Doğuma Hazırlık Bebegim kiz mi erkek mi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ayy çok konuştumm amaa,benim bütün takvimlerde kız çıkmıştı çin,rus,kan yenilenmesi,yorumcu baby plan,baby gender calender,inteligender test..vs bende hep kız hissediyordum doktor erkeğe benziyo deince şaşşırdım:) seninn takvimde erkek diyor gerçektende hepsinden farklı demek ne olduğunu sormucam üzümünü ye bağını sorma demii eheheheh:)

ayy bende merak ettim:)
24.03.1984
sat:15 mart
adet: 28 günde bir

şimdiden tşk ederim

canm senin yuymurtlama gününü kesinolarak biliyorsn söyleyim

yumurtlama günüm 25 mart olabilir canım ama cinsiyetini kesinleştiremedik ilk erkek dedi sonra göremiyorum dedi 10 gün sonra gidicem tekrardan hala öğrenemedim o yüzden

banada bakabilirmisin.merak ettim:)) bir tane oğlum var inşallah birde hayırlı sağlıklı kızım olur:))
doğum tarihim: 16.04.1986
son adet tarihim: 05.06.2011
28 günde bir adet oluyorum düzenli.
şimdideeen çok teşekkürler.daha çoooook var öğrenmeme cinsiyet ama olsun:))

canm ben erkek olarak hesapladım ama bak forumda bazı arkadaşlarınkinde hata verdi sen buna güvenme yinde rabbim gönlüne göre versin inşallah sağlıkla.

•elakerem ==> ERKEK
•elfin0207 ==> ERKEK
•apsydaaisy ==> KIZ
•lepites ==> KIZ
•mihrace05 ==> ERKEK
•gulcan ==> KIZ
•busra_17 ==> KIZ
•gocuksuzzeskimoo ==> ERKEK
•elakerem ==> ERKEK
•mycupcake ==>ERKEK
•blueangel1771 ==> KIZ
•melegm08 ==>KIZ
•gulsahın==>erkek
•seda__==>kız
•bestembenim==>kız
•neval78==>erkek
•Leose==>kız
•lizzie==>kız
•Festan==>kız
•esperanzaa==>kız
•seremi2002==>kız
•yazgülüm==>erkek
•kmehtap==>erkek
•holihopp==>erkek (((TUTMADI))))
•ozlemimm==>kız
•leloss==>erkek
•pokemon51==>kız
•polyamaa==>erkek
•rana20==>erkek
•rabia1984==>erkek
•DERİNNN==>erkek
•burcu82==>kız
•semika==>erkek
•mutluyuzz==>kız
•egem07==>erkek
•pamuk58==>kız
•cennetgözlü==>erkek
•mehlika86==>kız
•candygirl86==>erkek

GÜNCELLL LİSTE ARKADAŞLARRRR

:92:

bnm doğru cıktı gurbetim doktardan geldim şimdi erkekmişcok sevindim bi kızım vardı.allah herkese gönlündeki muratı versin cnmm:

gurbetim bide bnm bi arkadaşım var ona bakarmısın cinsiyeti belli diil bi kız diyolar bi erkek bikakarsan cok sevinirim sat kasım 4 doğum tarihi 12 kasım 1987 şimdiden teşkler

canım benim yaaa,yorumcu diyorsa bence doğruluk payı yüsektir.gurbetimle yorumcu kız demişti bana ve evet tam isabet :)))) çin takvimine hiiiiiç inanmıyorum.

gurbetim zahmet olmazsa bu listede yanına cinsiyeti belli olanları da yazsan çok güzel olur bence.bende çok merak ediyorum ya.10+6 'da daha çok küçük bişey diyemem demişti.12+6 'da yani bu cumartesi tekrar gidicem .o zaman bir tahminde bulunuruz demişti.bakalım c.tesi ne diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…