Doğuma Hazırlık Bebegim kiz mi erkek mi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kmehtap benmde belirtilerim seninle aynı. bunlar neye işaret acaba. çok merak ediyorum yaaaa

vallaha bilemiyorum canım ben şu an 6+6 hamileyim sen kaçıncı haftadasın
ben geçen perşembe doktora gittim ultrasonda baktırdım dedim bişe hissetmiyorum boş gebelik falan olmasın
şüpelenmeye başlamıştım artık sonra alttan baktı
çok şükür tamamen göründü kalp atışlarınıda duyduk
meğer benimki rahim duvarına aşşağıya yapışmış saklanıyormuş o yüzden karnımdan ultrasonda çok net görünmüyor ama alttan gayet güzel görünüyor
bakalım 9 haftalık olunca tekrar gideceğim o zaman nasıl görünecek

Arkadaşlar kimsenin belli olmadımı hala?
Acaba diyorum bu listeye birde Son Adet Tarihlerinide ekleyerek sıraylamı yazsak. Kimin önce söyleyeceğide az çok belli olur diye düşündüm.

bende 5+5im şuan cnm. perşembe gidicez dra bakalım görebilecekmiyiz bebişimizi, heyecanla bekliorum. birazda stres oldum fazla belirti yaşamıyorum bende çünkü

gurbetim,
bana bakmayı unuttun galiba, önceki sayfada yazmıştım sana.. merakla bekliorum cnm....

ben bu gün tam 11 haftalık oldum.
evet canım sağlıklı olsunlar cinsiyet çokta önemli değil...benim de içime erkek doğuyor:bakalım :)

bana da bakabilir misiniz rica etsem
doğum tarihim 15/09/1985 sat 15/04/2011 30-31 günde bir oluyorum büyük ihtimalle 1 mayısta hamile kaldım
şimdiden teşekkürler...

cnm zahmet olmazsa bana da bakarmısın. doğum tarihim 03.05.1985. sat 24 mayıs 2011. 28 günde bir regl oluyorum. şimdiden teşekkürler cnm

senin kız olarak hesapladım cnm. allah hayırlı sağlıklı evlat versin. bu bir kesinlik taşımıyor ama bunu unutmayın arkadaşlar. :80:

bana da bakabilir misiniz rica etsem
doğum tarihim 15/09/1985 sat 15/04/2011 30-31 günde bir oluyorum büyük ihtimalle 1 mayısta hamile kaldım
şimdiden teşekkürler...

eğer söylediğin gibi 1 mayısta hamile kaldın ise kız canm. ama ihtimal dediğin için diğer seçenekte ağır basıyor. yani erkek olabilir

canım geçmiş sayfaya bakarsan benim sana bilgileri net bir şekilde verdiğimi göreceksin.

sat 19 nisan.
5 nisan 1988 doğum tarihim.
adet aralığım 28 gün.

merhaba senin erkek olarak hesapladım canm. yalnız bu hesaplamayı senin adet siklüsüne göre yaptım yani senin haziranın ilk haftası yumurtlama günün ve hamile kaldığın gün olarak hesapladım. aksi bi durum sözkonusu ise kız.

Arkadaşlar kimsenin belli olmadımı hala?
Acaba diyorum bu listeye birde Son Adet Tarihlerinide ekleyerek sıraylamı yazsak. Kimin önce söyleyeceğide az çok belli olur diye düşündüm.

canım benm daha öğrenmeye 2 ayım var tam 2 aylık olduk biz:)))birazcık beklyeczzz

canım slm senin ikinci hamileliğin sanırım allah kolaylık versin, kaç haftalıksın sen?

merhaba arkadaşlar benim ikinci hamileliğim evet. 14 haftalık hamileyim. ilk bebeğim kız. kızıma hamileyken ki bulantılarım şimdikinin 4 katıydı. bunda allahtan hiiiiiç kusmadım.. kızmda içim dışıma çıkıyordu. hiç bişeyi midemde tutamıyordum.. çok zor günlerdi. bunda sadece sabahları oluyor oda safra dediğimiz o iğğğrennnççç şeyi çıkarınca rahatlıyorum . kendim için hesapladım. bakalım tutacak mı? bir hafta sonra gideceğim baktırmaya. Rabbim herşeyden önce sağlıklı ve hayırlı evlat versin hepimize.

eğer kızım olursa kızıma can yoldaşı olacak biri olacak. kız kardeşler hep birbirlerine bağlıdırlar. biz öyleyiz...
eğr oğlum olursa erkek evlat tadını da tatmış olacağım... gerçi aramızda kalsın ben 3. çocuğu ilerisi için düşünmüyor değilim :90: çünkü kalabalık aileyi çok seviyorum. neyse herşeyden önce sağlıkla kucağıma alabilmek ve hayırlı olmalarını rabbimden istemek. hepiniz içinde aynı şeyleri istiyorum

Son düzenleme:
hayırlısı olsun canmmm
inş gönlünden geçen neyse hayırlısıda o olsun diyelim
benmde 3 yaşında tosuncanım var gönlümden geçende bir kız evlat inşallah hakkımızda hayırlı ise olsunkime sorsam kız diye düşünüyorlar
bu arada bende 3.düşünüyorum hemde arka arkaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…