- Konu Sahibi asii nuran
-
gece aynı odada yatıyoruz ama yataga mı almalıyım
Doğru bir öneri değil siz uygulamış olabilirsiniz bilemem ama insanları yanlış yönlendirmeyinSize guvenle baglanmada sorun yasiyor hakli olarak..
Enazindan geceleri beraber yatmaya calisin 3 yasina kadar, cunku anneye baglabmnma 0-3 yas arasi gerceklesir, suan o bagi anneanneyle kurmus
Adem Güneş çalışan anneleride sevmez zaten kesinlikle çok yanlış önerileri varDoğru bir öneri değil siz uygulamış olabilirsiniz bilemem ama insanları yanlış yönlendirmeyin
Güvenle bağlanma derken adem güneşi kastediyorsunuz sanırım
Ona göre anne çocuktan ayrı nefes almayacak
Doğru bir öneri değil siz uygulamış olabilirsiniz bilemem ama insanları yanlış yönlendirmeyin
Güvenle bağlanma derken adem güneşi kastediyorsunuz sanırım
Ona göre anne çocuktan ayrı nefes almayacak
Acıdım size de çocuğunuza da. Annelerin babaların asli görevi çalışmak değildir. Yazıkben bankacıyım bir de az değil hani işimiz ve bebeğim 3,5 aylıkken başladım. ben kendini evden atanlardanım sanırım. çalışmasam çok mutsuz olurdum ve çocuğum da mutsuz olurdu. şimdi o kadar güzel yolcu ediyor ki beni. ne ağlama ne başka bir sıkıntı. her şeyi konuşuyorum çünkü anneler ve babalar çalışır işe giderler diyorum. çocuklar anneanne babaanneleri ile oyun oynarlar sonra da okula giderler diye anlattım şimdi okula gitmeyi iple çekiyor. her şey iletişim. hep söylerim çocuğunuzla çok değil kaliteli zaman geçirmek önemli. ev hanımı olup çocuğu ile düzgün iletişim kuramayan o kadar çok tanıdığım var ki..
merhaba arkadaşlar;
1,5 yaşına yakın bebeğim var.Çalışıyorum annem bakıyor.Annem farklı ilde oldugu için bizde kalıyor.Bebeğim bu aralar bana hiç gelmiyor hep annemi istiyor çok üzülüyorum nerde yanlış yapıyorum yoksa geçici bi durum mudur sizce?
Eve gelmem 7 buçuğu buluyor yemek faslı derken 8,30 oluyor 1 saat bebeğimle ilgileniyorum.Ama kuzumla sanki aramda ki bağ kopuyor keşke bende bebeğim yanımda olabilsem bütün gün ama hayat şartları tek maaşla geçinemiyoruz.Neler yapmalıyım sizce
Çalışmak yerine evden birleyler yapsanız, sarma börek vsmerhaba arkadaşlar;
1,5 yaşına yakın bebeğim var.Çalışıyorum annem bakıyor.Annem farklı ilde oldugu için bizde kalıyor.Bebeğim bu aralar bana hiç gelmiyor hep annemi istiyor çok üzülüyorum nerde yanlış yapıyorum yoksa geçici bi durum mudur sizce?
Eve gelmem 7 buçuğu buluyor yemek faslı derken 8,30 oluyor 1 saat bebeğimle ilgileniyorum.Ama kuzumla sanki aramda ki bağ kopuyor keşke bende bebeğim yanımda olabilsem bütün gün ama hayat şartları tek maaşla geçinemiyoruz.Neler yapmalıyım sizce
Acıdım size de çocuğunuza da. Annelerin babaların asli görevi çalışmak değildir. Yazık
Yorumu okuyunca bende sinirlendim.sen kime acıyorsun haddini bil. maksadın polemik yaratmak mı? herkes kendi hayatından sorumludur sana ne benim hayatımdan çocuğumdan senin haddine mi bana acımak?
Yorumu okuyunca bende sinirlendim.millet gibi bi tarafımızı devirip yatmıyoruz hayat bi mücadele ve cocuklarımız için onların geleceği için çabalıyoruz ama cahil cühela bu tipler acıyormuşş kendi hayatına baksak belki evde kös kös oturup cocuklarıyla verimli zaman geçirmiyordur bile bu tipler bole kardeş boşver
aynen öyle bende çalışınca mutlu,enerjik ve özgüvenli oluyorum buda cocuga yansıyor illaki ve eminim evde duranlardan daha kaliteli zaman geciriyoruz. insanlar yorum yapmak için yorum yapmasa keşke daha motive edici olsaa ama nerdeekesinlikle. ben konu sahibine, çalışan anne olmanın da ne kadar önemli olduğunu, çocuklara nasıl özgüven sağladığını, kendi çocuğumla da anne ve babanın çalışması gerekliliği sebebi ile nasıl düzgünce iletişim kurduğum konusunda örnekleyerek yardımcı olmaya çalışıyorum millet destek olacağına köstek oluyor. gereksiz bi fikrin varsa sus kendine sakla dimi. yok ille bi sokacak.. millet akrep olmuş arkadaşım kadın kadına destek olacağına bi de böyle terbiyesizlik yapıyor.
Acıdım size de çocuğunuza da. Annelerin babaların asli görevi çalışmak değildir. Yazık
Yorumu okuyunca bende sinirlendim.millet gibi bi tarafımızı devirip yatmıyoruz hayat bi mücadele ve cocuklarımız için onların geleceği için çabalıyoruz ama cahil cühela bu tipler acıyormuşş kendi hayatına baksak belki evde kös kös oturup cocuklarıyla verimli zaman geçirmiyordur bile bu tipler bole kardeş boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?