Bebeğime bir çöp almadılar

düşünsene kv ye gidiyorsun yemek yapıyorsun hep beraber oturup yiyorsunuz kadın sonra eline para tutuşturuyor
Sizinkiler öyle yapmıyor mu ki?

Ben başka şehirde yaşadıkları için 10-15 gün yanlarında kalıyorum, her öğün için bir fiyatlandırma yaptık, toplu alıyorum dönüşte. hele bir eksik olsun param daha göremezler yüzümüzü. Böyle de minnoş bir gelinim.

Her şey para değil demişsiniz ama iki cümlenizden biri para. O nasıl oluyor anlamadım? Ortada bir evlat ayrımcılığı varsa bu eşinizin sorunu. İki maaş giriyor evinize, tırnağın varsa başını kaşı demişler.

O zaman ben de onların kızı değilim... Beklentileri olmasın...

Tabi ki değilsiniz. Gelinlerisiniz. Ne kadar erken kabullenirseniz o kadar iyi. Siz onları kendi anne-babanızla aynı mı görüyorsunuz ki onların sizi öz kızlarıyla bir görmesini bekliyorsunuz?

Üzülmeyin bukadar ben sizi anlıyorum benim eşim ailesine ençok para desteği yapandır en azda hediye görendir eltilerimin oğullarına ceyrek taktılar benim oğluma gr inanın ne siz üzülün ne bebeğinizi üzün takmayın inanın belkide ençok sizin bebeğinizi sevecekler ama çoçukların içine doğar bebeğiniz onlardan uzak durur gitmek istemez böyle adaletsiz insan malesef çok hayırlısıyla bebeğinizi sağlıkla kuçağınıza alın inş

Eksik verirlerse bakmayın ne münasebet canım

Benim kv hazretleri düğünümde set takmadı.Neymiş şimdi takarsak Doğumda ne takarlarmış.Ben de çok şey etmedim.Aha doğurcam yaza.6 yıldır bir çöpünü görmedim.Set gelir mi kesin gelirTakıyor muyum kafama?Asla.He kazara takarlar falan o zaman burada bütün kv konularını okumadan kv haklıdır yazacağım

Kızları gibi olamam ama bakmaya gelince gelin baksın para vermeye gelince kızına versin sizce bu doğru bişi mi???

O zaman yengenden beklemicekler bakmasını

Canım o kızlar gelin baksın size ilerde diyorlar ben eşek miyim peki

Ayy bakmayin Allah aşkina ya. Para, altin versinler diye bakiyorsaniz veya bakacaksaniz bakmayin. Ben kvnin işini yapmiyorum, hizmet etmiyorum. Hizmet etmem için para verseler cidden istemem parasini da, 10 liralik hediyesini de. Para için hizmet edecek olsam evlere gündeliğe giderim.
İcinizden gelmiyorsa yapmayin. Tutturmussunuz beklemesinler beklemesinler.

Kim kime ne yapıyorsa yapsın, siz niye beklenti içindesiniz ?
Beklenti içinde olursanız daha çok üzülürsünüz.
Sağlıkla gelsin dünyaya. Allah analı babalı büyütsün yeter de artar.
Bence sadece kendinizi ve bebeğinizi düşünün bunları düşünmek sizi yorar.

Düğünümüzü eşim yaptı, evimizi kendimiz tuttuk, eşimin babası elimizden evimizi aldı, kiraya evlendik ama kimseden bir şey beklemedik.
Eşimin ben kimseden bir şey beklemiyorum, biz evimizi de kendimiz alırız demesi benim açımdan çok karakterli ve asil bir hareketti, çünkü aynı fikirdeyim.
Kimseden beklentide olmamak gerekir. Bu kişiler annen baban olsa bile.

Tartışmanızı okudum yalnız bekarken anneannenize bakmışsınız üstelik koca karı size değil başkasına çeyiz düzmüş alınmamışsınız buna da okey fakat alınacak olanları niye kötü kalpli olarak yargılıyorsun ki? Amacim polemik degil bu hayat sizi yorar bakış açınızı değiştirin zira deveyi diken insanı.... yaranır. Amacınız sadece Allah rızası ise bilemem ama ben sizin nereye sizin adınıza sinir oldum

Size güzel(!) kalbinizle mutluluklar diliyorum.

Size tavsiyem kimsenin adına sinir olmayın. Yapılanların ve yaptıklarımın gayet farkındaydım evet Allah rızası için baktım yine olsa yine yaparım. Yarın öbür gün benim ne olacağım kimin eline kalacağım belli değil hayat bu. Konu sahibinin "ay asla derdim maddiyat değil" ayakları yapmasını hoş bulmadım. Çünkü bütün yazdıklarından anlaşılıyor ki aslında tek derdi maddiyat.

Zaten maddiyatı iyi olan kızına yardımlar yapılması ama zaten maddiyati iyi olan gelinine yapılmaması ve buna konu sahibinin alınması ve bu kv kb yaşlanınca oğlan baksın denilmesine karşı çıkmasının maddiyatla ilişkisi bence yok

Ortada bakılan veya bakması istenen var mı şuan? Ee neyin savunması bu şimdi. Neyse biz çook ayrı kafalardayız iyi geceler

NEden böyle bir beklentiye girdiniz? Böyle bir zorunlulukları yok.

Siz eline kaldıklarınıza adaletsiz davranmayacak kadar iyi kalplisiniz bu cok belli cok takdir ettim sizi. Ama bu koca karılar cidden kendine iyilik yapani değil ters davranani seviyor ya.pffjklk Allah versin karşılığını inş size

Yine durduk yere kadına saldırılmış. Kadın diyorki bizden her ay para beklediler vermeyince benim çocuğumu bile dışladılar. Diğer torun torun da benimki ney? ( yani en azından benn böyle anladım) bilezik falan abartı tabiki ama ben de olsam diğer torunlarına her şeyi yaparken, önem verirken benimkini umursamasalardı kırılırdım. Mesafeli olmak daha iyi falan ama yeri geliyo bu insanları kendi ailemizden daha çok görüyoruz. İstesenizde mesafeli olamıyorsunuz. Böyle saçmasapan şeylerin olması insanı çok yoruyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…