta burasi galiba yuhh diyorum kıçı bagli bebenin kızlığı ne gitcek yaa

Dogru mu okudum? Agzim acik kalakaldim dogrusu..
Ilerde kiziniz spor yapmak istediginde izin vermezsiniz herhalde. Zira her sporda isinmak icin bacak acma yapilir. Yavrucak jimnastigi secerse hele vay haline..
Arkadasim bu sadece kuruntu, lutfen sakin olun. Su satirlara ofkeleniyorsaniz da "ben bir anneyim" diyerek, lutfen acilen yardim alin. Zira hepimiz cocuk buyuttuk.
Gecmis olsun..

Allah yardım etsin bebeğinize. Kusura bakmayın ama ya psikoloğa ihtiyacınız var yada yaşadığınız ve bilinç altiniza ittiginiz bir olay size bunları düşündürüyor. Umarım ben yanılıyorumdur.

Bir şey olmaz korkmayın. Bekaret öyle gitseydi çocuktan her düşeninki bozulurdu.
Ayrıca ilerde çocuğu bekaret korkusuyla yetiştirmeyin nolur. Söylenen doğru, vajinismus olup çıkıyoruz sonra. Bi türkiyede var zaten bu vajinismus. Yurtdışına bak milyonda bir!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…