seda bence kız. doktordan söylerse cvp bekliyorum. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm
cnm zahmet olmazsa bana da bakarmısın. doğum tarihim 03.05.1985. sat 24 mayıs 2011. 28 günde bir regl oluyorum. şimdiden teşekkürler cnm•elakerem ==> ERKEK
•elfin0207 ==> ERKEK
•apsydaaisy ==> KIZ
•lepites ==> KIZ
•mihrace05 ==> ERKEK
•gulcan ==> KIZ
•busra_17 ==> KIZ
•gocuksuzzeskimoo ==> ERKEK
•elakerem ==> ERKEK
•mycupcake ==>ERKEK
•blueangel1771 ==> KIZ
•melegm08 ==>KIZ
•gulsahın==>erkek
•seda__==>kız
•bestembenim==>kız
•neval78==>erkek
•Leose==>kız
•lizzie==>kız
Güncelll Listee
:92:
slm bana doğum tarihini ve son adet tarihini yazaır mısın? ben sana bi tahminde bulunayım çin takvimi değil ama ona göre % 99 tutuyor
slm senin erkek olarak hesaplandı. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ikili testte nasil belli oluyo Benim ki bu hafta yapildi sonucta elimde ama neye gore tahmin ediliyo banada soyler misiniz
bir arkadaşım için d.t:15.02.1986 sat:15.05.2011 28-29 günde adet oluyor cinsiyet tahmininde buluna bilir misiniz rica etsek
slm bana doğum tarihini ve son adet tarihini yazaır mısın? ben sana bi tahminde bulunayım çin takvimi değil ama ona göre % 99 tutuyor
canım banada bakar mısın ?
19 nisan
canım banada bakar mısın ?
sat: 19 nisan
doğum tarihim : 5nisan1988
19 nisan ne ??
son adet tarihi ve dog_tarihi: gün/ay/yıl olarak yaz cnm birde kaç günde bir adet oluyorsun. onuda yaz
canm ben ikili testte nasıl anlaşıldığını bilmiyorum..
gurbet bizi bırakıp gitmiş
Ikili testte nasil belli oluyo Benim ki bu hafta yapildi sonucta elimde ama neye gore tahmin ediliyo banada soyler misiniz
evet ya cevap vermeden gitmiş özeldende yazdım cevap gelmedi neyse inşallah gelir yine :))
evet ya çok merak ediyorum,neye göre hesapladığını.sen başka hesaplar yaptın mı ?
yok canım ben hesap falan yapmadım hiç belirtilere falanda bakmıyorum çünkü biliyorum her bünyede farklı ama gönlüm bir kızım olsun istiyor ama tabiki artık ne gelirse oğlan olursa sevmeyeceğim diye bişe yok yeterki sağlıklı ve hayırlı olsun
zaten hiç anlamıyorum bile hamile olduğumu hiç bir belirtim yok sadece göğüs uçlarım dokununca acıyor ve karnımada kasık ağrısı okadar başka bişe hissetmiyorum sen kaç haftalıksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?