bebeğim olsun istiyorum artıkkk :(

Canım bende de pko var ilacsiz adet bile olamiyordum yumurta takibiyle hamile kaldım bi tedavi uygulasın mi..

Hurma olayını denediniz mi?Allah inşallah hayırlı evlatlar nasip eder üzülmeyin

Hayıt tohumu otunu deneyin o hamile kalma seviyesini guclendiriyormus yıllarca hamile kalamayan birisi bu otla hamile kalmış bir araştırın derim Allah yardımcıniz olsun isteyen herkese nasip etsin

Hayıt tohumu otunu deneyin o hamile kalma seviyesini guclendiriyormus yıllarca hamile kalamayan birisi bu otla hamile kalmış bir araştırın derim Allah yardımcıniz olsun isteyen herkese nasip etsin
allah razı olsun senden de aktara sordum öyle bi kaç ay içeyle olmaz senelerce kullanmamız lazım dedi bana

İnşallah en kısa zamanda bebek haberi alırsınız Rabbim size en sağlıklı en hayırlı en tatlı evlatları nasip etsin amiin

zaten bu aydan sonra iğne denicez inşallah olur
Canım sen denememissin daha hemen karalar baglamissin ben normal yolla denemeden 3 aylik evliyken denedim ve hamile kaldım yoksa geç olacaktı sadece yumurta büyütülüyor başka bi şey yok kendiliğinden hamile kalıyorsun yani..

klomen ve femara denedim ama cnm fayda etmedi ondan sonra iğneyi verdi

Klomeni doktora girmeden ben de denedim fayda etmedi en iyisi direk iğne...
bu ay ara verelim dedi bakalım öteki ay başlıcaz iğneye bin lira civarında tutuyor onun yerine direk aşılama mı yaptırsam acaba diyorum bende maliyeti hemen hemen aynı gibi

bu ay ara verelim dedi bakalım öteki ay başlıcaz iğneye bin lira civarında tutuyor onun yerine direk aşılama mı yaptırsam acaba diyorum bende maliyeti hemen hemen aynı gibi
Ne bin lirası ben toplam 300 gibi bi şey vermiştim..

doktorum gonal f isimli iğne dedi maliyeti bin lira tutuyor dedi banaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…