Doğuma Hazırlık Bebegim kiz mi erkek mi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
arkadaşlar bazı sepeplerden ötürü gelemedim. şimdi bile çok yoğunum. perşmbe cvpları vereceğim

Sabırsızlıkla bekliyoruz Gurbetim.Ben tekrar yazayım, Doğum Tarihim:18.07.1980-Sat Tarihim:31.05.2011 -26 günde bir adet oluyordum. Tekrar Çok Teşekkürler.

gurbetçim bana da bakarmısın çok merak ediyorum 24.03.1978 doğumluyum son adetim 20 mayıs 2011 .şuan 12 haftalık hamileyim çok teşekkürler canım

Not: 30 günde bir yazmışım adt dönemimi yanlış olmuş düzeltmek istedim 31 günde bir oluyordum çok pardon.

Son düzenleme:
canım bana da bakar mısın valla çok heyecanlandım. doğum tarihim 28.11.1982 sat:21.06.2011 31 32 günde bir adet oluyordum

merhabalar :)) evet 8 ağustosta gittim ultrasona net bişi göremedi. 20 haftadan sonra balakım dedi doktor. bakalım..

merhabalar :)) evet 8 ağustosta gittim ultrasona net bişi göremedi. 20 haftadan sonra balakım dedi doktor. bakalım..

gurbetim, şöle geçmişteki yazılarını bi tarayınca gördün bir kızın varmış galiba, şimdi de hamilesin netleşmedi daha öle mi, off bu netleşmeme olayı insanda acayip merak uyandırıyor, Allah sağlıklısını nasip etsin gönlüne göre inşallah :13: sağlıkla doğsun bebişlerimiz...

gurbetim topiğe gel git bakmaktan bir hal oldum biliyorum işlerin yoğun ama inşallah azalır, perşembe de yazmadın çık meydanee, bakıver gari şu tahminlere...

Erkek canm erkek allah analı babalı sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ama öğrenirsen bana cevap yaz noluuurr... merak ediyorum istatistik yapıyorum çünkü

gurbetiiiim bana da bakarmısın cnm rica etsem. bu merak beni deli edecek :) doğum tarihim 29 kasım 1979 son a.t. 15 mayıs 2011
şimdiden teşekkürler cnmmmmmmm

merhaba bende aranıza yeni katıldım banada bakabilirmisin doğum tarihim 11-12-1976 son sat tarihim 28-1-2011 doktora göre kız teşekkürler
28 günde bir adet oluyorum

Gurbetim nerelerdesin, bir Perşembe daha geliyor, perişan etme bizi Sabırsızlıkla bekliyoruz tahminlerini

merhaba benimde 2 oglum var ve 16 haftalik hamileyim.doktor kiz dedi ama pek inanmiyorum ilk oglumdada doguma 1 hafta kalaya kadar kiz biliyordum.oyuzdenpek guvenemiyorum.
yasim 04.11.1978
sat 30.04.2011
genelde 29 gunde bir oluyodum ama duzenli degildi canim.
benim icinde bakarsan sevinirim.

Gurbetcim yorumun için teşekkür ederim.Gerçkten senin dediğin gibi kızım olacakmış.Doktor %95 kız dedi.Bütün takvimlerde kan yenilemesinde erkek çıkıyodu bir tek sen kız dedin ve tutturdun çokkkk sağollll

benimkine de bakabilirmisinizz..doğum tarihim 09-09-1988. son sat tarihim 04-04-2011 doktor kız gibi diyo yine de merak ettim ama

ya bende istiorum lütfen lütfen lütfennn:))) 19 03 1982 doğum tarihim son adetim 27 mayıs 28 günde bir görüyorummm

22.01.1983 3 haziran sat benimde bir oğlum var inşallah hayırlısı ile kız evladım olur diye çok istiyorummmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…