Bebeğim kilo almıyormuş.

Benimde bebeğim geriden geliyor 25.haftadayız ama 22 de gözüküyor suyumuz da az azalma var korkuyorum ne yapıcam bilmiyorum yemekle içmekle ilgisi yokmuş Allah yardım etsin bizlere
Allah yardım etsin şifa versin canım suyu için armut öneriyolardı bir de havuç duymuştum.
Sana ne diyorlar peki gerilik için ?

Bir de bana senin karnın hiç çıkmadı diyorlar acaba bebeğim zayıf olduğu için mi böyle oluyor

Benim annem de mide bulantısı çekermiş hep 9 ay hiçbir şey yiyemezmiş ama biz normal kiloda doğmuşuz biz yediğimiz halde beslenemiyorsa biz nerden beslendik acaba o ara anlamadım.
Ayy inşallah canım :)
kilo boy vs bunlar genetik diyenler var beslenmenin etkisindense genetiğin etkisi daha fazlaymış.

Bir de bana senin karnın hiç çıkmadı diyorlar acaba bebeğim zayıf olduğu için mi böyle oluyor
yok kuzum ondan değildir benimde karnım daha iki haftadır çok büyüdü başka arkadaş vardı iş yerinde karnı düşecek gibi duruyordu kocamandı herkes bana seninki hiç yok diyordu içerde yerimiz var demek ki :)

. Bir hafta 1500 bir sonraki hafta 1400 daha sonraki hafta 1300 çıkınca ve göbeği yaklaşık 10 haftadır geriden gelince bu durumdan rahatsız oldum. Doktorum çok önemsemiyordu ama biz dayanamadık doktorumuzu değiştirdik kuzum. Şimdiki doktorum ben demeden farketti hemen. Hemen enfeksiyonlu hastalık geçirdin mi dedi. Oysa eski doktorum iki kere hastanede yattığımı biliyordu buna rağmen müdehale sıfır. Şimdiki doktorum sağolsun takibe aldı hemen

Aynısını yaşadım....2.830 doğdu
İlk 3 ay sadece 30 ile 60 cc arasında mama takviyesi yaptım...bol bol emzirdim her an
Kilosu hep çok iyidi

Daha doğumuna var canım korkma ... Sen yine beslenmene dikkat et 2500 olursa almazlar küvöze ... Dediğim gibi bak benim bebeğim çok zayıf doğdu ama maşallah hiçbir sağlık sorunu yok sadece erkek bebekler düşük kiloda doğarsa kasık fıtığı oluyormuş ki benim bebeğimde oldu 1.5 hafta önce Hacettepede ameliyatını oldu su an çok iyi Allah'a şükür olsun ki sadece bu sorun çıktı Rabbim beterinden korusun .. üzme kendini dua et bol bol doktora nasıl kilo aldırabileceğine dair bilgiler al kontrollerini düzenli yaptır gerekirse başka doktora git onunla görüş ama kendini sıkma çünkü bebeğine çok fazla yansıyor

Genelini sağlıklı şeylerle dene aburcubur bir işe yaramaz canın çrktikce yersin canım
Hamurişi falan yeme demişti doktorum eşim de hem sağlıklı şeyler ye hem de onlardan ye abur cubur ye bakalım bir de böyle dene ne olacak diyor

Canim et süt balık kuruyemiş tüket banada dr kilosu az demişti kizim 3310 doğdu süt içmeyi ihmal etme

Her sabah 2 tane köy yumurtası ,kaşar peyniri,beyaz peynir, zeytin, yemelisin ... Gece 1 büyük bardak süt .. Yine meyveyi akşam saatlerinde tüketmelisin .. Her gün 1 kase yoğurt .. Olmazsa olmaz olaa. Ceviz-fındık-badem her gün ben bunları yaptım ... Umarım sana faydası olur..

kilo boy vs bunlar genetik diyenler var beslenmenin etkisindense genetiğin etkisi daha fazlaymış.
Doktor genetik falan demedi ama yeyip yeyip almadığımıza göre demek ki genetik başka bir açıklama bulamıyorum zaten boyun genetik olduğunu biliyorum ama kiloyu bilmiyordum

Evet benim de çalıştığım yerde hamileler vardı benim şu anki karnım onların dördüncü beşinci ayındaydı bebeğin duruşuna göre de değişiyormuş galiba büyüklük

Bu umursamaz doktorları anlamıyorum ben cidden iyi ki değiştirmişsin canım ben o kadar çok doktor gezdim ki bu 7. falan en başından beri farklı sorunlar vardı zaten şimdi de bu çıktı

Herkes zaten en çok son ayda alıyor diyor bunu demek için erken diyor ama üzülüyorum
Maşallah bebeğinize geçmiş olsun bu arada
Diyetisyenden liste aldım gebelik beslenmesi için tam olmasa da çoğu şeyine uyuyorum aslında

Genelini sağlıklı şeylerle dene aburcubur bir işe yaramaz canın çrktikce yersin canım
Aklıma geldikçe yiyorum aslında pekmez falan da aldım onu deneyeceğim canım neler çekiyor ama zararlı diye hiç yemedim millet kola içiyor sigara içiyor hiçbir sorun yok demek ki üstüne çok düşünce olmuyo diyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…