Bebegim gece uykusunda cok siddetli için için aglayarak uyaniyor

CocoChanelmademoiselle

Bi kızı bi oğlu varmış 👩‍👧‍👦🥰🙏🏻
Pro Üye
22 Haziran 2016
12.671
57.649
598
Evet anneler cok siddetli aglayarak uyaniyor ve susturmak neredeyse imkansiz.daha uyanikken hic oyle ağladığını görmedim.mahvoluyorum o oyle aglayinca.gece uykusunda oluyor bu.haftada 1 kere falan geliyo bu basimiza.neyden kaynaklanir basina böyle birşey gelen varmi:( sebebi nedir bunun, o an o kadar caresiz hissediyorum ki kendimi :(

Bişey den mi korkuyo acaba Canım bol bol oku üzerine
Bilmiyorum ayetel kursi okuyorum cocuguma noluyo anlamıyorum:( nazar olabilir diyorum.esim surekli foto gönderir durur ailesine akrabalarina.dinlemez beni.cocuga nazar değer cok fazla abartma desem de kızıyor küsüyor.bizden kaynakli nazar degildir o sizden kaynakli diyor.ben kimseye foto gondermiyorum.off bilmiyorum ya kendimi cok caresiz hissediyorum.nazardan mi yoksa baska birsey mi anlamıyorum.doktora götürdüm bi hastaligi vs yok diyor cok şükür.ama neyden oluyor :(

bebegin kac aylik. benimde kizim arada ruyasinda aglar ve uyandirmak cok zor olur da oyle siddetli bir sekilde olmadi hic
5 bucuk aylık.benim bebegimide uyandirmak cok zor oluyor.araştırıyorum ama sebebini bulamıyorum.diş ağrısı yaziyor bi yerlerde ama zannetmiyorum.karın ağrısı belirtisi de vermiyor hic :/

Evet anneler cok siddetli aglayarak uyaniyor ve susturmak neredeyse imkansiz.daha uyanikken hic oyle ağladığını görmedim.mahvoluyorum o oyle aglayinca.gece uykusunda oluyor bu.haftada 1 kere falan geliyo bu basimiza.neyden kaynaklanir basina böyle birşey gelen varmi:KK43: sebebi nedir bunun, o an o kadar caresiz hissediyorum ki kendimi :KK43:

allahım esırgesın canım benım ya
gaz sancısıdır bırden bıre saplanıyordur annesı
benım kızım cok yasadı onu 1 yasına kadar

allahım esırgesın canım benım ya
gaz sancısıdır bırden bıre saplanıyordur annesı
benım kızım cok yasadı onu 1 yasına kadar
Allah razi olsun canim, gaz sancisini nasil anlarim bacaklarini iceri cekmesi gerekmez mi mesela.yada kivranmasi falan? Ah keske hemen buyuse de derdini anlatabilse

Allah razi olsun canim, gaz sancisini nasil anlarim bacaklarini iceri cekmesi gerekmez mi mesela.yada kivranmasi falan? Ah keske hemen buyuse de derdini anlatabilse
benımkıde hıc o tepkılerı vermıyordu bırgun uyumadım basında bekledım ve kameraya aldım o anı doktora gosterdım bır anda durduk yere uyurken sankı canı yanmıscasına feryatla aglayarak kalkıyor sakınlestırmeye calısıyorsun degıl mı
gaz dedı doktor gectı sonra

benımkıde hıc o tepkılerı vermıyordu bırgun uyumadım basında bekledım ve kameraya aldım o anı doktora gosterdım bır anda durduk yere uyurken sankı canı yanmıscasına feryatla aglayarak kalkıyor sakınlestırmeye calısıyorsun degıl mı
gaz dedı doktor gectı sonra
Evet aynen o sekilde feryatla agliyor sakinleştirmeye çalışıyorum ama uzun sure sakinlesmiyor yavrum.yarim saat agliyor araliksiz :( gaz damlasi vereyim olmazsa geceleri.insallah sadece gazdir.kötü birsey olmasinda Allah korusun.

Evet aynen o sekilde feryatla agliyor sakinleştirmeye çalışıyorum ama uzun sure sakinlesmiyor yavrum.yarim saat agliyor araliksiz :KK43: gaz damlasi vereyim olmazsa geceleri.insallah sadece gazdir.kötü birsey olmasinda Allah korusun.

gaz damlası bızde hıc etkı etmedı belkı sızde eder duzenlı kullandıgı varsa
arayıp bılgı alabılecegın veya gosterebılecegın duzenlı doktorun olursa rahat edersın bız 2 farklı doktor edındık donusumlu 2 yasına kadar 2 ayda bır mutlaka gıttık hıc bırsey olmasa bıle gıttık genel muayeneye
doktorla samımıyetın oluyor ozaman ıstedıgın zaman arayıp bılgı de alabılıyorsun cekınmeden

yoksa o test senın bu test benım epey ugrasırsın

ıdrar yolu enfeksıyonu bıle olabılır nedenını bulmak lazım

Evet anneler cok siddetli aglayarak uyaniyor ve susturmak neredeyse imkansiz.daha uyanikken hic oyle ağladığını görmedim.mahvoluyorum o oyle aglayinca.gece uykusunda oluyor bu.haftada 1 kere falan geliyo bu basimiza.neyden kaynaklanir basina böyle birşey gelen varmi:KK43: sebebi nedir bunun, o an o kadar caresiz hissediyorum ki kendimi :KK43:

Nezamandan beri oluyor
Kac aylin bebeginiz?

gaz damlası bızde hıc etkı etmedı belkı sızde eder duzenlı kullandıgı varsa
arayıp bılgı alabılecegın veya gosterebılecegın duzenlı doktorun olursa rahat edersın bız 2 farklı doktor edındık donusumlu 2 yasına kadar 2 ayda bır mutlaka gıttık hıc bırsey olmasa bıle gıttık genel muayeneye
doktorla samımıyetın oluyor ozaman ıstedıgın zaman arayıp bılgı de alabılıyorsun cekınmeden

yoksa o test senın bu test benım epey ugrasırsın

ıdrar yolu enfeksıyonu bıle olabılır nedenını bulmak lazım
Anladim canim cok sağol.ayri bi doktora daha goturucem kızımı

Disleride olabilir.. yavas yavas cintigi icin ara ara sanci yapar sonra sesizlik bi baksrsiniz.. beyaz beyaz bakiverirler disler 🥰
Ayy insallah ya zaten dislerini cok kasıyor yavrum bir an once ciksa keske 😍 uzun zamandir cok kasinmasina ragmen henüz cikmadi dis.insallah çıkar incimiz 😍

5 bucuk aylık.benim bebegimide uyandirmak cok zor oluyor.araştırıyorum ama sebebini bulamıyorum.diş ağrısı yaziyor bi yerlerde ama zannetmiyorum.karın ağrısı belirtisi de vermiyor hic :/
anladim cnm bi doktora gidince sor ama korkma kotu bisey yoktur melekler korur onlari:)

Back
X