• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim var eşim bizden ayrı uyumak istiyor

luges

guncel 74
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2016
755
1.751
113
kizlar merhaba ilk defa konu açıyorum çünkü bu derdimi anlatacak kimsem yok korona olduk esim negatif ben pozitif olunca odalari mecburen iki hafta ayırdık 2 cocugum var biri 6 aylik geceleri cok sık uyaniyor emziriyorum geri uyutuyorum mutlaka 3-4 kez uyanir oglumda 3 yasinda sabahlari 5 bucuk 6 gibi uyaniyor ben hep uykusuzum diyebilirim gunduzleri bile uyuyamam ki cocuklarin basına bi iş gelmesin diye Eşime artik dedim ki gel artik beraber uyuyalim artik virusu yendik uzeriinden 4 hafta gecti dedim geldi uyudu dün bizimle ama sabah 3 yasindaki oglum yine erken kalkinca 6 aylik bebegimde gece yine sık sık kalkinca dedi ki off ya hep uykusuz mu kalacagim ben benim sucum ne ben ayri yatacağım dedi sinirlendi gitti oturma odasina yatti bende dedim ki madem oyle bundan sonra bende seni almiyorum yatak odasina bu cocuklar tek benim cocuklarim değil bende uykusuzum ama bir gun demedimki odami ayrıyım yastigimi alip çekip yan odaya kacmadim dedim . Her sorumluluk bende daha bir kere bilmem ki geceleri cocuklara bakmaz ben bakarim ama ister istemez sesimize oda uyanir ama geri uyur . kusura bakmayin cok uzun yazdim ama cok zoruma gidiyor normal mi bu sekilde odayi ayirmasi sonucta bu cocuklar ikimizin

Bu odada yatmiyorsun demek ..malum ev arkadaşı olmaya baslicaz o halde ee ben çocuklara baktığımda para olayı direk sana kalıyor ikimizin bebeler ..ama.yemek bulaşık çamaşır için liste yaparım sırayla hallederiz kanka dersin

Eğer işe gidiyorsa çevremdeki çoğu evli bu durumda ve ayrı yatıyor maalesef. Gün içinde işte olunca uykusuzluğa dayanamıyorlar anladığım kadarıyla. Çocuğu 2 yaşına gelip de memeyi kesen arkadaşım 2.5 sene sonra daha yeni eşiyle yatmaya başladı.

Ben de eşim uykusuz kalsın istemem mesela, anlık dalgınlıkla ciddi yaralanmalar yaşayabileceği bir işte çalışıyor şu anda. Ayy olur mu çocuğu beraber yaptık diye tribe girmem ama konuşma, ifade ediş şekli önemli. Size değer vermediği izlenimi oluşuyor kaçar gibi uzaklaşmasından. "Ben işte dayanamıyorum bu sebeple ayrı yatacağım özür dilerim" vs. dese daha şık olurmuş. Başından atar gibi davranması yanlış.

Bebeğimin beşiği yokken yaklaşık 2 buçuk ay
Yatak odasında benim yanımdaydı. Annem de bizde o vakit. Gece kalktıkça beni yokluyor kadın. Iyi miyiz ona ihtiyacım var mı diye.
Neyse eşime bahane oldu. Yatağa sığmayız, ben ise gidiyorum uykusuz mu kalayım bilmem ne.
Ses etmedim ama Allah biliyor öyle hayal etmemiştim. Çocuk ağladığında o da kalkacak ben emzirdigimde o gazını çıkaracaktı..
Destek olacaktı bana..
Havalar bir sıcak o sıra. Geçti ferah salona açtı camları serin serin yattı.
Haa bana da evin tee diğer ucundaki açık cam için " Çocuk hasta olur amann " diye akıl vermeyi unutmadı.
Ben bebem için odada buhar olup kaybolabilirim sorun yok ama sen keyfinden hiç geri kalmayacaksın dimi dedim ohh kebapmış bu babalık be!
Cevap:

Ne yapalım?
Ikimiz birden mi yanalım.. Sen evdesin şuan. Sabah uyursun aşkım..

