bebeğim

gece aynı odada yatıyoruz ama yataga mı almalıyım

Belki sicakliginiz hissetse aranizdaki iletisim daha guzel olur..
Eger rahatsiz olmayip uykuniz kacmayacaksa bnce alin koynunuza, bn 3 yasina kadar oglumla yattim, sonra ayrilmasi hatta baska odada yatmasi hic sorun olmadi.

Size guvenle baglanmada sorun yasiyor hakli olarak..
Enazindan geceleri beraber yatmaya calisin 3 yasina kadar, cunku anneye baglabmnma 0-3 yas arasi gerceklesir, suan o bagi anneanneyle kurmus
Doğru bir öneri değil siz uygulamış olabilirsiniz bilemem ama insanları yanlış yönlendirmeyin
Güvenle bağlanma derken adem güneşi kastediyorsunuz sanırım
Ona göre anne çocuktan ayrı nefes almayacak

Benim annemde çalışan kadın
Babanemle ayrı bı bağım var
Büyüyünce öğrenir alışır diye birşey yok kimse kendini kandirmasin

Çocuk kimi yanında görürse ona bağlanıyor
Çocuğunuz daha geç uyusun daha fazla zaman geçirin haftasonu komple çocuğa ayırın

Adem Güneş çalışan anneleride sevmez zaten kesinlikle çok yanlış önerileri var

Bnm oglumda konu sahibi gibi tavir sergiliyordu bu sekilde cozdum.
Kizimda ise hic ihtiyac duymadim, adem gunesi takip ederim ama her dedigini uygulamam.
Kizimi yanima hic almadim mesela ihtiyaci yoktu ama oglumun vardi.

Acıdım size de çocuğunuza da. Annelerin babaların asli görevi çalışmak değildir. Yazık

Benim kizimda 1 bucuk yasinda 1 hafta annemmlerde kaldim. Anneme anne bana ismimle seslenmeye basladi kim daha cok ilgilenirse ona daha yakin oluyorlar. Ne olursa olsun annesi sensin ve bu gecici bir durum. Biraz daha buyudukce anlayacaktir merak etme

Beni de çocukken anneanne, babaanne büyüttü annem çalıştığı için, bende ağlardım akşamları eve dönmemek için normaldir yani kiminle vakit geçiriliyorsa ona biraz daha düşkün oluyor çocuklar. 6 yaşına kadar böyle devam ettim sonra sorunsuz atlattık dönemi :)
Ama söylemeden de edemeyeceğim, rahmetli babaannem benim için bambaşkadır...

Son düzenleme:
Kuzenim de aynı durumdaydı. Kızı 3 yaşına geldiğinde anneannesine kuzmaya başkadı. Sen bana bakmasan annem işe gitmez hep benim yanımda olur derdi. En sonunda da annesine işi bıraktırdı :) sizi tanıdıkça o bağ güçlenicek. Vaktinizi güzel değerlendirin evladınızın keyif aldığı şeyler yapın. Hafta sonlarını iyi değerlendirin..

Bu arada ne güzel annesiniz. Tüm anneler böyle özverili ve hassad düşünceli olsa keşke

Canım en azından kendi annen. Kaynanan olduğunu düşünsene bir de...

Çalışmak yerine evden birleyler yapsanız, sarma börek vs
Maaş gibi olmaz tabii ama en azından bebeğinizle ilgilenirsiniz doyasıya.

banyosunu sen yaptir oynayarak sarki soyleyerek gece seninle uykuya dalsin. sonrasinda yatagina koy.

sen kime acıyorsun haddini bil. maksadın polemik yaratmak mı? herkes kendi hayatından sorumludur sana ne benim hayatımdan çocuğumdan senin haddine mi bana acımak?
Yorumu okuyunca bende sinirlendim. millet gibi bi tarafımızı devirip yatmıyoruz hayat bi mücadele ve cocuklarımız için onların geleceği için çabalıyoruz ama cahil cühela bu tipler acıyormuşş kendi hayatına baksak belki evde kös kös oturup cocuklarıyla verimli zaman geçirmiyordur bile bu tipler bole kardeş boşver

Biliyorun yasamak cok zor. Maddiyatta cok onemli. Ama iyi hayat sartlarindansa cocugunuzun sizden aldigi sevgi daha onemli inanin. 2 gun sonra anneannesine anne diyecek zaten. Bu sadece anne demek degil. O kutsal bagi anneanneyle kurmus anlamina geliyor. Ve ne yaparsaniz yapin, bir daha bu donemi asla geri gelmeyecek. Daha dun su cumleyi kurdum. "Bu kadar kucuk bir beden beni nasil kadar buyuk sevebiliyor?" Ne sartlarda yasiyorsunuz bilmiyorum. Ama evden bir seyler yapmayi deneyin. Baska bir is bulun gerekirse. Bir sure daha az alisveris daha az yiyecekle idare edin. Ama cocugunuza kendiniz bakin.

kesinlikle. ben konu sahibine, çalışan anne olmanın da ne kadar önemli olduğunu, çocuklara nasıl özgüven sağladığını, kendi çocuğumla da anne ve babanın çalışması gerekliliği sebebi ile nasıl düzgünce iletişim kurduğum konusunda örnekleyerek yardımcı olmaya çalışıyorum millet destek olacağına köstek oluyor. gereksiz bi fikrin varsa sus kendine sakla dimi. yok ille bi sokacak.. millet akrep olmuş arkadaşım kadın kadına destek olacağına bi de böyle terbiyesizlik yapıyor.

benim minik danam 3,5 yaşında. 1,5 yaşına kadar annem baktı. şimdi kreşte. ama yere düşünce bile anneanne diye ağlıyor bence onları başka seviyorlar. çünkü onlar harika oynuyor, şımartıyor çocuklara tam istediklerini veriyorlar.

7,5 ta eve geliyorsanız çocuğa Zaman ayırmaya o an başlayın

Yemek hazırla sofra topla yapmayın

Yemeği kızınızla oyunla birlikte yiyin o erken yiyorsa o size yedirsin vs

Sofra da o uyuyunca toplanır

aynen öyle bende çalışınca mutlu,enerjik ve özgüvenli oluyorum buda cocuga yansıyor illaki ve eminim evde duranlardan daha kaliteli zaman geciriyoruz. insanlar yorum yapmak için yorum yapmasa keşke daha motive edici olsaa ama nerdee

Acıdım size de çocuğunuza da. Annelerin babaların asli görevi çalışmak değildir. Yazık

Bu iki mesajda birbirinden yanlış
Çalışmak zorunda olanlar var akayy

Yeni ay
Çalışmayanlar da bı tarafını devirip yatmıyor hem ev hanimligini hem çalışan kadın olmanın zorluklarını yaşamış biri olarak diyorum ki ev de durmak daha zor ... Evdekiler bı tarafını devirip yatmıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…