- Konu Sahibi aabeyazmelek
-
selam arkadaşlar kiminiz beni tanıyorsunuz bazılarınızda tanımıyor
1,5 sene bekledim ve allahım nasip etti hamileligimi ama malesef bundan 15 gün öncesi sancılarım başladı ve erekn dogum yaptım 6 aylık bebegimi dünyaya getirdim fakat anca minik kelebegim mücizem 2 saat yaşadı ve öldü senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
üzülmedim degil çok yıprandım psikolojim alt üst oldu ama elden gelen birşey yok allahım verdi allahım aldı inanaçlı insanım kendime geldim sayılırım hayat devam ediyor minik bebegimi bekliyorum hastaneden gelmesini size yazmak paylaşmak istedim sizleri hepinizi çok seviyorumopuyorumnanaktan allahım kimseye böyle acılar yaşatmasın....mafoldumben
geç olsun sabredin yeterki saglıklı hayırlısıyla kucagınıza alın :Saruboceq:
cnm başın saolsun ne denebilirki...allahımm sabrını versin yine tekrar nasip etsin inşallah...bu arada hiç şikayetin varmıydı canım erken dogum yapma nedenin neydi...
beyazmeleğim canım benim kaç gündür inan aklımdan sen geçiyordun bu kıs nerelerde diye.şuan yazını okuyunca çok üzüldüm.rabbim bilir vardır bi hayır öbür dünyada da bi meleğin var artık inş bu dünyayada nasip olur daha erken bi kez daha yaşarsın inş .dediğin gibi sen inançlı bi insansın inancını hiç kaybetme dualarla yeniden sahip olursun bilmediğimiz vardır bi hikmeti.hiç sıkma canını hamile kalabiliyosun 2, si belki daha kolay olacak bekletmeyecek seni.canım benim üzme kendini aileni sağlığın ii olsun herşey zamanla olur
canım benim çok çok üzüldüm başın sağolsun çok geçmiş olsun allah bidaha kucağına almayı nasip etsn bende 23 haftalık doğum yaptım ve kaybettim aslında kelimeler yetersiz kalıyor ama sana şunu söylemek isterim aynı acıyı yaşayan biri olarak unutmazsın yaşadıklarını ama acısı geçer inan çok zor bilirim acını yaşa ağla deşarj ol içine atma ve umudunu yitirme allah yardımcın olsun elimden bişey gelirse paylaşmak istediğin bişey olursa seve seve yardımcı olurum :teselli: :Saruboceq: :Saruboceq:
çok üzüldüm canım,Allah sabır versin,bi daha yaşatmasın böyle bi acı,umarım en yakın zamanda tekrar hamile kalıp sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.
canım gecmiş olsun
rabbim ikinci meleğini kucağına almayı nasip etsin
feyza cnm çook geçmiş olsun ben umut topiğindeydim hatırlarsın belkii inan çoook üzüldüm cnm rabbim seni bir sınavdan geçiyor olsa gerek bu sınavı başarıyla verirsin inşallah birdaha bebeğini kucağına alırsın canımmm çok geçmiş olsunn..
Feyzacım çok geçmiş olsun cnm Allah ımın bir imtihanı bu İnşallah yakın zamanda tekrar hamile kalırsın ve bebeğini sağ sağlim kucağına almayı Allah ım nasip eder cnm benim Allah ım sabırlar versin cnm
canım çokk üzüldüm,başın sağolsun, Allahım sabırlar versin ve yeniden bebek nasip etsin ve sağlıkla al kucağına....
hatırlarsın belki beni.
çok sevinmiştim hamileliğine ya,hayırlısı olsun...
feyzacım canım çok üzüldüm inan...daha bikaç gün önce geçtin aklımdan nerelerde acaba diyodum...allah sabır versin canım...takdir rabbimden tevekkül bizden...zaten sen inançlısın canım kendin de demişsin...sabır herşeyin ilacı...meleğin sana şefaatçi olacak canım...seni cennette bekliyor olacak...allah bir daha nasip etsin feyzacım..uzun ömürlü olsun inşallah...
ah kuzucum ya....kısacık yazmışsın ona sahip olana kadar neler çektiğini biliyorum ...
allah sana güç kuvvet versin sakın kendini bırakma...
galiba bazı şeyleri sadece olsun olsun diye istiyoruz tevekkül etmiyoruz... ama işte insanın elindede olmuyor bazı şeyler... bundan sonra hem olsun hemde sağlıklı olsun hayırlısıysa olsun dicez dimi tatlım?
sakın kendini bırakma çok zor biliyorum ama güçlü olmalısın çok güçlü...
canım çok üzüldüm, rabbim sabırlar versin, ben de ilk bebeğimi kaybetmiştim acını anlıyorum, inşallah kısa sürede toparlayacaksın ve tekrar hamile kalıp sağlıkl bir şekilde doğracaksın, cennette seni bekleyen ve şafaatçi olacak bir meleğin var ne güzel, bizim sınavımız da bu...
geçmiş olsun, Allah' tan ümit kesilmez, yine olur inşallah.Rabbimin hazinesi geniş...
ne kusuru, ben bi dönem kk.ya gelemedim.. eşimi askere gönderince, çok yoğun bi dönemdi.. şimdi yine buralardayım, bizim kızlarla yeni topikteyiz :)canlarım benim sizleri hiç unuturmuyumlmaz: mervecim hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum iyiki varsınızı iyiki sizleri tanımışım destekleriniz için allah razı olsun :Saruboceq:
merve ve merve 2 bebişleriniz nasıl saglık durumları iyidir umarım hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan asiye aylint adını hatırlıyamadım kusuruma bakma olurmu sizlerde iyisinizdir umarım mervecim benim hamilelik çizelgesini iptal edersen sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?