daha öncesinde ne gibi süreçlerden geçtin cnm hayırlı uğurlu olsunn gözün aydınPcosluyum. 1.5 sene sonra aşılama ile hamile kaldım. İlk aşılamamdı.
Canım bende de pko var ilacsiz adet bile olamiyordum yumurta takibiyle hamile kaldım bi tedavi uygulasın mi..merhabalar,
1 senedir bebek istiyoruz ama malesef olmuyor polikistik overliyim ve bir türlü yumurtalarım büyümüyomaddi manevi yıpranmış durumdayım çok etkiliyor ruhen beni nolur bana dua edin allahım banada hayırlı bir evlat nasip eylesin
yumurta takibi yaptırıyorum ama büyümüyo cnmCanım bende de pko var ilacsiz adet bile olamiyordum yumurta takibiyle hamile kaldım bi tedavi uygulasın mi..
Canım iğne ile yumurtalarını büyütüyorsun sonra istenilen olgunluğa geldiğinde tekrar bi iğne ile çaylatiyorsun doktorun ilişki günü veriyor...yumurta takibi yaptırıyorum ama büyümüyo cnm
Hurma olayını denediniz mi?Allah inşallah hayırlı evlatlar nasip eder üzülmeyinmerhabalar,
1 senedir bebek istiyoruz ama malesef olmuyor polikistik overliyim ve bir türlü yumurtalarım büyümüyomaddi manevi yıpranmış durumdayım çok etkiliyor ruhen beni nolur bana dua edin allahım banada hayırlı bir evlat nasip eylesin
zaten bu aydan sonra iğne denicez inşallah olurCanım iğne ile yumurtalarını büyütüyorsun sonra istenilen olgunluğa geldiğinde tekrar bi iğne ile çaylatiyorsun doktorun ilişki günü veriyor...
denemedim cnm bir sürü şey söyleniyor soğan havuç incir karar veremedim aslındaaHurma olayını denediniz mi?Allah inşallah hayırlı evlatlar nasip eder üzülmeyin
Hurma olayını araştırın bence geçen sene duymuştum sebep o olacak belki ümidinizi yitirmeyin belki hayırlısı budurdenemedim cnm bir sürü şey söyleniyor soğan havuç incir karar veremedim aslındaa
allah razı olsun cnmmm çok sağolasın denemekte fayda varHurma olayını araştırın bence geçen sene duymuştum sebep o olacak belki ümidinizi yitirmeyin belki hayırlısı budur
allah razı olsun senden de aktara sordum öyle bi kaç ay içeyle olmaz senelerce kullanmamız lazım dedi banaHayıt tohumu otunu deneyin o hamile kalma seviyesini guclendiriyormus yıllarca hamile kalamayan birisi bu otla hamile kalmış bir araştırın derim Allah yardımcıniz olsun isteyen herkese nasip etsin
allah razı olsun cnmmm çok sağolasın denemekte fayda var[/QUOT
Allah hepimizden razı olsun inşallah müjdeli haberini duyarız
Canım sen denememissin daha hemen karalar baglamissin ben normal yolla denemeden 3 aylik evliyken denedim ve hamile kaldım yoksa geç olacaktı sadece yumurta büyütülüyor başka bi şey yok kendiliğinden hamile kalıyorsun yani..zaten bu aydan sonra iğne denicez inşallah olur
canım çok sağolll allah eksik etmesin inşaalllaahhhİnşallah en kısa zamanda bebek haberi alırsınız Rabbim size en sağlıklı en hayırlı en tatlı evlatları nasip etsin amiin
klomen ve femara denedim ama cnm fayda etmedi ondan sonra iğneyi verdiCanım sen denememissin daha hemen karalar baglamissin ben normal yolla denemeden 3 aylik evliyken denedim ve hamile kaldım yoksa geç olacaktı sadece yumurta büyütülüyor başka bi şey yok kendiliğinden hamile kalıyorsun yani..
Klomeni doktora girmeden ben de denedim fayda etmedi en iyisi direk iğne...klomen ve femara denedim ama cnm fayda etmedi ondan sonra iğneyi verdi
bu ay ara verelim dedi bakalım öteki ay başlıcaz iğneye bin lira civarında tutuyor onun yerine direk aşılama mı yaptırsam acaba diyorum bende maliyeti hemen hemen aynı gibiKlomeni doktora girmeden ben de denedim fayda etmedi en iyisi direk iğne...
Ne bin lirası ben toplam 300 gibi bi şey vermiştim..bu ay ara verelim dedi bakalım öteki ay başlıcaz iğneye bin lira civarında tutuyor onun yerine direk aşılama mı yaptırsam acaba diyorum bende maliyeti hemen hemen aynı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?