Neyse beşik gelince karşı odamıza aldık yakına. Odaya döndü beyfendi. Yine sesimize uyanıyor ama artık tepkimden çekindiği için demiyor bir şey

Bu odada yatmiyorsun demek ..malum ev arkadaşı olmaya baslicaz o halde ee ben çocuklara baktığımda para olayı direk sana kalıyor ikimizin bebeler ..ama.yemek bulaşık çamaşır için liste yaparım sırayla hallederiz kanka dersin
bu seferde diyor ki yapmıyorum yemem ac kalırım diyor sabah dedim ki ben kahvaltı hazirlamiyorum mutfak orda git ne yiyorsa ye dedim yemem bende hazirlayamam dedi kankadan bi farkimiz yok dedigin gibi

2 küçük çocuk çok zor. Allah bağışlasın ama hepsinin öncesinde aile planlaması yapsaydınız tek çocuk sizi daha az yorardı. Şimdi ikisi de küçük biri uyusa diğeri uyanır her türlü zor

kizlar merhaba ilk defa konu açıyorum çünkü bu derdimi anlatacak kimsem yok korona olduk esim negatif ben pozitif olunca odalari mecburen iki hafta ayırdık 2 cocugum var biri 6 aylik geceleri cok sık uyaniyor emziriyorum geri uyutuyorum mutlaka 3-4 kez uyanir oglumda 3 yasinda sabahlari 5 bucuk 6 gibi uyaniyor ben hep uykusuzum diyebilirim gunduzleri bile uyuyamam ki cocuklarin basına bi iş gelmesin diye Eşime artik dedim ki gel artik beraber uyuyalim artik virusu yendik uzeriinden 4 hafta gecti dedim geldi uyudu dün bizimle ama sabah 3 yasindaki oglum yine erken kalkinca 6 aylik bebegimde gece yine sık sık kalkinca dedi ki off ya hep uykusuz mu kalacagim ben benim sucum ne ben ayri yatacağım dedi sinirlendi gitti oturma odasina yatti bende dedim ki madem oyle bundan sonra bende seni almiyorum yatak odasina bu cocuklar tek benim cocuklarim değil bende uykusuzum ama bir gun demedimki odami ayrıyım yastigimi alip çekip yan odaya kacmadim dedim . Her sorumluluk bende daha bir kere bilmem ki geceleri cocuklara bakmaz ben bakarim ama ister istemez sesimize oda uyanir ama geri uyur . kusura bakmayin cok uzun yazdim ama cok zoruma gidiyor normal mi bu sekilde odayi ayirmasi sonucta bu cocuklar ikimizin
Normal bir davranış değil. Çok bencilce davranıyor eşiniz.

2 küçük çocuk çok zor. Allah bağışlasın ama hepsinin öncesinde aile planlaması yapsaydınız tek çocuk sizi daha az yorardı. Şimdi ikisi de küçük biri uyusa diğeri uyanır her türlü zor
aynen oyle o kadar zor oluyor ki gunluk uc dort saatlik uykuyla ayakta durmaya iki cocugus yetmeye calismak cokzor hep dediler ki iki cocuk bir arada arkadas gibi büyür ama oyle olmuyormus

benim önerim de; ikinizin birden geceleri uykusuz kalmanıza gerek yok. geceleri siz uyanip cocuklarla ilgilenin. sabah 5te de cocuklar uyaninca 2 3 saat o baksin cocuklara siz uyuyun.
keske öyle olsa inan onu da yapmiyor severek evlenmiştik ne hayaller kurmustuk ama cocuk olunca fedakarlik da bitti merhamette

Tek başına çok zor heleki iki çocuk. Ne iş yapıyor bilmiyorum ama yardım etmek zorunda iş yerinde zaman bir şekilde akıyor evde geçmiyor uykusuzluk daha çok koyuyor o zaman. Hiç birşey yapamıyorsa işten gelince dinlendirsin sizi bulduğunuz her fırsatta çocukları ona bırakıp uyuyun

gördüğü babalık şekli buysa bunu uygular sonra evlatlarından hayır bekler babası.evlatları da yaslanınca onu tam istediği gibi tek başına gtnde bezle bir yatakta bırakır.

Back
X