ne zahmeti canm vakit oldukça yetişmeye çalışıyorum. senin erkek olarak hesapladım. diğerler arkadaşlara da dediğim gibi sendende haber bekliyorum
gurbetim bende merak ediyorum ben 20/12/1984 doğumluyum sat 12/04/2011 ve 33 günde bir oluyordu. benimkinide hesaplarsan sevinirim
canm yumurtlma günün nisan sonuna doğru olduğu için net bir cvp veremeyeceğim. ama nisan sonunda hamile kaldığını farz edersek hesaplama kız gösteriyor.
söylediğim gibi 33 gün uzun bir süre ve adetin nisan ortasında başlamış. yumurtlama gününden ziyade yumurtanın olgunlaşıp çatlaması ile bir iki günü buluyor. ovakit mayıs ta olabilir. mayıs içinde oldu ise erkek .
şimdi diceksin bende biliyorum ya erkek yada kız diye ama dediğim gibi yumurtlamanın olduğu günün hangi aya denk geldiğini netleştiremediğimde yapamıyorum
gurbetim, şöyle bir baktımda allah izin verirse en yaşlı anne ben olacağım, ben iki gün oldu öğrendim hamile olduğumu, iki çocuğum var birde emekli çocuğu yapalım dedik. İnşallah sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur. Benim bebeğim daha 4 haftalık. Doğum tarihim 06.05.1970, son adet tarihim 28 Mayıs 2011 ama hamile kaldığım günüz 5 Haziran 2011 olduğunu düşünüyorum. Şu tahmininden bende istiyorum, bakarmısınnnz
13,06,1988 dogum tarıhım
06,04,2011 son adet tarıhım cnm
banada bakabılırmısın
bugun ıkılı testım var belkı doktor tahmınde bulunur :)
sanada yazarım :)
gurbetim, şöyle bir baktımda allah izin verirse en yaşlı anne ben olacağım, ben iki gün oldu öğrendim hamile olduğumu, iki çocuğum var birde emekli çocuğu yapalım dedik. İnşallah sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur. Benim bebeğim daha 4 haftalık. Doğum tarihim 06.05.1970, son adet tarihim 28 Mayıs 2011 ama hamile kaldığım günüz 5 Haziran 2011 olduğunu düşünüyorum. Şu tahmininden bende istiyorum, bakarmısınnnz
ggurbetim bana datahminde bulunnursan sevinirim .
doğum tarihim 21.12.1979 sat 24.04.2011 şimdiden teşekkürler belli olunca yazarım .
gurbetim banada bakarmasın, bende çok merak ediyorum.:44:
doğum tarihim 04.08.1978
sat : 24.04.2011
29 günde bir adet oluyorum.
seda bence kız. doktordan söylerse cvp bekliyorum. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm
merhaba gulsahın hanım rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. sizinkini erkek olarak hesapladım. sizden cvp bekliyorum ona görehoşçakalın
Zahmet olmazsa banada bakarmisiniz dogum tarihim 16 rkim 1983 son adet tarihim 29 mayis 2011 25 gunde bir adet oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?