- 24 Ekim 2017
- 846
- 1.289
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya kedi.tuyu bebege zarar etmez mi ben istiyorum bana boyle diyorlar
Etmez canjm alerjisi yoksa.. çok faydalı bebekler içinYa kedi.tuyu bebege zarar etmez mi ben istiyorum bana boyle diyorlar
Yalan söylüyorlar :)
ya emin misiniz kafamiza isledi babam.bunu korkuyorum ama bi yandan cok istiyorum .. Ne tur cins kedi meselaEtmez canjm alerjisi yoksa.. çok faydalı bebekler için
Cinsi onemli degil onemli olan asilarinin tam olmasi bakımlı olmasi.ya emin misiniz kafamiza isledi babam.bunu korkuyorum ama bi yandan cok istiyorum .. Ne tur cins kedi mesela
ya emin misiniz kafamiza isledi babam.bunu korkuyorum ama bi yandan cok istiyorum .. Ne tur cins kedi mesela
ne mutlu size :)Tabii ki cins değil. Sahiplenmelisiniz.
Barınaktan veya sokaktan.
Kedilerin insan sağlığına bir kötülüğü yoktur.
Eğer kedinizi doğru şekilde besler, aşılarını tam yaptırırsanız misler gibi yaşar gidersiniz.
Üstelik hamileyken kedili evde doğan bebekler alerjiye karşı çok güçlü olurlar. Karşılıksız sevgi ve ilgi kaynağı onlar.
Bir evlat edinmek gibi düşünün. Tüm sorumluluk sizde olmalı. Ömrünün sonuna kadar en iyi şekilde ona sahip çıkacaksanız evlat edinin.
2 kedim var sokaktan aldım. Dünyaları değişmem tek tüylerini.
Aşılarını zamanında yaptır yeterya emin misiniz kafamiza isledi babam.bunu korkuyorum ama bi yandan cok istiyorum .. Ne tur cins kedi mesela
bende bir arkadaşımda şuna şahit olmuştum, eşine kocacım diye sesleniyormuş evde, çocukları şimdi 2 yaşında ve babasına kocacım diye sesleniyormuş, sizin durum gene iyi gibi geldi, ama arkadaşın dediği gibi şirin bir sorunmuş![]()
Dert mi bilemedim ama. Kedimi sahiplendiğimde bu yana bi hata yaptım ve ismiyle seslenmek yerine 'annem kızım' diye seslendim. Bebegimde 21 aylık ve arada kendi kendine oyun oynarken anne derdi direk bana demezdi. Ama son bi haftadır iyice anne demeye başladı ama bana değil kedimize![]()
Bende hep alerjiye karşı daha güçlü olur diye düşündüm ama öyle olmadıTabii ki cins değil. Sahiplenmelisiniz.
Barınaktan veya sokaktan.
Kedilerin insan sağlığına bir kötülüğü yoktur.
Eğer kedinizi doğru şekilde besler, aşılarını tam yaptırırsanız misler gibi yaşar gidersiniz.
Üstelik hamileyken kedili evde doğan bebekler alerjiye karşı çok güçlü olurlar. Karşılıksız sevgi ve ilgi kaynağı onlar.
Bir evlat edinmek gibi düşünün. Tüm sorumluluk sizde olmalı. Ömrünün sonuna kadar en iyi şekilde ona sahip çıkacaksanız evlat edinin.
2 kedim var sokaktan aldım. Dünyaları değişmem tek tüylerini.
Canım ben su anda hamıleyım.. kedınle sarmas dolasız mesela.. aşıları tam olduktan sonra hıcbır problem olmaz.. veterınere de sorabılırsın,ınternetten de arastır.. sadece alerjısı yoksa super olur..ya emin misiniz kafamiza isledi babam.bunu korkuyorum ama bi yandan cok istiyorum .. Ne tur cins kedi mesela