Bebeğime bir çöp almadılar

Bebeğim gerçekten mutlu bi çocuk olabilecek mi babasının tarafı bize değer vermiyor ki ona versinler...
Bebeğinizin mutluluğu onlara mi bağlı niye olamasın? Anladım sizi ama sıfır beklenti sıfır mutluluktur. Mutluluğunuzu başka insanlara bağlamak çok yıpratıcı olur , yapmayın derim .

Kızının durumu olmadığı için harçlık veriyor olabilirler, neden görümcenizle kıyaslıyorsunuz kendinizi? Belli ki ihtiyaçları var. “Kızına daha neler yaptı kim bilir” nasıl bir cümle? Ne yaptıysa yaptı. Değeri alınan hediyelerle mi ölçüyosunuz? Bana da ne eş ne kendi ailemden hediyeler gelmedi. Sevilmiyorum, değersizim diye düşünmedim. Bu beklentiler haksız.

Şuan gerçekten şaşırdım. Bir öğretmenin bu zihniyet de olması çok kötü. İnşallah benim çocuklarıma denk gelmez siz veya sizin gibiler.
aklıma geldi hani öğretmenler gününde para toplayıp güzel bir hediye alıyoruz ya öğretmenlerimize acaba diğer öğretmenlere daha pahalı hediye alındı benim sınıfım ucuzunu almış diye öğrencilerine de diş biliyormudur?umarım yapmıyordurrrr

Canım siz dinlemeden yargılıyorsunuz.
Ben diyorum ki kızına verip bize diyemezler siz bakın diye. Ben eşekbaşı mıyım

Sen bak o başkasına para versin bakalım bakar mısın konuşmak kolay
İçim ürperdi.. yarın bir gün babam bana harçlık veriyor diye bizim gelin hanım da annem ve babamla ilgili böyle düşünüp hasetlenmez inşallah.. Allahım korusun, ciddi anlamda ürperdim şu an...

Siz bildiğin parayla bakarım diyorsunuz, bildiğin hesap kitap işine girmişsiniz. Ve bence çok tehlikelisiniz...

aman evlerden ırak, o anne babanın yerinde olsam elden ayaktan düşünce paramla bakıcı tutarım kendime kafam rahat olur. Çünkü sizin düşüncenizle aynı hesap, ha siz parasını verince bakmışsınız ha bakıcı bakmış. En azından minnet eylemem, ağız eğmem kimseye... aman aman evlerden ırak...

Ayrıca iki tane çocuğum oldu, annem dahil kimse eşinin ailesi ne aldı diye sormadi. Bu bile ayıp geliyor bana. Kimene onların ne alıp almadıklarından? Birde mahcup oluyormussunuz bunun için.
Geniş aile olarak maddiyatçı değillerse demek

Ama o sizsiniz canimmm siz belki aldiris etmiyorsunuzdur ama baskalari uzulup takiyordur kadin bir esitlik beklemiyor ki hamiledir bir gonlu alinsin istemis yapilmayincada bunun paradan kaynakli oldugunu belirtmiss yani cooook zengin olunca kimseden birsey bekleyemzmi insannn

Eşim de bekliyorum doğumu bilezik de almazlarsa ne seni ne çocuğumu götürmem bir daha diyor.
Allahtan maddi beklentileriniz yokmuş olsa neler isterdiniz kim bilir. İnanın bu şekilde hayat geçmez, kimseden bir beklentiniz olmasın. Sırf babanne/dede oluyorlar diye insanlara saçma sapan misyonlar yüklemeyin. Bu arada özbeöz kızlarıyla kendinizi kıyaslıyor olmanız da trajikomik.

evet beklememeli ihtiyacı yoksa.kendimden bir örnek daha vereyim daha iyi anlamanız için.benim maddiyatı çok iyi ama evladı olmayan bir görümcem var.tam 10 yıllık evliyim 1 çöp beklemedim kendisinden ne kendime ne çocuğuma.kendi parası gönlünce harcasın diye de teşvik ederim heppp çok da severimm bir gün tek kalırsa da seve seve bakarımm.çocuğu ben bakabileceğime güvenip yaptımmm kşmseye muhtaç etmem alimallah bileziğini de alırım kıyafetini de

Oysa bebegin mutlulugu anne ve babayla olur ama bu kafayla konu sahibi zor mutlu olur o cocugu da zor mutlu eder..
Aynen öyle yaa. Benim de baba tarafı öyleydi gayette mutluyum yani

Benim çocuğum olduğunda inşallah kv hiç bir şey almaz benim de duam bu

Bebek birşeyden anlamaz da eşin mutsuz olacak o net. Yaşananlar sevgisizlik getiriyor herkes de ben haklıyım der. İşin ucu bucağı karışık. Aynı tabloda ben eşin gibiyim oradan biliyorum.​

Oysa bebegin mutlulugu anne ve babayla olur ama bu kafayla konu sahibi zor mutlu olur o cocugu da zor mutlu eder..
Çocuğun mutluluğunu babaannesi ve dedesinin aldığı hediyelere bağlayan da bir öğretmen der, konuya son mesajımı yazarım

Ne kadar dramatize etmişsiniz, şaka gibi bir konu. Özellikle son cümle saçmalıkta arş olmuş. Bebeğiniz babaannesi kendisine beşik, dedesi dolap almadı diye neden mutsuz bir çocuk olsun ya, bunları ayık kafayla mı yazdınız cidden?

Ayrıca iki tane çocuğum oldu, annem dahil kimse eşinin ailesi ne aldı diye sormadi. Bu bile ayıp geliyor bana. Kimene onların ne alıp almadıklarından? Birde mahcup oluyormussunuz bunun için.

düşünsene kv ye gidiyorsun yemek yapıyorsun hep beraber oturup yiyorsunuz kadın sonra eline para tutuşturuyor

Evet beklentiniz olabilir,ilgi alaka istiyor olabilirsiniz de benim kaynanam bana o bedduayı etse bırak hediyesini kabul etmeyi yüzünü bile göstermem.Yani yanlış yere takılıyorsunuz.O bedduadan sonra nasıl konuşabiliyor,nasıl bir şeyler bekleyebiliyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…