- 27 Şubat 2017
- 461
- 159
- 33
- 39
- Konu Sahibi asii nuran
-
merhaba arkadaşlar;
1,5 yaşına yakın bebeğim var.Çalışıyorum annem bakıyor.Annem farklı ilde oldugu için bizde kalıyor.Bebeğim bu aralar bana hiç gelmiyor hep annemi istiyor çok üzülüyorum nerde yanlış yapıyorum yoksa geçici bi durum mudur sizce?
Eve gelmem 7 buçuğu buluyor yemek faslı derken 8,30 oluyor 1 saat bebeğimle ilgileniyorum.Ama kuzumla sanki aramda ki bağ kopuyor keşke bende bebeğim yanımda olabilsem bütün gün ama hayat şartları tek maaşla geçinemiyoruz.Neler yapmalıyım sizce
inşallah sağ olunBüyüdükçe,asıl annesini tanıdıkça size bağlılığı artar merak etmeyin,yeterki anneniz torunuyla ilişkisini ölçülü tutsun...
ayy teşekkür ederim çok üzülüyorumKıyamam ya... Ne minnoş annesiniz.
öyle düşünüyorum zaten ayrıca 2 gün iznim yok temizliği gece yapıyorum ki bebeğimle rahat ilgileneyimNormal degil mi? Bir saat iletisimde oldugu birindense butun gun birlikte oldugu biriyle yakinlasmasi.
Anne kavramini ogrendikten sonra dahq farkli olur tabii.
Saatlari daha uygun bi is bulmaya calissaniz?
Haftasonlarinizi da cocugunuza ayirin. Zaten iki gun iznim var onu da temizlikle veya dinlenmekle gecirmeliyim diye dusunmeyin
bende dayanamıyorumHer zaman kadının çalışmasından yanayım ama bebegimin benden başka birine bağlı olmasına dayanamazdım.
inşaaah öyle olur çok zormuş çalışan anne olmakdönemsel bir durum. benim de oğlum var 2,5 yaşında dönem dönem babaanneye takılıyor sen git ben gelmicem diyor dönem dönem anneanneye takılıyor bazen dayısı için arkasından ağlıyor bu aralar babaya sardırdı mesela. ama dönüp dolaşıp annem diye bana koşuyor. çalışıyor olmak bir eksiklik sebebi değildir kendinizi bu konuda eziklemeyin. çalışan annelerin çocukları hayata daha kolay uyum sağlıyor daha özgüvenli oluyor. ben de bir çalışan anne çocuğuyum oradan biliyorum.
Gercekten zor biliyorum ama baska bi is bakmalisinizöyle düşünüyorum zaten ayrıca 2 gün iznim yok temizliği gece yapıyorum ki bebeğimle rahat ilgileneyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?