Doğuma Hazırlık Bebegim kiz mi erkek mi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızlarr dun doktara gıttım,bu seferde kız dedi:)

hayırlı olsun cnm sağlıklı bir şekilde eline alırsın inş. vücudundaki belirtiler ne oldu kalça basen falan büyüdü mü ne yedin ne içtin ben de cinsiyetini çok merak ediyorum da :))) hayırlısı olsun sağlıklı sıhatli olsun da hepimiz için tabi de ilk öncelikle

kızlarr dun doktara gıttım,bu seferde kız dedi:)

hayırlı olsun canım yaa RABBIM bizede kız evlat versın hayırı sağlıklısıyla inş.
uyguladığın bi yöntem vrmıydı özellıkle merak ettim.bende istiyorumda kısmetse ağustos eyll gibi

arkadaşlar ben 14+2 günlük hamileyim ikidir doktor yanıltmıyım ama kıza benziyo diyo, kesin bişey söylemediği içinde hala bebeğimi kesin kız gözüyle göremiyorum:) bütün takvimler kız gösteriyo, 3 kere rüyamda bebeğimi gördüm 3 ündede erkekti , erkek görenin kızı olurmuş. tüm öngörüler kız yönünde bakalım neler olacak , bidahaki kontrolüm 3 hafta sonra daha çok varrrrrrrrr

hayırlısı olsun ama daha çok erken yanılma payı çok fazla en gene de kendini çok kaptırma en net 16 haftalıkken diyolar allah gönlüne göre versin inş.
:))

cnm senin kız olarak hesapladım.

teşekkür ederim canım benim ilk çocuğum kız bu hayırlıysa eğer erkek olmasını istiyorum fakat yine eli ayağı düz olsun ne olursa olsun ama bilmiyorumda içim bu çocuk farklı diyor birde belirtiler aynı değil ama doktor söylediği zaman sana haber vericem

aslında bana 12. ve 15. haftalarda erkeğe benzio ama kesin deil demişlerdi içten içe bi kız isteğimiz vardı ama erkek die alıştırdık kendimizi en son 19+3 te doktor uzun ugraslar sonucunda kesın olmamakla bırlıkte kız dedi çok saskınım suanda içimden cosmak gelıo ama onumuzdeki haftaa yenıden degısırmı dıede dusunmuo değilim:) hayırlısı olsun dıorum artıkk... belirtilerime gelince de gören herkes erkek dedi neden bilmiorum içimden kız geçiodu riyamda kızda gordum erkekte gordum ,bütün takvimler kız dedı ,sabahları bulantım oldu ama ne bulsam yedım yanı hıc etkılemedı benı tatlı tuzlu eksı acı aklınıza gelen herseyı yedım goguslerım kararmadı 5 ayda 8 kılo aldım,kıloyu heryerıme aldım yanı ellerım bıle tombullastı dıebılırım ole bı yıgılma olmadı ,bel agrım var ozellıkle sabahları cıldım bozulmadı yanı aklıma gelenler bunlar ama bunlarında ksıden kısıye degıstıgını cok gordum kızlar... allahh hepımıze saglıklı bebekler versın ve gonlumuze gore versınnn:)

inş. gönlünde geçen olur eli ayağı düzgün hayırlı evlat olur dediğin gibi herkesin belirtileri farklı oluyo ama işte bi umut acaba belirtilerden bişi çıkartabilirmiyim diye uğraşıyorum :) erkek ya da kız o bizim bitanemiz senin 20 haftalık olmuş nerdeyse bizimki daha ufak 11 olcaz bu cuma inş.:))

saoll cnmm ,sana tek tavsiyemm doktora söle söle die ısrar etmee yanı bız o kadar baskı yaptık kı bısı solemek zorunda hıssettı ,merak işte yani doktorun emin olmadan yorum yapmasıda aslında kafa karıstırıcı 12. haftada öğrenelim derken 20. haftada hala kesinlik kazanmadıı... cok ısrarcı olmamak gerekio sanırımm:)

o konuda pek sorun yaşayacağımı sanmıyorum doktorum eşim çünkü :)) nazım geçiyo yani

merhabalar,öncelikle allah gönlünüze göre versin inşallah, benım goguslerım ve karnım gec buyudu,cok bulantım oldu,bır oglum olacak kısmetse,bana doktor kız demıstı ben ısrarla erkek bu dyrdum kımse ınanmıyrdu:) ıcımr dogsu resmen,kendınızı bı dınleyın belkı ıcınıze dogar sızınde:)

selam denız,benım de doktorum ısrarla kız dedı ama ben ruyamda hep erkek gruyrdum,cın takvımı de kız dıyordu,erkek ozenıyordum allah gonlume gore verdı,ınsallah senın de oyle olur..

rüyada erkek görenin kızı olurmu böyle birsey duymadım sen Allahtan hayırlısını iste ben suanda 2.ye hamileyim illk çocucğum kız rüyamda doktor kontrolünde oluyorum doktor bana hayırlı olsun kızın olacak dedi ve bende hep kızım olsun istiyordum ilkinin şimdi 3 defa rüyama bebeğimin erkek olacağı söylendi ama gerçekten içim farklı hissediyor bu farklı diyorum Allah hakkımızda hayırlısını versin

cnm hayırlısıyla hamile kal o zamn görüşürüz

cnm kaç günde adet oluyorsun

cnm kız olarak hespladm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…