Bebeğim göze geldi napmaliyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de bir anneyim. Nazara inanırım. Ama siz bence bu konuda çok farklı bakış açısına sahipsiniz.

Ben olsam "acaba boğazı enfeksiyon mu oldu?" diye şüphelenirdim..

Oğlum 5 aylıkken bir sabah istese de emmediği için tecrübesizliğime rağmen buna yormuş ve doktora götürünce de emin olmuştum..

O büyüme atağı bitiyor başka atakları çıkıyor. Hiç bir gün bitecek diye umutlanma

2 yaş sendromu dediler, 3 yaş canımıza okuyor. Büyüme atağından tek farkı konuşması..

ah bir konussa belki daha kolay olur hersey
1 yaşında, ilk defa zorla mama yedirdim bugün, baya aç kaldı çünkü

Buyugume sordum göz diyince endislendim bu siraladiklarinizin hiç biri yok dış çıkarma hariç ilk defa olunca bilemedim ben de

ah bir konussa belki daha kolay olur hersey
1 yaşında, ilk defa zorla mama yedirdim bugün, baya aç kaldı çünkü

Her dönemin kendine has zorluğu varmış ben onu öğrendim..
Konuşsa derdini anlatsa diyorsun o dönem başka huyları öğreniyor.

Konuşunca da iştahsız olduğu, her şeye inat ettiği dönemler var. Bazen onu ikna etmek isterken konuşmaktan yoruluyorum..

sağlıklı olsunlar da ben artık geçecek büyüyecek diye diye geçiriyorum günleri, alıştım artık :)
doğru söylüyorsunuz büyüdükçe kolaylaşmıyor zorlaşıyor

Of of cidden ne zormuş annelik ama Bi o kadar da güzel

öyle ama biraz araştırıp okumak lazım, gerekirse doktora götürmek lazım.
Allah korusun farklı bir sıkıntı olur anlamazsiniz.

Valla ev almamıştım ama kızım bir yaşından iki gün sonra birden bire memeyi reddetti demem o ki çok ta şaapmayin yani.

Uykusunda geceden beri deniyorum emsin diye ama emmiyo ağzına alıp cikariyo hemen sonra ağlamaya başlıyor süt dışında verdiklerimi yiyiyo çok şükür benim göğsüm çok ağırıyo bu sefer emmeyince

Bu sene ilk senesi saniyorum @filmg hayirli ugurlu olsun mutlu olsun insallah kuzucuk benim kizimda ilk sene başladığında kreşe eve gelince yahut sabah giderken corabimin topugu neden böyle diye bir saat bazen sesi kisilana kadar aglardi.
Kreşe soruyorum çok mutlu diyorlar eee eve gelince kök söktürüyordu bana ama 1 senenin.sonunda düzene girdi çok şükür insallah senin evlatta giricek biraz kendine vakit ayirmaya baslamisindir nasil sevindim anlatamam

Belki emmeyi bırakmıştır. Benim kızım 10 aylıkken bıraktı. Meme reddi de olabilir. Herşeyi de nazara göze yormayın. Rahat olun biraz. Ayrıca ev aldık diye herkese neden söylediniz ki?
Aslında memeyi seviyodu böyle yapmasına anlam veremedim ben de nazar dedim o zmn, eşimin ailesi yaydı herkese ben önem vermem evmis arabaymis

Bu tür insanlar olduğundan düşünmem normal

Nazara inanırim ama sizin ev almanızla(hayırlı olsun bu arada, güle güle oturun)bebeğinizin göze gelmesinin bağlantısını kuramadım.
Öte yandan diş çıkarıyor olması,yada dönemsel bir sorun olması muhtemel.
Oğlum 13 aylık,dönem dönem iştahsızlık oluyor ki normalde iştahlı ve tombul bir bebek,genelde poğaça gibi vs diyorlar görenler,yine de nazara bağlamıyorum. Ağzının içini kontrol edin,damaklarını kontrol edin,muhtemelen azı dişleri geliyor.
Nazar ve diş konusunda kehribar kolye kullananlar var ama ben tercih etmiyor,güvenli bulmuyorum bu sebeple kullanmadım,ne derece doğrudur,işe yarar bilemedim.
Sağlıkla büyütün bebeğinizi

Meme reddidir o kac aylik bilmiyorum çocuğunuz ama oğlum 3 aylikken meme reddine basladi belli araliklarla 1 yaşına kadr sürdü, siz yine duanızı okuyun ama emzirirken gezerek, ten tene degerek sessiz ortamds emzirmeyi ihmal etmeyin. Eviniz hayrli olsun allah gule güle oturmayı nasip etsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…