canm erkek olarak hesapladım allah sağlıklı versin net değil ama
Çok teşekkür ederim. Ay hadi inşallah.. Bi kızım var bide oğlum olsa iyi olurdu. Rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsinde.
Ama net değil yazmışsın. yumurtlama tarihimi de vereyim 16 haziran.
merhaba gurbetim ...daha öncede pek çok kişi sormuş ama hiç cevap vermemişsin ,atlamışsın canım...bende tekrar sorayım....bu baktığın nasıl bir hesaplamadır,bizi de bilgilendirsen....hani şu holandaca yada almanca siteler var,yumurtlama tarihine göre olabilecek cinsiyetleri gösteriyor öyle basit bişiy mi,yoksa daha ciddi bişey mi merak ettim doğrusu...kolay gelsin sana..
sağol gurbet kolay gelsin o zmn ben de tekrar yazıyım bilgilerimi 07.02.1982 doğumluyum sat:13 mayıs 2011 27 günde bir adet oluyorum tekrardan teşekkürler....
Tmm ozaman gurbetcım sana kolay gelsın:) ben tekrar yazıorum 30/06/1986 d.gunum,11/03/2011 son adet tarihim,21-32 gunde bir adet oluorum...şimdiden çok teşekkür ederimmmm....
yaw ben çevremde o kadar çok kişide yaptım ki bu hesaplamayı. bütün kuzenlerimin 2-3 çocuk var 8 kuzen 14 yada 15 arkadaşımda yaptım hiç şaşmadı. arkadaşlar %99 yazmıştım ama gördüm ki öle olmayacak. şimdi bu topikte bir kaç kişide hata verdi. ben sizden rica ediyorum hamile kaldığınız yani döllenmenin olduğu tarihi biliyorsanız yazın. her kadının yumurtlama günü süresi farklı olabilir. aynı zaman da yumurtlamanın olmasından sonra olgunlaşıp çatlaması da belli bir süre alıyor.
benim bi arkadaşımda bebeğim kız demişti. bende ısrarla erkek dedim. ve rabbim erkek verdi. ama hata verdiği için artık bu hesaplamaya güvenmiyorum. eğlenmek amacı ile yazıyorum hesaplamamı.
benimde doğum tarihim 18. 06.1983 son adet tarihim 26nisan
doğum tarihim 11 ağu 85 sat 30 ağu 2009
kaç günde bir adet oluyorsun. cnm yumurtlama günün için bilmek istiyorum.
birde senin gerçek doğum tarihin bu değilmi nufüsta ki değil.
bana gerçek doğum tarihin lazım
merhaba kızlar bütün yorumları okudum,bende 17 haftalık hamileyim ama hala kesin bişi diyemedi doktorum,30/06/1986 dogum tarihim 11/03/2011 son adet tarihim 31-32 günde bir adet oluorum,benim içinde hesaplarmısın rica etsem... önümüzdeki hafta tekrar kontrolüm var sonucu yazarımm mutlaka:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?