kmehtap benmde belirtilerim seninle aynı. bunlar neye işaret acaba. çok merak ediyorum yaaaa
•elakerem ==> ERKEK
•elfin0207 ==> ERKEK
•apsydaaisy ==> KIZ
•lepites ==> KIZ
•mihrace05 ==> ERKEK
•gulcan ==> KIZ
•busra_17 ==> KIZ
•gocuksuzzeskimoo ==> ERKEK
•elakerem ==> ERKEK
•mycupcake ==>ERKEK
•blueangel1771 ==> KIZ
•melegm08 ==>KIZ
•gulsahın==>erkek
•seda__==>kız
•bestembenim==>kız
•neval78==>erkek
•Leose==>kız
•lizzie==>kız
Güncelll Listee
:92:
vallaha bilemiyorum canım ben şu an 6+6 hamileyim sen kaçıncı haftadasın
ben geçen perşembe doktora gittim ultrasonda baktırdım dedim bişe hissetmiyorum boş gebelik falan olmasın
şüpelenmeye başlamıştım artık sonra alttan baktı
çok şükür tamamen göründü kalp atışlarınıda duyduk
meğer benimki rahim duvarına aşşağıya yapışmış saklanıyormuş o yüzden karnımdan ultrasonda çok net görünmüyor ama alttan gayet güzel görünüyor
bakalım 9 haftalık olunca tekrar gideceğim o zaman nasıl görünecek
yok canım ben hesap falan yapmadım hiç belirtilere falanda bakmıyorum çünkü biliyorum her bünyede farklı ama gönlüm bir kızım olsun istiyor ama tabiki artık ne gelirse oğlan olursa sevmeyeceğim diye bişe yok yeterki sağlıklı ve hayırlı olsun
zaten hiç anlamıyorum bile hamile olduğumu hiç bir belirtim yok sadece göğüs uçlarım dokununca acıyor ve karnımada kasık ağrısı okadar başka bişe hissetmiyorum sen kaç haftalıksın
cnm zahmet olmazsa bana da bakarmısın. doğum tarihim 03.05.1985. sat 24 mayıs 2011. 28 günde bir regl oluyorum. şimdiden teşekkürler cnm
bana da bakabilir misiniz rica etsem
doğum tarihim 15/09/1985 sat 15/04/2011 30-31 günde bir oluyorum büyük ihtimalle 1 mayısta hamile kaldım
şimdiden teşekkürler...
siklus 28 gün canım
ben anlatamadım galiba orada yazdığım bilgileri yazman gerekiyor canm. siklüsten ziyade onlar önemli
canım geçmiş sayfaya bakarsan benim sana bilgileri net bir şekilde verdiğimi göreceksin.
sat 19 nisan.
5 nisan 1988 doğum tarihim.
adet aralığım 28 gün.
arkadaşlar yaaa benim bulantıklarım iice çoğaldı. içim dışıma çıkıyor
arkadaşlar yaaa benim bulantıklarım iice çoğaldı. içim dışıma çıkıyor
Arkadaşlar kimsenin belli olmadımı hala?
Acaba diyorum bu listeye birde Son Adet Tarihlerinide ekleyerek sıraylamı yazsak. Kimin önce söyleyeceğide az çok belli olur diye düşündüm.
canım slm senin ikinci hamileliğin sanırım allah kolaylık versin, kaç haftalıksın sen?
yarın randevum var bakalım solucekmı bu sefer :)
hayırlısı olsun canmmmmerhaba arkadaşlar benim ikinci hamileliğim evet. 14 haftalık hamileyim. ilk bebeğim kız. kızıma hamileyken ki bulantılarım şimdikinin 4 katıydı. bunda allahtan hiiiiiç kusmadım.. kızmda içim dışıma çıkıyordu. hiç bişeyi midemde tutamıyordum.. çok zor günlerdi. bunda sadece sabahları oluyor oda safra dediğimiz o iğğğrennnççç şeyi çıkarınca rahatlıyorum . kendim için hesapladım. bakalım tutacak mı? bir hafta sonra gideceğim baktırmaya. Rabbim herşeyden önce sağlıklı ve hayırlı evlat versin hepimize.
eğer kızım olursa kızıma can yoldaşı olacak biri olacak. kız kardeşler hep birbirlerine bağlıdırlar. biz öyleyiz...
eğr oğlum olursa erkek evlat tadını da tatmış olacağım... gerçi aramızda kalsın ben 3. çocuğu ilerisi için düşünmüyor değilim :90: çünkü kalabalık aileyi çok seviyorum. neyse herşeyden önce sağlıkla kucağıma alabilmek ve hayırlı olmalarını rabbimden istemek. hepiniz içinde aynı şeyleri istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?