Bebeğim kilo almıyormuş.

Allah büyük alırsın canım çokca dua et hep protein ye.Dualarım sen ve bebğinle

Kurban olduğum allahım yardımcın olsun
Allah razı olsun canım amin inşallah. Ne yiyeceğimi şaşırdım artık pekmez aldım dün ondan yiyeceğim bir de sevmesem de et için kendimi zorlayacağım inşallah faydası olur.

Allah razı olsun canım amin inşallah. Ne yiyeceğimi şaşırdım artık pekmez aldım dün ondan yiyeceğim bir de sevmesem de et için kendimi zorlayacağım inşallah faydası olur.
Olur canım greyfurtun sakıncası yoksa onuda ye çoğu vitamini felan içeriyor.

İnş tez zamanda bebişin kilo alır çok önemli zamandasın

Canım et yiyemiyorsan kendini zorlamak zorunda değilsin. Günde 2 tane haşlanmış yumurta yemeye çalış. Yumurta anne sütünden sonra en kaliteli protein kaynağıdır.

Yapacak hiç bişey yok kuzum inan. Aynı şeyleri yaşıyoruz. Kaşar muz et diyorlar ama gitmiyor bebeğe ne yazıkki. Yemin ederim maymuna döndüm muz yemekten. Elimizden gelen herşeyi yapıyoruz kuzum Allahın takdiri böyleymiş

Sizin sebep varmış benim ortada sebep de yok hani şundan ya da şunu yap diyemiyor doktor herkes doğumdan sonra toparlar diyor ama bilmiyorum
Evet toparlar kendine öyle bir baktırır ki sen bile şaşırırsın .. arkadaşların dediklerine kulak ver nasıl beslenmen gerektiğini yazmışlar özellikle kasar peynir bebeğe güzel kilo aldırıyor... Bazı bebekler de ne yaparsan yap kilo almaz .. ben 1 kilo doğmuşum annemin o kdr yemesine rağmen.. ama bak yaşıyorum ve sağlıklıyım... Kötü şeyleri aklına getirme psikolojini bozma moralini yüksek tut herkese kulak asma

Galiba 1700 normal bir kilo o haftaya göre benim düşük çıkıyor
arada 200 gram fark var kuzum bence seninki de çok düşük değil rabbim sağlıklı evlatlar versin hepimize ama inşallah kilosu az olsa bile kendi güçlü ve sağlıklı olacak :) bende minicik 2 küsür kilo doğmuşum anam hiç yememiş herhal ama 2 yaşına kadar hastalık dahi geçirmemişim çok sağlıklıymışım.inşllah hepimizin bebeleri sağlıklı bol dua edelim :)

Canım et yiyemiyorsan kendini zorlamak zorunda değilsin. Günde 2 tane haşlanmış yumurta yemeye çalış. Yumurta anne sütünden sonra en kaliteli protein kaynağıdır.
Et pek sevmiyorum eskiden beri tiksinmiyorum ama sevmiyorum.
Her gün bir yumurta yiyiyorum mutlaka

Aynı şekilde canım elimden geldiğince yedim yine de kilo alımı çok düşük.
Sağlıklı olsun da ben kilolu olsun diye takıntı yapmıyorum aslında

Kaşar da yiyorum önceden yemiyordum ama son üç haftada her gün yedim kilo alımı öncekiyle aynı canım. Ben kilolu olsun diye takıntı yapmıyorum da sağlıksız olur diye korkuyorum küveze falan girer diye korkuyorum

İnşallah sağlıklı olsun da tombiş olmasa da olur.
Benim çocuğum da böyle mi diyecek ki oysa ben hunharca yiyiyorum
Zaten kilolu olan sağlıklı olur diye düşünmüyorum.
Amin canım inşallah.

Reactions: mnt
İnşallah sağlıklı olsun da tombiş olmasa da olur.
Benim çocuğum da böyle mi diyecek ki oysa ben hunharca yiyiyorum
Zaten kilolu olan sağlıklı olur diye düşünmüyorum.
Amin canım inşallah.
kız benim anam ciddi anlamda yiyememiş dokuz ay mide bulantısı yaşamış e bende fazla alamamışım :) senin bebiş inşallah kilo alacak sağlıklı olacak :)

Greyfurt da yerim keşke kilo alsa
İnşallah
En çok son ayda alır diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum
Sen kilola alacağına inan canım elinden geldiğince ye ye ye rabbim bebeğini korusun

Benimde bebeğim geriden geliyor 25.haftadayız ama 22 de gözüküyor suyumuz da az azalma var korkuyorum ne yapıcam bilmiyorum yemekle içmekle ilgisi yokmuş Allah yardım etsin bizlere

Benimde bebeğim geriden geliyor 25.haftadayız ama 22 de gözüküyor suyumuz da az azalma var korkuyorum ne yapıcam bilmiyorum yemekle içmekle ilgisi yokmuş Allah yardım etsin bizlere
Havuç suyu öneriyorlar su için yemekle içmekle alakalımı bilmem ama bol su ve havuç suyu dene derim rabbim yardımcımız olsun

kız benim anam ciddi anlamda yiyememiş dokuz ay mide bulantısı yaşamış e bende fazla alamamışım :) senin bebiş inşallah kilo alacak sağlıklı olacak :)
Benim annem de mide bulantısı çekermiş hep 9 ay hiçbir şey yiyemezmiş ama biz normal kiloda doğmuşuz biz yediğimiz halde beslenemiyorsa biz nerden beslendik acaba o ara anlamadım.
Ayy inşallah canım :)

Ben de yapmıyorum ama anormal bir şekilde geriden gelmesi de beni üzüyor.
Evet bir anormallik var ve elimizden bir şey gelmiyor.Kan,idrar,nst her şey normal çıkıyor ama kilosu düşük. Ben başka bir doktora daha gideceğim bakalım o ne diyecek bana
Sen de istersen başka bir doktora daha danış canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…