Doğuma Hazırlık Bebegim kiz mi erkek mi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
cnm zahmet olmazsa bana da bakarmısın. doğum tarihim 03.05.1985. sat 24 mayıs 2011. 28 günde bir regl oluyorum. şimdiden teşekkürler cnm

rica etsem banada bakarmısınız?d.t:15.02.1986 sat:15.05.2011 28-29 günde adet görüyorum.şimdiden teşekkürler:97:

slm bana doğum tarihini ve son adet tarihini yazaır mısın? ben sana bi tahminde bulunayım çin takvimi değil ama ona göre % 99 tutuyor

bir arkadaşım için d.t:15.02.1986 sat:15.05.2011 28-29 günde adet oluyor cinsiyet tahmininde buluna bilir misiniz rica etsek

slm senin erkek olarak hesaplandı. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

gurbetim , cevap verdiğin için teşekkür ederim. benim de 2 kızım var, tabiki öncelikle sağlıklı olmasını istiyorum bebeğimin.ama erkek olmasını da çok istiyorum.umarım tahminin doğrudur.
10 gün sonra kontrolüm var, doktor bir tahminde bulunuruz demişti.
belli olduğunda hemen haber vericem sana.

bir arkadaşım için d.t:15.02.1986 sat:15.05.2011 28-29 günde adet oluyor cinsiyet tahmininde buluna bilir misiniz rica etsek

merhaba akadaşının yumurtlama günü 29 veya 30 eğer mayısta ilişki ile hamile kaldı ise kız. yok haziranın ilk günlerindeki ilşki ile hamile kaldı ise erkek canm. söylersin. bana da haber verirsin :80:

fenya şimdi iki mesajın var birbirininin aynı birine arkadaşım için demişsin. anlamadım o arkadaşının ise seninki nerde?

merhaba banada bakarmısın gurbet merak ettim gerçe özelden msj attım az önce ama baktım topiktesin bide buradan yazayım

sat 09.05.2011
doğum tarihim 20.06.1982
şu an 6+6 hamileyim geç yumurtlama olmuş
bu arada belirteyim adetlerim düzensizdi yumurtlama sorunu yaşıyordum hatta neredeyse hiç kendiliğimden adet olamıyordum diye bilirim

canm ben ikili testte nasıl anlaşıldığını bilmiyorum..

ultrasonla doktor ayrıntılı incelediği için ve 12. haftada bu test yapıldığı için cinsiyetini görebilir bakınca

yoksa testle anlaşılan bişey değil, genelde 12. haftada söylenir ilk tahminler o yüzden

Ikili testte nasil belli oluyo Benim ki bu hafta yapildi sonucta elimde ama neye gore tahmin ediliyo banada soyler misiniz

canım ultrason çıktısını doktorun karnında baktığı gibi karnının üzerinde hesapla.bebek kesenin sağında ise kız,solunda ise erkek...kan testinin sonuçlarına bak:frre hcg var,50 üstü iise kız,değilse erkek.
sana önerebileceğim:rus takvimi var.bir de çin takvimi..benim bi yerde erkek çıkıyor,bir yerde kız.
allah hayırlısıyla,gönlümüze göre versin...

evet ya çok merak ediyorum,neye göre hesapladığını.sen başka hesaplar yaptın mı ?

yok canım ben hesap falan yapmadım hiç belirtilere falanda bakmıyorum çünkü biliyorum her bünyede farklı ama gönlüm bir kızım olsun istiyor ama tabiki artık ne gelirse oğlan olursa sevmeyeceğim diye bişe yok yeterki sağlıklı ve hayırlı olsun
zaten hiç anlamıyorum bile hamile olduğumu hiç bir belirtim yok sadece göğüs uçlarım dokununca acıyor ve karnımada kasık ağrısı okadar başka bişe hissetmiyorum sen kaç haftalıksın

kmehtap benmde belirtilerim seninle aynı. bunlar neye işaret acaba. çok merak ediyorum yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…