bebeğim kız olacak diye eşimin ve kayınvalidemin tavırları,çok sinirliyim

o suratsız kaynanan niye doğmuş ozaman
madem surat asıyo kendini atsın köprüden
eşinde o anadan doğdu nasıl doğacaktı
kadınların kızların kıymeti bilinseydi daha bizler neler olurduk
sen kimseyi takma canım evladını güzelce yetiştir babası olacak adam ilerde hasta olduğunda yataklara düştüğünde başında o halini vaktini sormadığı kızı olacak..

Allah Allah !!!okurken sinir oldum!!!eşinle onun anası dert görmemiş hastalık görmemeiş..Allah göstermesin de..çektirmesin de...Allah vermesin erek evlat die tutturup da sakat ya da sorunlu bi erkek evltla çile çekenler var...o kadar bebek sahibi olmak için milyarlar döken hasretle bekleyen insanlar var...anası öyle ki etkileniyor oğlu da aynı..üstelik bunu yapan da kadın ha;yani "kız "doğmuş!!!sen hiç neşeni bozma canım eşin anasından etkilenmiş bi doğsun bak nasıl deli olcak kucağına aldı mı..hem inan erkekler bebek doğmadan öncesi bu gibidirler çünkü bebeği hissetmiyo sıcaklığını bizim gibi karnında hissedemiyor...inadına neşeli ol inadına hazırlığını yap..inadına kayınvalidene çıkmak istersen çık surat aıyorsa sen gül...konuyu açarsa kaynnacığın "anne sen de kız doğmadın mı?" deyiver...anlarsa bundan anlar...hayırlı doğumlar.

Rabbim islah etsin boylelerini..Allah saglikli sihhatli versin demek varken neden boyle yapiyorlar anlamiyorum bir turlu...onca insan var bebek isteyen...Allahim isteyen herkese versin...

Yıllar önce annem ilk bebeğine hamile, babam oğlum olacak oğlum olacak diye dolanır dururmuş (bu arada benim babam prof emeklisi yani okumuş cahillerden) sonra annem kız doğurmuş ve doğum yaparken ölmüş bebeği. Babam çok ağlamış, anneannem hep anlatır -Ben büyük konuştum oğlum dedim, Allah hem kız verdi hem elimden aldı diye. Bu olay bana çok dokunur. Kız -erkek ne fark eder hepsi evlat, hepsi canından. Bir doğsun bak gör nasıl sevecek kızını.

Allah hayırsız iş yapmaz erkek olsa hayırsız olacaktı belki demek ki hayırlısı kız evlatmış ki Rabbim nasip etmiş evladım olacak diye şükretmiyor kız erkek ayrımı yapıyor şu erkekler, belki ondan hayır görecek ilerde nereden biliyor hele bir doğsun ama affedersin b*kunu bile yer o bebeğin nasıl sevecek onu göreceksin eniştem de teyzeme erkek olacak falan diyordu iki kızları var ve çok düşkün kızlarına deli gibi...

cok buyuk gunaha giriyorlar

bu durumdan kendine hayir cikarmak istersen soyle dusun

kaynanan sana sorun cikarmayacak cocugunla ilgilenmeyecek

ama kiz oldu diye uzuluyorlarsa hic ama hic yorum yapma... cevaplarini Allah teala verecektir

ay hala boyle düşünen insanlarmı var yaarabbim vermiş şükretmeyı bilseler yaa.ALLAH IM tez zmanda bana da versin bi bebek

Kızları beğenmiyorlar yaş geçince kızları istiyorlar doktor doktor gezdirsin diye.
Kızıyorum ama ben de erkek olduğunu duyunca üzülmüştüm , doktor terslemişti.
Erkek oldu canımı verecek kadar çok seviyorum .
Cinsiyet sevgiyi etkilemiyor ki , insan sadece hayalinde oluşturduğu resim değişince ister istemez üzülüyor.
Eşine zaman tanı sonra iyi ki kız olmuş diyecektir
Derler ya kız çocuğunu kırk gün atmazsan bir daha atamazsın diye .

