- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 41
- Konu Sahibi Blue night24
-
o değil de,
bu büyüme atağı ne zaman bitecek
Benim en zorlandığım atak oldu. Of
O büyüme atağı bitiyor başka atakları çıkıyor. Hiç bir gün bitecek diye umutlanma
2 yaş sendromu dediler, 3 yaş canımıza okuyor. Büyüme atağından tek farkı konuşması..
Buyugume sordum göz diyince endislendim bu siraladiklarinizin hiç biri yok dış çıkarma hariç ilk defa olunca bilemedim ben de1 yaşındaki bebenin bin tane sıkıntısı olabilir; diş çıkarıyor olabilir, büyüme atağı yaşıyor olabilir, ağzında pamukçuk olabilir, gaz, reflü benzeri mide sorunları yüzünden hiçbir şey yemek içmek istemiyor olabilir. Bir iki gün gözlemlemek, devam etmesi durumunda doktora gitmek yapmanız gereken şey. Ateşi var mı, diş etleri şişkin mi,tükürük miktarında ya da kakasında bir değişiklik var mı, burnu tıkanık mı, yani bunlara bakabilirsiniz. Ama ev aldık, ondan bebeğim böyle oldu diye düşünmeniz enteresan bir tuhaflıkta. Ha, manevi olarak rahatlamaya ihtiyacınız vardır, dua edin, ona kim ne diyebilir? Ama eldeki somut verileri de değerlendirmek lazım.
ah bir konussa belki daha kolay olur hersey
1 yaşında, ilk defa zorla mama yedirdim bugün, baya aç kaldı çünkü
Of of cidden ne zormuş annelik ama Bi o kadar da güzelben az önce ilk defa ellerini zorla tutarak meyve püresi yedirdim. Normalde iştahlı olan kızım su bile içmiyor çünkü dünden beri.
Peki teşekkür ederimBu bir surec ve gececek , eline yesil soganin sert kismini gozetiminizde verin surtsun dislerine, eczanedende jel alabilirsiniz .
Her dönemin kendine has zorluğu varmış ben onu öğrendim..
Konuşsa derdini anlatsa diyorsun o dönem başka huyları öğreniyor.
Konuşunca da iştahsız olduğu, her şeye inat ettiği dönemler var. Bazen onu ikna etmek isterken konuşmaktan yoruluyorum..
Of of cidden ne zormuş annelik ama Bi o kadar da güzel
Uykusunda geceden beri deniyorum emsin diye ama emmiyo ağzına alıp cikariyo hemen sonra ağlamaya başlıyor süt dışında verdiklerimi yiyiyo çok şükür benim göğsüm çok ağırıyo bu sefer emmeyinceBogazi ağrıyor olabilir,
Idrar yıllarında sıkıntı olabilir,
Huysuz zamanı olabilir,
Uykusunu almamış olabilir,
Yediği bir şey rahatsız etmiş olabilir,
Gibi 20-30 ıhtimal içinden, göze geldi yavrum'u mu seçtiniz gerçekten?
Çocuğunuzu soyun, vücudunu kontrol edin,
Sonra disari cikarip yorun,
Eve dönünce banyo yaptırın. Emmiyorsa karnını ek gida yada mama veriyorsanız mama ile doyurun ama cok degil.
Uyutun, bir yarim saat kadar sonra uykusunda emzirmeyi deneyin.
Bu sene ilk senesi saniyorum @filmg hayirli ugurlu olsun mutlu olsun insallah kuzucuk benim kizimda ilk sene başladığında kreşe eve gelince yahut sabah giderken corabimin topugu neden böyle diye bir saat bazen sesi kisilana kadar aglardi.Ben bittiğini görmedim, 20 yaşına kadar büyümeleri devam ediyor, eyvahlar olsun
Benim 3 yaşındaki büyüğüm kreşe başladı, orada ağlayamadığı için eve gelip akşam 6 dan yatana kadar tüm süresini ağlayarak geçiriyor.
Aynı zamanda atak dönemi diye.
Küçüğü ise 2 yaş sendromunda.
Valla kafayı yememe az kaldı, koro yapıyorlar ağlarken, senkronize oluyorlar resmen.
Atağına da sendromuna da diyen başlayan cümlelerle evde deli danalar gibi koşturup duruyoruz peşlerinde.
Aslında memeyi seviyodu böyle yapmasına anlam veremedim ben de nazar dedim o zmn, eşimin ailesi yaydı herkese ben önem vermem evmis arabaymisBelki emmeyi bırakmıştır. Benim kızım 10 aylıkken bıraktı. Meme reddi de olabilir. Herşeyi de nazara göze yormayın. Rahat olun biraz. Ayrıca ev aldık diye herkese neden söylediniz ki?
Bu tür insanlar olduğundan düşünmem normalSizin gibilere de nasıl illet oluyorum anlatamam burnunuz kanasa nazar ettiler yahu siz kimsiniz dunyalar guzeli misiniz nerenin prensesi siniz de insanlar işi gücü bırakıp sizi nazar etsin ayrıca bu yeryüzünde sizden başka kimse ev almamış o yüzden herkes sizin evinizi nazar etmiş evi nazar ederken çocuğunuza sıçramış ne alaka ise neyse diyeceklerim bu kadar.
Senin yaptığını yapayım o haldeNeticede cocuk bir sebepten ememiyor dimi ...bu denli mantıklı aciklamalarini baska yerde de kullansan...
Nazar ve bilimum seylere bende inanirim ama cocuk gelişimini de göz ardı etme...
Gogsunuz de ağrı olmuyo mu emmeyince3 gün istemez sonra da emmeye devam eder. bebekler böyleee
Gogsunuz de ağrı olmuyo mu emmeyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?