Doğuma Hazırlık Bebegim kiz mi erkek mi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
merhaba bende aranıza yeni katıldım banada bakabilirmisin doğum tarihim 11-12-1976 son sat tarihim 28-1-2011 doktora göre kız teşekkürler

gurbetcğim bugün kontrolüm vardı dr kıza benziyo dedi canmm...oraya kaydedersin:44:

selam nunu06 seni burda da görmek ne güzel ben gibi formda seyyah takılıosun, gurbetim gelsede bize de yorum yapıverse ne güzel olur.

Gurbetim bakıverirsin die bi umut yazıyorum bilgilerimi sevgiler :)

Doğum tarihim 24.03.1982 SAT: 25.04.2011

takılıyoruz gulhanca :))) ben zaten son 3/4 gundur paso burdayım..merakla bakınıyorumm gurbetim belki bızle de ilgilenir:)))

gülhanca gurbetim gelmicek galiba:)))senın kac haftalık hıc cınsıyet soyledımı doktor..

anam nunum biz buralarda takıldık kaldık herkesin sesi sedası kesildi, gurbetim ortada yok bana bi erkek gibi bi kız gibi dendi şu an 15 haftalık 2-3 hafta sonra tekrar gidicem bilemedim bende, insan amma çok merak ediyo demi :) senin ki ne kadarlık dr bişi dedimi sana da...

evett merak cok kötüü :))) benım su an 20 hafta bittii....doktor erkek dedii yanılsın dıye dua edıyorum tabii bunu görenler bana cok kızıcak ama özel sebeplerden dolayıı ...yoksa benım ıcın hıc farketmez saglıklı olsun kafi:))) mesaj atmaya çalıştım sana atamadım...

buyur burdan yak millet tam tersini ister, benim ilk bebek çok sıkıntı yok o yüzden cinsiyet konusunda ama bişiler almak daha çok hissetmek istiyorum o yüzden netletşin diye sabırsızlanıyorum işte, irtibatı koparmayalım bakalım yanılma olacak mı? sen benden 4 hafta öncesin ne güzel. takipteyim burdan farklı bişiler çıkarsa haberleşelim ekşın oluyor :13:

nunu ya mesaj atamıyorum 100 ü geçmek gerekiyormuş o yüzden burdan sorucam kusura bakmazsan, ankaradasın sanırım profilden baktım da, hastaneye gidicem ayrıntılıya para almıyorlar demiştin hangi hastaneye gideceksin ismini verirmisin sakıncası yoksa, sevgiler...

Son düzenleme:

aynen netleşssin:))) bana kalsa benım ıcın de sorun yokk..erkekmiş kızmışş hayırlısı olsun.ama dedım yaa özele kacıyo bıraz benım bu ıstek..
zekai tahir burak hastanesıne gıdıyorum sadece doğum uzerıne yaa asırı yogun bı yerr..ben pek istemıyorum gıtmek ama kayınvaldem cıhaz acısından fln ıyı dıye orayıı ıstıyorr..bana kalsa bilgi hastanesinde selçuk bey var adını cok duydum ıyı bı doktormuşş.ama orası da özell...ama tesetlerini zekai tahir de yaptırabılırsın ıkılı uclu taramayı nerde yaptırdın

ben 29 mayıs hastanesine gidiyorum hem bana yakın hem temiz bir hastane, 3 lü taramaya girmedim henüz, söylediğin hastaneleri araştıracağım cnm ben bi dr daha görünmek istiyorum bakalım hayırlısı...

ayyy gurbetim ya çok heycanlandım benimkine de bakarsan çok sevinirim.
Doğum Tarihim: 14.08.1985
Son adet: 22 haziran
31-32 günde bir oluyodu hatta bazen de 33 düzensizdi yani..
Şimdiden teşekkürler..

Son düzenleme:
gurbetim seni bekliyoruz sabırsızlıkla, geçmişe baktımda bi çok kişi de tahminlerinin tuttuğu görülüyor, inşallah bizimkileri de yorumlarsın çok merak ediyorum, sevgilerimle....

SAT:25 Nisan 2011
Doğum tarihim 24 Mart 1982
30 günde bir düzenli olarak adt görüyorum.

arkadaşlar bazı sepeplerden ötürü gelemedim. şimdi bile çok yoğunum. perşmbe cvpları vereceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…