Ay bilsem kızım olacak hiç beklemez başlardım çalışmalara çok şanslısınız ne güzel.

Son düzenleme:
bu nasıl bir mantık anlayamadım.
hele ki bir bayanın böyle düşünmesi(kayınvalideniz!)
siz hiç düşünüp, hamile halinizle bebeğinizi de kendinizi de üzmeyin.
hem eşin hem kayınvaliden, senin ve doğmamış bebeğinin günahına giriyorlar.
evlat evlattır...
hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah.

Son düzenleme:
Bunlar insan mı ?
O kaynan kendi cinsiyetini unutmuş galiba.
Eşine hiç bişey demiyorum bile.
Birde baba olacak , kaldı ki o beğenmediği cinsyeti o verdi bebeğine.
Allah bebeğini sana bağışlasın canım.

Allah ona daha sonra öyle bir oğul verir ki feleği şaşar . İnsan biraz da Allah'tan korkar yahu sen kimsin be adam Allah'ın yaratığını verdiğini beğenmiyorsun senin haddine mi bunu sorgulamak.

bak ozaman kim boluyorr dogru soylemissin valla

Allah evladın hayırlısını,sağlıklısını versin..

Tavır gösterecek ne varmış,tavır yapmak istiyorlarsa da şu videoyu izletin ki;
kocanız kendine,ailesi de oğullarına desin ne diyecekse...
(Ne kadar ilkel,cahilce bir zihniyettir,ayrıca Allah'a karşı da gelmek değil midir ki)

CİNSİYETİ BELİRLEYEN KANDIN DEĞİL,ERKEKTİR
!!!
Kadında sadece X kromozu vardır,erkekten gelen spermin kromozomu X ise (XX olur) kız, Y ise (XY olur) cinsiyeti erkek olur...

Doğacak bebeğin cinsiyeti nasıl oluşur? - UZMANTV

benim dayım ve erkek kardeşim yok. kayınvalidem hatta eşimin anneannesi bile, erkek çocuğum olmaz diye endişeliler(2 kuşak olmamış ya :))) ). kaç kere laf arasında geçti bu. her ikisi de en çok kız evlatlarını severler ama yine de erkek çocuk kıymetlidir gözlerinde...

cahil insana bebeğin cinsiyetini belirleyen olayı açıklamak zor. dediklerini hiç ciddiye alma, canını sıkma. o cehalet kolay kolay gitmeyeceği için zaman zaman saçma söylemleri olur, söyleceklerini söyle,kulaklarını tıka.

eşinden yana korkun olmasın. kızı olunca sevmeye doyamayacak. hem kızı hem oğlu olan arkadaşlarıma bakıyorum, babalar tam kız aşığı olmuşlar. kızlarına olan sevgileri bambaşka.
kv yi bu konularda hiç ciddiye alma. kız olduğu için sevmeyecekse bırak sevmesin.

kayınvalidenin ve eşinin yaptıkları tamamen şükürsüzlük ve Allah'a hesap sormadır (haşa). Onlar kim oluyor ki Allah'ın verdiğini beğenmeyip eleştirebiliyorlar. Böyleleri de bir de çok müslüman geçinirler.

cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zor....sen kendini de yırtsan yine anlamaz hiç değilse sinirini bozma...bizim çocuğumuz henüz yok....ve benim kayınvalidemden de mantıkdışı bir yorum gelmiştiğlan istermiş ona göreymiş....çokkk sinir olmuştum....siparişi verelim bekle tövbe yarabbim....allah hayırlısını versin diyemezler çünkü kim moral bozacak sonra???allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....ne güzel bir evlat vermiş...daha ne isterler bilmiyorum.....hiç olmasa napacaktı acaba....

Ayyyy çok sinirlendim...Bu ne yaa insan Allahtan gelene şükreder ilk önce ve de sağlıklı sıhhatli doğması için dua eder...Sonuçta Allah size bir evlat nasip etmiş.......Dua etsin o eşin ve kv n yıllarca bebek diye uğraşıp , tedavi içn milyonlar dökenmeden sahip olmuşsunuz meleğinize....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…