kızlarr dun doktara gıttım,bu seferde kız dedi:)
kızlarr dun doktara gıttım,bu seferde kız dedi:)
arkadaşlar ben 14+2 günlük hamileyim ikidir doktor yanıltmıyım ama kıza benziyo diyo, kesin bişey söylemediği içinde hala bebeğimi kesin kız gözüyle göremiyorum:) bütün takvimler kız gösteriyo, 3 kere rüyamda bebeğimi gördüm 3 ündede erkekti , erkek görenin kızı olurmuş. tüm öngörüler kız yönünde bakalım neler olacak , bidahaki kontrolüm 3 hafta sonra daha çok varrrrrrrrr
cnm senin kız olarak hesapladım.
aslında bana 12. ve 15. haftalarda erkeğe benzio ama kesin deil demişlerdi içten içe bi kız isteğimiz vardı ama erkek die alıştırdık kendimizi en son 19+3 te doktor uzun ugraslar sonucunda kesın olmamakla bırlıkte kız dedi çok saskınım suanda içimden cosmak gelıo ama onumuzdeki haftaa yenıden degısırmı dıede dusunmuo değilim:) hayırlısı olsun dıorum artıkk... belirtilerime gelince de gören herkes erkek dedi neden bilmiorum içimden kız geçiodu riyamda kızda gordum erkekte gordum ,bütün takvimler kız dedı ,sabahları bulantım oldu ama ne bulsam yedım yanı hıc etkılemedı benı tatlı tuzlu eksı acı aklınıza gelen herseyı yedım goguslerım kararmadı 5 ayda 8 kılo aldım,kıloyu heryerıme aldım yanı ellerım bıle tombullastı dıebılırım ole bı yıgılma olmadı ,bel agrım var ozellıkle sabahları cıldım bozulmadı yanı aklıma gelenler bunlar ama bunlarında ksıden kısıye degıstıgını cok gordum kızlar... allahh hepımıze saglıklı bebekler versın ve gonlumuze gore versınnn:)
inş. gönlünde geçen olur eli ayağı düzgün hayırlı evlat olur dediğin gibi herkesin belirtileri farklı oluyo ama işte bi umut acaba belirtilerden bişi çıkartabilirmiyim diye uğraşıyorum :) erkek ya da kız o bizim bitanemiz senin 20 haftalık olmuş nerdeyse bizimki daha ufak 11 olcaz bu cuma inş.:))
saoll cnmm ,sana tek tavsiyemm doktora söle söle die ısrar etmee yanı bız o kadar baskı yaptık kı bısı solemek zorunda hıssettı ,merak işte yani doktorun emin olmadan yorum yapmasıda aslında kafa karıstırıcı 12. haftada öğrenelim derken 20. haftada hala kesinlik kazanmadıı... cok ısrarcı olmamak gerekio sanırımm:)
o konuda pek sorun yaşayacağımı sanmıyorum doktorum eşim çünkü :)) nazım geçiyo yani
Merhaba arkadaslar Ben gulcan araniza yeni katildim 3. Cocuguma hamileyim 2 oglum var ve bunun kiz olmasini cok istiyorum ama kafam cok karisik 12 haftalik hamileyim ultrason a girdim ama doktorum cok kucuk bise y belli degil dedi meraktan oluyorum bana yardimci olursaniz sevinirim belirtilerim soyle oldu hamile oldugumu gunum gecmeden soyle anladim sistit oldum sadece bir rahatsizlik sandim ve dayanamadim test yaptim gunum gecmeden ogrendim bulantilarim sabahlari hafif oluyo ilk gunlerde kendi pisidigim yemekleri yiyemiyordum meyve ve soguk seyler goguslerim hem buyudu hemde cok aciyo ama kararmadi karnim hemen cikti valla aklima gelenler boyle yorumlarinizi bekliyorum
arkadaşlar ben 14+2 günlük hamileyim ikidir doktor yanıltmıyım ama kıza benziyo diyo, kesin bişey söylemediği içinde hala bebeğimi kesin kız gözüyle göremiyorum:) bütün takvimler kız gösteriyo, 3 kere rüyamda bebeğimi gördüm 3 ündede erkekti , erkek görenin kızı olurmuş. tüm öngörüler kız yönünde bakalım neler olacak , bidahaki kontrolüm 3 hafta sonra daha çok varrrrrrrrr
gurbetim ne olur banada bakarmısın lütfenn... doğum tarihim 24/05/1986 son adet tarihim de 7 haziran 2011 şimdiden çoookkk tşk ederimm
kimse söylemedi de ben hamile kaldığım günü biliyorum eminim yani :) bir daha tekrar ediyim
benim doğum tarihim: 21.02.1973 sat: 11.05.2011 döllenme tarihi: 01.06.2011
kızlar lütfen banada bakarmısınız 2 kaybım var ve 3.cü için çalışmalara başlıcam benim için sağlıklı olması herşeyden önemli allah kimseye evlatsız bırakmasın bende merak ettim bu ay olsa ne olur die doğum tarihim 15.05.1986 sat 2 temmuz teşekkürler
slm GURBETİMM....RİCA ETSEM BANA DA BAKARMISIN ....sat 21 aralık 2010 dogum tarihi 3 aralık 1987 cok merak ediyorum ...3 farklı dr aynı seyi söledi ama ben farklı hissediyorum rüyamda ismini bile gördüm...du bakalım sen ne diceksin...şimdiden tsk ler...
sayfaları okurken bian heycanlandım..birde bana baksanız çok merak ediyorum çünkü.
doğum tarihim 06.02.1982
son adet tarihi 09.03.2011..
13 haftalıkken doktorum bı tahmınde bulundu ama oda henuz emın dııl.haftaya yıne gıtcemm cok merak ettım..
Merhaba gurbetim,
bana da bakabilir misin? 19.9.1981 son adetim 3 subat , 27 gunde bir oluyor, ayin 17 sinde yumurtlama oldu ve iliski de o gun oldu. Tesekurler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?