Benim ki de gonal f di 900 lük yarısını kullandım yarısı kaldı rapor yazıyor doktorun indirimli aliyorsundoktorum gonal f isimli iğne dedi maliyeti bin lira tutuyor dedi banaa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ki de gonal f di 900 lük yarısını kullandım yarısı kaldı rapor yazıyor doktorun indirimli aliyorsundoktorum gonal f isimli iğne dedi maliyeti bin lira tutuyor dedi banaa![]()
aa öyle bişeyden bahsetmedi bana cnm özelemi gittin sen devletemi özele gidiyorum ben öyle olsaydı söylemezmiydi ki bilemedim şimdiBenim ki de gonal f di 900 lük yarısını kullandım yarısı kaldı rapor yazıyor doktorun indirimli aliyorsun
Özel e gittim canım..aa öyle bişeyden bahsetmedi bana cnm özelemi gittin sen devletemi özele gidiyorum ben öyle olsaydı söylemezmiydi ki bilemedim şimdi
bende sorayım o zaman doktoruma alla alla kafam karıştı bak şimdi bana neden bin lira tutuyo dedi ki rapor yazamıyomu acaba bilemedimÖzel e gittim canım..
Canım ben sordum eczaneye matofin 500 mg var dedi metafin içindeki etken madde diye söyledi. Eğer gebeliğe ve yumurtlamaya yardımcı oluyorsa kullanırım. Kilo almaya elverişli bi yapım var ne yesem yarıyor hesabındayım. Zor kilo veriyorum bide az yememe rağmen gebelik için 66 dan 61 düştüm ama durdu biraz daha verebilsem daha güzel olucak çünkü gebelikte ister istemez kilo kalıyor. Boyumda 1,63 ideal kilom 57 eczacı zayıflama için genelde alınıyor dedi. Bende sana bi danışayım dedim sen kullandın mıhayırlısı olsun
öyle yapıyorum artık napimcanım 1 sene çok kısa bir süre hele de bu hastalık için sabretmek zorundayız.. dua et, Allah'a bırak..
3 aylik evliydim şu an 2.yilimdayimsanırım raporu 3 yıllık evli olanlara yazabiliyorlarmış 3 yılın aşağısındakilere verilmiyormuş
teşekkür ederim. 1.5 sene boyunca tedavi gördüm ama hiç yumurtam büyümedi. Klomenin dozunu arttırarak gittik hep ama 1 tane bile büyümüyordu. Sonra femara kullandım. Onunla büyüdü ama gebelik elde edemedik. Sonra rahim filmi çekildim.Çok şükür temiz çıktı. 2 ay bekledim belki kendinden hamile kalırım diye ama olmadı.Sonra aşılama yaptırdım iğneli ve çok şükür hamile kaldım.Mutlaka eşinde spermiogram yaptırsın 3 ay da bir eşimin hareketi hep düştü. Aşılamada yıkama sonrası %92 hareketli oldu.daha öncesinde ne gibi süreçlerden geçtin cnm hayırlı uğurlu olsunn gözün aydın
Allah sana nasip etmiş çok şükür ne güzel cnmm sevindim valla sende zorlanmissinteşekkür ederim. 1.5 sene boyunca tedavi gördüm ama hiç yumurtam büyümedi. Klomenin dozunu arttırarak gittik hep ama 1 tane bile büyümüyordu. Sonra femara kullandım. Onunla büyüdü ama gebelik elde edemedik. Sonra rahim filmi çekildim.Çok şükür temiz çıktı. 2 ay bekledim belki kendinden hamile kalırım diye ama olmadı.Sonra aşılama yaptırdım iğneli ve çok şükür hamile kaldım.Mutlaka eşinde spermiogram yaptırsın 3 ay da bir eşimin hareketi hep düştü. Aşılamada yıkama sonrası %92 hareketli oldu.
Ben aşılamayı devlette yaptırdım.İğneler için rapor çıktı 310 tl verdim. Bence hemen aşılama yaptırın. 3 yıllık evli olma şartıda yok. Özelde de iğne kullancaksan iğne kullanmışken aşılama yaptır.bu ay ara verelim dedi bakalım öteki ay başlıcaz iğneye bin lira civarında tutuyor onun yerine direk aşılama mı yaptırsam acaba diyorum bende maliyeti hemen hemen aynı gibi
amin cnm hepimize sana noldu neden bu kadar karamsarsınBebek istemek ve bunu deneyebilmek bunun cabalamak bile cok güzel olsa gerek hayat sartları bizim bu hayalımızı ne yazıkki düşğndüğümüz andan elimizden gecici bir süre de olsa aldı belki de ama cok kötü bir his kimse yasamasın .simdi esimde bende cocuk gördükce içimizi cekip bizim ne zaman bebegimiz olucak acaba ki dıyoruz sdc hayal bile edemiyoruz rabbim tüm bebek hayali olan evlere hayırlı evlatlar ve huzurlu hayatlar nasip eylesin inşallah
Canım ben ilk kez bu ay klomen ve iğne kullandım şimdi adet tarihimi bekliyorum ama umudum yokBen aşılamayı devlette yaptırdım.İğneler için rapor çıktı 310 tl verdim. Bence hemen aşılama yaptırın. 3 yıllık evli olma şartıda yok. Özelde de iğne kullancaksan iğne kullanmışken aşılama yaptır.
inşallah cnm allahım duysun biziAllah sizede, banada,isteyen herkesede sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah ...
Dualarım sizinle olsun. Rabbim inşallah tez zamanda duanlarinızı kabul eder. Ümidinizi kesmeyin moralinizi yüksek tutp inanın inşallah rabbim yardımcınız olur.merhabalar,
1 senedir bebek istiyoruz ama malesef olmuyor polikistik overliyim ve bir türlü yumurtalarım büyümüyomaddi manevi yıpranmış durumdayım çok etkiliyor ruhen beni nolur bana dua edin allahım banada hayırlı bir evlat nasip eylesin
![]()