Bebeğim göze geldi napmaliyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Blue night24

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2019
130
431
33
29
Kızlar daha önceden tecrübeleri olan yada bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi bebeğim 1 yaşına yeni girdi dün öğleden sonra süt emmemeye başladı normalde yapmadığı bisey emmek istiyor ama ısırıp cikariyo ağzından agliyo sonra ben de göze gelmiş olabileceğini düşünüyorum çünkü dün ev aldık ve herkes duydu ne yapmam lazım bebeğimin düzelmesi için dualar okudum ve dinletiyorum başka tavsiyeleriniz varsa lütfen yazın

Bebeklerin büyüme atakları vardır, bunlardan biri de 1 yaş civarıdır.
Yani evle değil, bebeğinizin büyümesiyle alakalı bir durum.

o değil de,
bu büyüme atağı ne zaman bitecek
Benim en zorlandığım atak oldu. Of
Ben bittiğini görmedim, 20 yaşına kadar büyümeleri devam ediyor, eyvahlar olsun

Benim 3 yaşındaki büyüğüm kreşe başladı, orada ağlayamadığı için eve gelip akşam 6 dan yatana kadar tüm süresini ağlayarak geçiriyor.
Aynı zamanda atak dönemi diye.

Küçüğü ise 2 yaş sendromunda.
Valla kafayı yememe az kaldı, koro yapıyorlar ağlarken, senkronize oluyorlar resmen.
Atağına da sendromuna da diyen başlayan cümlelerle evde deli danalar gibi koşturup duruyoruz peşlerinde.

Dis olabilir,

veyahut siz bu ev isini cok stres etmis olabilirsiniz, anneyi hissediyorlar ve o gerginse bebekler de gercin oluyor.

ya da tamamen baska bir sebep,
hastalanmaya basliyor olabilir,
mekan degisikligi - sicaklik degisikligi gibi sebeplerle huysuz olabilir,
goze gelmis olamaz.

hic alakadi yok 3 tane cocuk getrdidim hepside ayni tepkileri verfi dis cikarma zamani boylr seyler yapiyorlar;( ah ah biz anneler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…