- 18 Ekim 2016
- 755
- 1.751
- 113
kizlar merhaba ilk defa konu açıyorum çünkü bu derdimi anlatacak kimsem yok korona olduk esim negatif ben pozitif olunca odalari mecburen iki hafta ayırdık 2 cocugum var biri 6 aylik geceleri cok sık uyaniyor emziriyorum geri uyutuyorum mutlaka 3-4 kez uyanir oglumda 3 yasinda sabahlari 5 bucuk 6 gibi uyaniyor ben hep uykusuzum diyebilirim gunduzleri bile uyuyamam ki cocuklarin basına bi iş gelmesin diye Eşime artik dedim ki gel artik beraber uyuyalim artik virusu yendik uzeriinden 4 hafta gecti dedim geldi uyudu dün bizimle ama sabah 3 yasindaki oglum yine erken kalkinca 6 aylik bebegimde gece yine sık sık kalkinca dedi ki off ya hep uykusuz mu kalacagim ben benim sucum ne ben ayri yatacağım dedi sinirlendi gitti oturma odasina yatti bende dedim ki madem oyle bundan sonra bende seni almiyorum yatak odasina bu cocuklar tek benim cocuklarim değil bende uykusuzum ama bir gun demedimki odami ayrıyım yastigimi alip çekip yan odaya kacmadim dedim . Her sorumluluk bende daha bir kere bilmem ki geceleri cocuklara bakmaz ben bakarim ama ister istemez sesimize oda uyanir ama geri uyur . kusura bakmayin cok uzun yazdim ama cok zoruma gidiyor normal mi bu sekilde odayi ayirmasi sonucta bu cocuklar ikimizin