Peki ben onemsemedim diyelim yarin oburgun onemseyen biri cikarsa ne olacak ben bunu demek istiyorum bu is sadece benle bitmiyor bu konu bi tabu algi 100 yilda gecse degismez..
şaka yapmanı istedim hatta erkek üye olmanı istedim işin içine çocuk girince sanırım bir annenin aklı uçup gidiyor dedim...neyse ne önemi de yok..bebeğin kız oğlan kız merak etme .üzülme artık bir daha bacaklar havada mı değil mi dikkat edersin.iki ayda bezden de mi kestin yokmuydu altında bez yada nasıl oturtun çocuğu fırlattın mı aklım durdu..neyse sustum ben sustum..Ben cok kuruntuluyum cok mu pipirikliyim bilmiyorum 2 aylik bebegim var gecen hafta cok aglayinca bende o psnikle eczaneye ilac almaya gidicektim bebegimi kanguruya(hani onunde tasimayi saglayan sey) yerlestirdim meger bi bacagi gecmesi gereken yere bi bavagi da yukarda kalmis benim dikkatsizligim tabi kizim oyle aglayinca panik yaptim.tabi kizimi oturdugum yerde yerlesyirdim tutarak kaldirdim yine benim sorum su bi bacagi yukada bi bacagi asagida kaldi ya bekaretine bisey olmus olabilirmi.bu halini de 1 dk sonra farkettim hemen duzelttim.gjnlerdir kafama takiyorum.ne olur birsey yazin.doktoruna sordum kolay kolay zedelenme olmaz olsada kanama olur dedi ben sonrasinda kan gormedim.
bekaretin zarla ilgili olduğunu mu düşünüyorsun?Tepki veren arkadaslara sesleniyorum...
Ben bir anneyim ve kizim icin bu konu degil baska sagik sorunu olsaydi yine cirpinirdim.sizler bekaretin bu ulkede ne kadar onemli oldugunu biliyorsunuz degilmi..bu yuzden cinayet bile isleniyor.siz baska bi ulkedemi yasiyosunuz tabiki dusunucem kafama takicam ha 2 aylik ha 20 yasinda ayni sey benim icin.ben olsam ilk once bacagini dusunurdum diyenlere ben hemen kalca ultrasonu yaptirdim zaten.senin gibiler yuzunden boyle bi nesil yetisiyor demeyin bende bu bekaret olgusundan anlayisindan hic haz etmiyorum ama maalesef ulkemizde boylede bir gercek var ve bu olgu hicbi zaman degismeyecek.ben onemsesemde onemsemesemde..
Olabilir , bize okulda jinekologlar yanlış bilgi vermiş olabilir bekaret in belirli bir yaştan sonra oluştuğu hakkında.. Birde ilk doğuma gittiğimde himenin hala yerinde olduğunu gösterdi dr, ilk geceki kanamayı sorduğumda bu açıklamayı yaptı.. Benim himenim esnekmiş ve doğum esnasında yırtıldı..Demekki oda yanlış biliyormuş..Cok yanlis biliyorsunuz. Kanama kizlik zari adi verilen degisik şekillerde olabilen ince dokunun yirtilmasi ile olusur tahrisle degil. Doktorlar kontrol ettiklerinde de o dokunun deforme olup olmadigina bakarak size bi sonuc soylerler. Ayrica bekaret her yasta vardir o doku sonradan olusmaz. Ama tabi ki pusete yanlis oturttum kizlik zari yirtilmis midir gibi bi dusunce yapisi da cok abarti ve gereksiz.
Tepki veren arkadaslara sesleniyorum...
Ben bir anneyim ve kizim icin bu konu degil baska sagik sorunu olsaydi yine cirpinirdim.sizler bekaretin bu ulkede ne kadar onemli oldugunu biliyorsunuz degilmi..bu yuzden cinayet bile isleniyor.siz baska bi ulkedemi yasiyosunuz tabiki dusunucem kafama takicam ha 2 aylik ha 20 yasinda ayni sey benim icin.ben olsam ilk once bacagini dusunurdum diyenlere ben hemen kalca ultrasonu yaptirdim zaten.senin gibiler yuzunden boyle bi nesil yetisiyor demeyin bende bu bekaret olgusundan anlayisindan hic haz etmiyorum ama maalesef ulkemizde boylede bir gercek var ve bu olgu hicbi zaman degismeyecek.ben onemsesemde onemsemesemde..
Ben cok kuruntuluyum cok mu pipirikliyim bilmiyorum 2 aylik bebegim var gecen hafta cok aglayinca bende o psnikle eczaneye ilac almaya gidicektim bebegimi kanguruya(hani onunde tasimayi saglayan sey) yerlestirdim meger bi bacagi gecmesi gereken yere bi bavagi da yukarda kalmis benim dikkatsizligim tabi kizim oyle aglayinca panik yaptim.tabi kizimi oturdugum yerde yerlesyirdim tutarak kaldirdim yine benim sorum su bi bacagi yukada bi bacagi asagida kaldi ya bekaretine bisey olmus olabilirmi.bu halini de 1 dk sonra farkettim hemen duzelttim.gjnlerdir kafama takiyorum.ne olur birsey yazin.doktoruna sordum kolay kolay zedelenme olmaz olsada kanama olur dedi ben sonrasinda kan gormedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?