Doğuma Hazırlık Bebegim kiz mi erkek mi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
gurbetim ne olur banada bakarmısın lütfenn... doğum tarihim 24/05/1986 son adet tarihim de 7 haziran 2011 şimdiden çoookkk tşk ederimm

kızlar lütfen banada bakarmısınız 2 kaybım var ve 3.cü için çalışmalara başlıcam benim için sağlıklı olması herşeyden önemli allah kimseye evlatsız bırakmasın bende merak ettim bu ay olsa ne olur die doğum tarihim 15.05.1986 sat 2 temmuz teşekkürler

slm GURBETİMM....RİCA ETSEM BANA DA BAKARMISIN ....sat 21 aralık 2010 dogum tarihi 3 aralık 1987 cok merak ediyorum ...3 farklı dr aynı seyi söledi ama ben farklı hissediyorum rüyamda ismini bile gördüm...du bakalım sen ne diceksin...şimdiden tsk ler...

emin ol geri dönüş yapıcam ama daha 10 haftalığım biraz daha zmn var bütün takvimler erkek diyo bir tek sen kız dedin hayırlısı olsun bakalım :))

sayfaları okurken bian heycanlandım..birde bana baksanız çok merak ediyorum çünkü.

doğum tarihim 06.02.1982

son adet tarihi 09.03.2011..

13 haftalıkken doktorum bı tahmınde bulundu ama oda henuz emın dııl.haftaya yıne gıtcemm cok merak ettım..

Bu yazdıklarınla sana ancak hamilesin diye bilirim.Cinsiyetini tahmin edemem ki..Çin takvimi var %90 doğru tahmin diyolar bi ona bak istersen canım.Rabbim inş gönlüne göre sağlıklı sihatli bi bebiş verir..

arkadaşlar ben az önce doktordan geldim.doktor cinsiyetini göremediğini söyledi ve 2 hafta sonra gel yine bakarız dedi.doktorun makinesi çok gelişmiş ve 3 boyutlu bakıyor. görüptemi söylemiyor anlamadım.bende acaba kız diyemi görünmüyor dedim.kızda diyemeyiz henüz bu da yanlış olur dedi.

2 hafta daha bekleyeceğiz ne yapalım.:44:

Merhaba gurbetim,
bana da bakabilir misin? 19.9.1981 son adetim 3 subat , 27 gunde bir oluyor, ayin 17 sinde yumurtlama oldu ve iliski de o gun oldu. Tesekurler.

merhaba gurbetim bu baktığın takvım bıoritimmi acaba merakettım.
banada bakarsan çok sevinirim
benım doğum t. 8 kasım 1982
eşiin doğum t. 27 şubat 1983
son regl 28 hzıran 2011
28 günde 1 oluyor döngüm ağust. eylül düşünüyorum lütfen cvp

arkadaşlar ben 2 haftadaır yoğun bi eğitime girdim birazdan ders başlicak. ben akşam yazan arkadaşlara cvp yazayım. kusura bakmayın. beklettim sizi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…