bebegim-bekaret

2 aylık bebeğin bekaretini düşüneceğine o şekilde durunca iyi bacağı çıkmadı fln diye düşünülür genelde...
bu ne takıntı allah aşkına..

benim de aklıma kalça çıkığı ya da bacağı çıksaydı korkusu olurdu. bebeklerin kemikleri bizler gibi sert değil, esnek.
yapmayın allaşkına, sokaktaki çocukları düşünün. düşe kalka büyüyorlar.
rusya'da mıydı yanlış hatırlamıyorsam, yeni doğan bebekleri, kollarından, bacaklarından tutup dört döndürüyorlardı.
ayrıca kanguru için de bebeğiniz henüz çok küçük.

bekaret o yaşta nasıl bozulsun biraz mantıklı olun lütfen ya :) o zaman altını nasıl temizliyorsunuz aman bişey olur mu ki die o raya bir cisim girmemiş kanama olmamış ki bozulma olsun ki daha çoook küçük... ayrıca bunu doktora sorduğunuzda doktor şaşırmadı mı

Peki ben onemsemedim diyelim yarin oburgun onemseyen biri cikarsa ne olacak ben bunu demek istiyorum bu is sadece benle bitmiyor bu konu bi tabu algi 100 yilda gecse degismez..

Yarın karşısına küçükken geçirdiği bir kazadan dolayı sorun çıkarabilecek cahil insanları mı önemsiyorsunuz. Yapmayın lütfen. Kızınızı böyle korkularla ve ozguvensizlikle yetiştirmeyin. Vajinismus adayı yapıp hayatını karartmayın. Eminim ki vajinismuslu kadınlar küçükken bisikletten düşmeyi yaşadıkları bu psikolojik rahatsızlığa tercih ediyorlardır.

Yine şaka gibi bir konu.
Keşke kalça çıkıklığı olup olmadığı yönünde endişelenseydiniz.
Bu ihtimal daha akla yatkın ve yüksek çünkü.

şaka yapmanı istedim hatta erkek üye olmanı istedim işin içine çocuk girince sanırım bir annenin aklı uçup gidiyor dedim...neyse ne önemi de yok..bebeğin kız oğlan kız merak etme .üzülme artık bir daha bacaklar havada mı değil mi dikkat edersin.iki ayda bezden de mi kestin yokmuydu altında bez yada nasıl oturtun çocuğu fırlattın mı aklım durdu..neyse sustum ben sustum..

saçmalığın dik alası bir konu.Bebeğin bekaretinede geldi ya konu neyse.
Bekaret zarı denilen zımbırtı niye var biliyor musunuz?Bebekken kız çocuklarında dışkı idrarın içeri girip mikrop kapmasını önlemek için yani yetişkinlikte işlevi bitiyor.Yaratılma amacı bu olan bir zar ileride bekaret sembolü oluyor hatta adını bile bu şekilde alıyor ya işte önce o beyinlerdeki zarı yırtmak lazım.
Lütfen bu kadar bilinçsiz olmayın kızınızı daha özgüvenli zardan ibaret olmayan bir birey olarak yetiştirmeniz dileğimle.

MİLLET BEKRETLE KAFAYI BOZMUŞ BEZİ YOKMUYDU POPOSUNDA NASIL BOZULSUN ALLASEN
SİZ BU ÇOCUGA BÖLE BÖLE HAYATTAN SOGUTURSUNUZ BİRAZ RAHAT OLUN

bekaretin zarla ilgili olduğunu mu düşünüyorsun?
zavallı bebenin çekeceği var

Bir şey olmamıştır.
Ama bebeğiniz büyüyene kadar bu gereksiz tabular da yok olup gidecek umarım.

Olabilir , bize okulda jinekologlar yanlış bilgi vermiş olabilir bekaret in belirli bir yaştan sonra oluştuğu hakkında.. Birde ilk doğuma gittiğimde himenin hala yerinde olduğunu gösterdi dr, ilk geceki kanamayı sorduğumda bu açıklamayı yaptı.. Benim himenim esnekmiş ve doğum esnasında yırtıldı..Demekki oda yanlış biliyormuş..

ve siz de kızınızı bekaretiyle ölçen ve bu yüzden cinayet işleyebilecek bir adamla evlendireceksiniz öyle mi? benim kızımın bekaretini sorgulasa ağzını yırtarım öyle herifin ben. ben yıllarca bakıcam büyütücem başında beklicem sonra dangalağın biri hani zar diyecek. onu zarlara sarar boğazdan aşağı atarım.

off yavrucağın annesinin zihniyeti buysa , ortalıkta dolaşan ki erkek müsveddeleri kızlara daha çok mal muamelesi yaparlar...
başka da bir şey demiyorum, kendinize gelin.

konu başlığına farklı bir açıdan baktım şimdi

"bebeğim bekaret, aşkım bekaret, yavrum benim bekaret"

...

ay ayy..

konu sahibi annemiz bebeğinin kalçası ile ilgili de endişelenmiş ve usg çektirmiş.
bekareti ile ilgili de endişelenmiş.
tamam yersiz bir endişe kimine göre ama bir yeni anne sonuçta.
bebeğinin hiçbir yerine zarar gelmesin isteyen,bu sebeple de aklından bin türlü olur olmaz ihtimal geçiren bir anne.
bence yorumlarda biraz haksızlık yapılmış bu anneye.
ben bu kadar kötü gözle bakmadım mesajına.
bekaret te dahil gelebilecek hertürlü zarardan endişelenmiş.
olur böyle şeyler.
annelik işte.bin tane deli senaryo geçer insanın kafasından.
an gelir psikolojisi o kadar bozulur ki annenin bazen saçma korkulara bile kapılır.
birgün oğlumu göz dr.una götürdük rutin bir muayene için.
dr. cocuğu kontrol ediyor ben bi köşede ağlıyorum.
ne düşünürsünüz benim hakkımda.deli mi dersiniz ,dengesiz mi dersiniz.:))
o an öyle bir ruh halindeydim ki annemin vefatı sonrasıydı-dr.hastane-hastalık-muayene
vs. gibi her olaya aynen böyle tepki veriyordum.söz konusu olan oğlum olunca da iyice saçmalamıştım.
örnek örtüşmese de konu sahibinin endişesine bir annenin duyabileceği bir endişe gözüyle bakmak açısından
anlamlı diye düşünüyorum.
ben olsam ben de kızımın bekaretini kendimin sebep olduğu bir hata ile bozulmasını istemem.
bu benim bağnaz,yobaz gerici olduğumu göstermez.aksine iyi eğitimli açık görüşlü de bir insanım.
ama bir anne olarak düşününce ben sebep olarak zarar vermek istemem.bu bir anne için çok üzücüdür.
bir saç teline bile zarar gelmesin istemekle aynı şey benim için.
bekaret üzerinden yüklenmez acımasız olmuş söylemeden geçemedim.

Bacım canın mı sıkılıyo seni böyle şeyler düşünüyosun hiç sağlıklı değil..

Yapmayın Allah aşkına yaa. Zihinlerinizdeki şu kirliliği atın artık, el kadar cocukları da o şekilde yetiştireceksiniz.

Kırk yıl düşünsem 2 aylık bebeğin bekareti aklıma gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…