Doğuma Hazırlık Bebegim kiz mi erkek mi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
slm bana doğum tarihini ve son adet tarihini yazaır mısın? ben sana bi tahminde bulunayım çin takvimi değil ama ona göre % 99 tutuyor

merhaba bende aranıza yeni katıldım.bir tane oğlum var.kinciye hamileyim şuan 10 haftalık.doğum tarihimi ve adet tarihimi yazsam cinsiyetini tahmin edebilirmisiniz.08.05 1983 doğum tarihim.sat.14 .06.2011 içimden hep erkek geçiyor ama allah bilir tabiki.

merhaba gurbetim bende aranızda yeniyim banada bakarmısın dogum tarihim 11 eylül.1977 son adet tarihi 20 mayıs 2011 cevabını bekliyorum tskr bu arada 28 gün döngüm

Son düzenleme:
teşekkür ederim gurbetim inşallah hayırlısıyla bi kızım olacak sende öyle hezsaplamışsın doktorlarda diyor çk mutluyum iki oğlumdan sonra kızım olacak çok istiyordum allah herkese gönlünden istediğini versin hayırlısıyla

gurbetim benimkini de hesaplar mısın daha erken ama merak ettim işte 13.03.1980 doğum tarihim 5 temmuz satım 24 günde bir adet oluyorum

çok sevindim senin adına benimde bir oğlum var bende çok kız istiyorum hayırlı sağlıklı bir kız bana tahminide kız inşallah olur dua edin lütfen

gurbetim rica etsem benim de bebeğimin cinsiyetini tahmin edebilirmisin? sat 26 Mayıs 2011 ,doğum tarihim 19 mart 1982 , 26 günde bir adet oluyorum. Şimdiden çok teşekkürler.....

benimkinide hesaplarmisin cnm
son adet tarihim: 29 NISAN
dogum tarihim: 08.01.1986
27 günde bir adet oluyorum

gurbetim bu kan yenilememi ben hamile olcagim zaman seni nerden bulmucam ya

nasil bakiyosun linki gonderirmisin
birde su gun kkalsam diye bakilmiyo mu

Canım banada bakar mısın rica etsem?doğum tarihim 01.03.1981 görünüyor ama annem nisanın başıydı diyor, SAT 08-08-2011:44:

slm bana doğum tarihini ve son adet tarihini yazaır mısın? Ben sana bi tahminde bulunayım çin takvimi değil ama ona göre % 99 tutuyor

merhaba güzelim...sana zahmet olmazsa benim bebeğimin cinsiyetine de bakar mısın..benim 12 yaşında bir oğlum var ve şu anda 8-9 haftalık hamileyim...doğum tarihim:11/03/1974 sat:20/06/2011

sana zahmet olacak.şimdiden teşekkür ederim

slm bana doğum tarihini ve son adet tarihini yazaır mısın? Ben sana bi tahminde bulunayım çin takvimi değil ama ona göre % 99 tutuyor

merhaba gurbetim.az öncede mesaj yazdım ama tam olmadı galiba..ben yinede tekrar yazayım dedim..benim 12 yaşında bir oğlum var ve geçen hafta tekrar hamile olduğumu öğrencim...bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum. Doğum tarihim:11/03/1974 sat:20/06/2011 sana şimdiden teşekkür ederim..

merhaba gurbetim bana da yardımcı olursan çok sevinirim.benim doğ.tarihim 27.04.1975

son adet tarihim 21 temmuz 20011 şu an hamileyim döngüm 28 veya 29 gün şimdiden allah razı olsun sizden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…