- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.024
- 348
- Konu Sahibi Blue night24
-
Herkesin kendine göre derdi vardır! insanın aklına gelebilir bu tür şeyler fazla abartmissiniz
Sütten kesildi mi dedim böyle bi durum var ne yapılır dedim anlamissan tekrar yazdimEv aldik bebem sutten kesildi nazardan...Bağlantı yok bi kere,ne alaka yani
Tamam distense ne yapsak içer sütünü cidden hem o hem ben çok zorlanıyoruzBen aksini idda etmedim.
Yani bebegim mememi ısırsa göz degdi diye dusunmek aklima hic gelmeyecek bir secenektir, heleki aldigim evle bagdastirip..
Distendir o disten :)
Bi aile büyüğü yada Sağlık ocağına sorabilirsin o yaşlarda çok sıkıntı olur bebekteTamam distense ne yapsak içer sütünü cidden hem o hem ben çok zorlanıyoruz
Ben bittiğini görmedim, 20 yaşına kadar büyümeleri devam ediyor, eyvahlar olsun
Benim 3 yaşındaki büyüğüm kreşe başladı, orada ağlayamadığı için eve gelip akşam 6 dan yatana kadar tüm süresini ağlayarak geçiriyor.
Aynı zamanda atak dönemi diye.
Küçüğü ise 2 yaş sendromunda.
Valla kafayı yememe az kaldı, koro yapıyorlar ağlarken, senkronize oluyorlar resmen.
Atağına da sendromuna da diyen başlayan cümlelerle evde deli danalar gibi koşturup duruyoruz peşlerinde.
Tamam distense ne yapsak içer sütünü cidden hem o hem ben çok zorlanıyoruz
Tamam distense ne yapsak içer sütünü cidden hem o hem ben çok zorlanıyoruz
Atak dönemi 1,5 civarı bitiyor aslında ama fizyolojik olarak bitiyor, 2 yaş sendromu onun uzantısı deniyor.off offf
Daha 2 yaş var, 3 yaş var desenize.
Atak dönemi 1,5 civarı bitiyor aslında ama fizyolojik olarak bitiyor, 2 yaş sendromu onun uzantısı deniyor.
Bedenen olan gelişim bittiğinde, psikolojik süreç başlıyor.
2 yaş benliği oluşturma tam bir curcuna, kriz, asabiyet dönemi.
E bu sendromdan 3 yaşta da var, elbet 4 5 6 da vardır.
Yeni nesil çocuklar bir atarı giderli, ne dertleri bitiyor ne krizler valla.
Allah sonumuzu hayır etsin, bizlere bolca güç kuvvet versin:)
Belki diş çıkarıyor? Belki karnı ağrıyor? Yani ev aldınız diye herkes sizi mi kıskanıyor, bebeğinize kem gözle mi bakıyor? Ne alaka?Kızlar daha önceden tecrübeleri olan yada bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi bebeğim 1 yaşına yeni girdi dün öğleden sonra süt emmemeye başladı normalde yapmadığı bisey emmek istiyor ama ısırıp cikariyo ağzından agliyo sonra ben de göze gelmiş olabileceğini düşünüyorum çünkü dün ev aldık ve herkes duydu ne yapmam lazım bebeğimin düzelmesi için dualar okudum ve dinletiyorum başka tavsiyeleriniz varsa lütfen yazın
Neticede cocuk bir sebepten ememiyor dimi ...bu denli mantıklı aciklamalarini baska yerde de kullansan...Sütten kesildi mi dedim böyle bi durum var ne yapılır dedim anlamissan tekrar yazdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?