Doğuma Hazırlık Bebegim kiz mi erkek mi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
•elakerem ==> ERKEK
•elfin0207 ==> ERKEK
•apsydaaisy ==> KIZ
•lepites ==> KIZ
•mihrace05 ==> ERKEK
•gulcan ==> KIZ
•busra_17 ==> KIZ
•gocuksuzzeskimoo ==> ERKEK
•elakerem ==> ERKEK
•mycupcake ==>ERKEK
•blueangel1771 ==> KIZ
•melegm08 ==>KIZ
•gulsahın==>erkek
•seda__==>kız
•bestembenim==>kız
•neval78==>erkek
•Leose==>kız
•lizzie==>kız
•Festan==>kız
•esperanzaa==>kız
•seremi2002==>kız
•yazgülüm==>erkek
•kmehtap==>erkek
:92:
GÜNCEEEELLLLL

Arkadaşlar aranızda öğrenen yokmuuuuu??

bu arada "denizderyadeniz" ve "Fenya" sizlerin yyumurtlama günleriniz net olmadığı için bişi söyleyemicim :79: eğer Netleşir ise yazın tahmin listesine ekleyeyim.

ARKADAŞLAR..!!

" festan kullanıcısından alıntı "
son adet tarihim 19 ekim 2010 ama hamile kaldigim gun kesin olarak 6 ve 7 kasim 2010 programli yaptigim icin eminim yani:)
dogum tarihim 22 aralik 1987
adet dongum 30 gunde bir ve 6 gun suruyo

Bu da Benm Yazdığım cvp:

"merhaba canm senin doğuma az kaldı değilmi ve kızın olacak sanırım. hesaplamama göre öyle çıkıyor. doğru ise bana geri dön canm. doğumun yakın çünki"

"festan"

"evet canim dogru tahmin kiz olacak insallah
daha gelmeye niyeti yok benimkinin bir saat sonra dr gidecegim bakalim ne diyecek
bunu nasil hesapladigini anlatabilirmisin bana cok merak ettim cunku ben neye baktirsam oglan cikmisti ilk kez kiz ciktida:)"

bana bakarmısın biliyorum cinsiyetini bakalım ne çıkacak:)
doğum tarihim 02 ocak 1985
sat 10 ocak 2011 adet döngüm 33

:) benim ikizlerim var 14 aylıklar şu an..ben çin takvimine göre bakmıştım ikiside tutmuştu ama sanırım seninki çintakvimi değil dimi?
allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin cnm. ne güzel.

sen bana
doğan bebişlerinin sat ve
seninn doğum_tarihini yazar mısın? kaç günde bir adet oluyorsun onuda... bakalım çıkacak mı bişi.. şimdiye kadar hiç bakmadım açıkçası.. gerçi farklı cinsiyet olduklarında nasıl olacak hala kestiremiyorum (aklımda bi tahmin var ama olabilirmi ki)

gurbetim bide benim için hesapla kızz 14 haziran 1979 sat 20 mart

27 -28 günde oluyorum

Son düzenleme:
rica etsem banada bakabilirmisinz
dogum tarihim 13 kasim 1986
sat 26 mayis 2010
29-30 gunde bir adet olurum.

banada bakabilirmisinz
dogum tarihim 07.07.84
sat 25 Nisan 2011
28 gunde bir adet olurum.

gurbetim, 10 gün sonra kontrolüm var ve doktor bir tahminde bulunuruz demişti ya, hafta içi şehir dışında olacağım için bugün gittim doktora. doktor cinsiyetle ilgili hiçbir şey söylemeyince ben sıkıla sıkıla bir tahminde bulunacaktınız dedim. o da daha çok küçük.2 hafta sonra ikili test için geldiğinde bir bakarız dedi.

ama bebişim sağlıklı ve sat'a görede 2 gün önde gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…