bebeğim olsun istiyorum artıkkk :(

cumartesi doktora gidecem kesin sorarım ben o zamn cnm çok sağ

ol

cumartesi doktora gidecem kesin sorarım ben o zamn cnm çok sağol
Sor canm ins bir an once hamile kalirsn hayirlisiysa .. inisulin direncin varmiymis yokmuymus ogren burda haber veririsn

yazarım cnm inşallah o sorun yoktur
Ins yoktur ama belirsiz birsey her zaman kötüdür . En azindan ne oldugu belli olur sen bi sor ona gore hareket edersin ins yoktur ama ben her pko hastalarinda inisiulin direnci oluyor diye biliyorum belki yaniliyorumdur

Bu arada nasıl kullanılıyor cnm
Tohumu 5 sene önce kullandım.1 bardak kaynaşmış suya 1 tatlı kaşığı koy dinlensin suz iç.ayrıca insülin direnci için glifor kullandım.doktorun bu ilacı vermiştir sana da yani vermesi lazim

Birde herkesin inancına saygı duyarak meryem süresini tavsiye ederim.sadece öneri mune abla ceza verme )

Tohumu 5 sene önce kullandım.1 bardak kaynaşmış suya 1 tatlı kaşığı koy dinlensin suz iç.ayrıca insülin direnci için glifor kullandım.doktorun bu ilacı vermiştir sana da yani vermesi lazim
cavabın için teşekkürler cnm çok sağol

İnşallah en hayırlı zamanda bebeğiniz olur,kendinizi üzmeyin bunlar nasip kısmet..Allah istedikten sonra inşallah siz de isteyen herkes de bebek sahibi olur

evet aynen öyle. B12 eksik kalırsa nöronal tüp defekti oluyo çocuklarda o yüzden tedbir amaçlı kullanılıyor. hamile kalmaya vs bir etkisi yok. ama metformin baya iyi geliyo. hem kilo verdiriyor hem de yumurtlamayı arttırıyor. ben kullanıyodum bırakmıştım. tekrar başlayacağım şimdi.

kızlar selam, benim psikolojim çok bozuk. sizlere anlatmak sizlerle dertleşmek istiyorum şubat ayından bu yana doktora gidiyorum. pco goruntu var dendi. tsh,lh,fsh, prolaktin, insülin direnci hep normal çıktı. eşimin de spermleri iyi çıktı. klomen kullandım 2 ay. yumurtalarım gelişti kendiliğinden de çatladı ancak gebelik olmadı. sonra femara kullandım yine gelişti çatladı ancak bu aydı bu olay. 2 gün sonra adet olacağım hissediyorum kafama takılan şu ki testesteronuma bakmadı doktorum gerek yok dedi. ( zaten cok rahat bır kadın ) ancka benım goguslerımde falan kıllanma sorunum var. bakmıyor da bir de ıs yerımde 2 arakdasım hamıle sureklı bebek muhabbetı var. benım olması ımkansızmıs gıbı gelıyor o kadar uzgunum kı pco olupta benım yasadıklarımı yasayanlarınız var mı destek olalım bırbırımıze.

canım aynı sorunları bizde yaşıyoruz pco luların ortak sorunu zaten ilaçla tedaviyle aşmaya çalışıyoruz bazılarında ilk ayda sorun çözülüyo bazılarında seneler sonra malesef

canım aynı sorunları bizde yaşıyoruz pco luların ortak sorunu zaten ilaçla tedaviyle aşmaya çalışıyoruz bazılarında ilk ayda sorun çözülüyo bazılarında seneler sonra malesef
ya gerçekten artık nasip demekten başka bir çare yok sanırım. herkes aynı sorunları yaşarken hep farklı zamanlarda oluyor bebekler aşırı takıyorum kafaya ben bu durumu. bir rahat bırakmayı ogrenemedım kendımı doktoruma gıttıgımde rahatlıyorum sonra 1 hafta gecıyor yıne baslıyorum uzulmeye kafaya takmaya

seni anlıyorum olsun istiyoruz bir an önce sabırsızlanıyoruz ama nafile canım o yüzden takmamaya çalışmalıyız zor ama yapmalıyız senin içinde kendim içinde söylüyorum

Kızlar whatsap grubu kurduk pco lular olarak katılmak isteyen olursa özelden numarasını yazsın ekleyeyim

bende alırım eğer dediğin gibiyse kullanırım faydası olucaksın bugün doktora gittim bi tane yumurtam var 12 mm cumartesi tekrar gidicem hayırlısı olsun ikimiz için bende takipteyim seni ..

Polikistik over li arkadasim ignelet sayesinde 2 tane pes pese dogurdu. Sizin de bebeginiz olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…