- Konu Sahibi asii nuran
-
gece aynı odada yatıyoruz ama yataga mı almalıyımSize guvenle baglanmada sorun yasiyor hakli olarak..
Enazindan geceleri beraber yatmaya calisin 3 yasina kadar, cunku anneye baglabmnma 0-3 yas arasi gerceklesir, suan o bagi anneanneyle kurmus
evet fark ediyorum hoşuna gidiyor annemin nasıl geri kendime yöneltirim bilmiyorumannenize de çok is düşüyor. Siz geleceğiniz zaman onu heveslendirmeli. ayy 10 dk sonra anne mi gelecekmiş çok ozledik anneyi gel pencereden bakalım sizi gördüğün de el sallayıp sevindirmeli gibi gibi. bazen anneannelerinde hoşuna gidiyor torunlarının kendilerine olan bağımlılığı aman dikkat..
sizde mi çalışıyorsunuz bazen diyorum kuru ekmek yiyim yanında olayım ama öylede zor böylede zordönemsel bir durum. benim de oğlum var 2,5 yaşında dönem dönem babaanneye takılıyor sen git ben gelmicem diyor dönem dönem anneanneye takılıyor bazen dayısı için arkasından ağlıyor bu aralar babaya sardırdı mesela. ama dönüp dolaşıp annem diye bana koşuyor. çalışıyor olmak bir eksiklik sebebi değildir kendinizi bu konuda eziklemeyin. çalışan annelerin çocukları hayata daha kolay uyum sağlıyor daha özgüvenli oluyor. ben de bir çalışan anne çocuğuyum oradan biliyorum.
odası yok maalesef 1+1 evimiz gercekten hiç yalnız kalamıyoruz parka götürsemde kaliteli vakit geçirmiş oluruz dimiEve geldiğinizde yanlız zaman geçirmeye bakın bence, arada anane varsa o geçirdiğiniz bir saat çok verimli olmaz bağlanma açısından. Alıp parka götürebilir veya odasında ikiniz oyun oynayabilirsiniz. Eşiniz ve anneniz size bu zamanı sağlamalılar.
odası yok maalesef 1+1 evimiz gercekten hiç yalnız kalamıyoruz parka götürsemde kaliteli vakit geçirmiş oluruz dimi
Siz de mi çalııyorsunuz kim bakıyor2 yaşına geldi oğlum ilk zamanlar bende senin gibi düşünüyordum şimdi yakamdan düşmüyor. Anne bambaşka bebekler için mrk etme..
çok zor inanın kim bakıcak bebeğinizeooy oyy bende bu konuyu düşünüyorum sürekli 6.ayına kadar ben bakacagım oğluma sonrasında görümcem bakacak artık deneyip göreceğiztek maaşla geçinilmiyor cidden mecbur artık büyüdükce düzelir inş. tatil zamanlarını verimli geçirin
Çok şükürDemek ki anneniz gözü gibi bakıyor
Uyuturken masal falan okuyun
sizde mi çalışıyorsunuz bazen diyorum kuru ekmek yiyim yanında olayım ama öylede zor böylede zor
Eet çok doğru evde olup ilgilenmeyenlerde var ama bana ne güzel çocuktan kurtuluyosun diyorlar birde işe giderek sen rahatsın diyorlar ama bence bizim işimiz çok zorben bankacıyım bir de az değil hani işimiz ve bebeğim 3,5 aylıkken başladım. ben kendini evden atanlardanım sanırım. çalışmasam çok mutsuz olurdum ve çocuğum da mutsuz olurdu. şimdi o kadar güzel yolcu ediyor ki beni. ne ağlama ne başka bir sıkıntı. her şeyi konuşuyorum çünkü anneler ve babalar çalışır işe giderler diyorum. çocuklar anneanne babaanneleri ile oyun oynarlar sonra da okula giderler diye anlattım şimdi okula gitmeyi iple çekiyor. her şey iletişim. hep söylerim çocuğunuzla çok değil kaliteli zaman geçirmek önemli. ev hanımı olup çocuğu ile düzgün iletişim kuramayan o kadar çok tanıdığım var ki..
Eet çok doğru evde olup ilgilenmeyenlerde var ama bana ne güzel çocuktan kurtuluyosun diyorlar birde işe giderek sen rahatsın diyorlar ama bence bizim işimiz çok zor
çok haklısınız umarım herşey daha iyi olurben çocuktan kurtulma olarak bakmıyorum. sadece annenin de kendine özel alan yaratması olarak bakıyorum. bu sayede çocuklar da annelerinin de kendilerine ait bir hayatı olması mevzusunda saygılı yetişiyorlar. bu süreci sen şekillendirirsin. çocuklar anlar işim zor ben çok özlüyorum dedikçe çocuğun da bunu hisseder ve üzülür. dediğim noktalardan bakmaya çalış.
görümcem bakıcak allah kısmet ederseçok zor inanın kim bakıcak bebeğinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?