- 13 Eylül 2015
- 21.917
- 68.884
- 598
- Konu Sahibi Hamile_annee
-
Benim oglum babaannesinin 50 kurusluk corabini bile giymeden buyudu,ama cok mutlu,cunki benim gibi annesi var:))Burda öyle böyle yazanların hepsine kayınvalidesi neler almıştır eminim
bacım bız iyiyiz sen nasılsın hele gel toplantıya. bılıyon sen yolu.H Heytttt beOydar Polo33 kızlar nasılsınız bu arada , görüsemiyoruz ne zamandır . Aksam toplanında hasret giderelim azcık
İyi işte ne olsun sen nasılsın taşınma işin vardı ne olduH Heytttt beOydar Polo33 kızlar nasılsınız bu arada , görüsemiyoruz ne zamandır . Aksam toplanında hasret giderelim azcık
Inanın konu bende bu yazıdan sonra koptu aynen sizin gibi düşünüyorum. Şu kk da ne tuhaf öğretmenlere denk geldim ya geleceğimizi inşaa eden bir mesleğin mensupları bu şekilde olmamalıŞuan gerçekten şaşırdım. Bir öğretmenin bu zihniyet de olması çok kötü. İnşallah benim çocuklarıma denk gelmez siz veya sizin gibiler.
Yani eşiniz sırf erkek diye ve işin sonunda siz bakacaksınız diye size bol keseden para hediye akıtmaları lazım öyle mi? Ayrıca çıkarcı olduğunuzu bir kez daha bu taş devrinden kalan zihniyetle kanıtlamış oldunuz, ne kadar para o kadar çok bakarım yoksa bakmam.O zaman yengenden beklemicekler bakmasını
Benim durumum var canım ailem bana bakar zaten evim varBosanmaaaaz mecbur hatta kendi tabiri ile ess..k gibi bakar
Masaya bırakmamış iyi kidüşünsene kv ye gidiyorsun yemek yapıyorsun hep beraber oturup yiyorsunuz kadın sonra eline para tutuşturuyor
O zaman 10 tl brklemeyinBenim durumum var canım ailem bana bakar zaten evim var
Nasıl olmalı kaynanasına bakan mı birine bakmak sorumluluk ister herkes o sorumluluğu almak zorunda değilInanın konu bende bu yazıdan sonra koptu aynen sizin gibi düşünüyorum. Şu kk da ne tuhaf öğretmenlere denk geldim ya geleceğimizi inşaa eden bir mesleğin mensupları bu şekilde olmamalı
Çokkkk saldırgann ve kincilerYine durduk yere kadına saldırılmış. Kadın diyorki bizden her ay para beklediler vermeyince benim çocuğumu bile dışladılar. Diğer torun torun da benimki ney? ( yani en azından benn böyle anladım) bilezik falan abartı tabiki ama ben de olsam diğer torunlarına her şeyi yaparken, önem verirken benimkini umursamasalardı kırılırdım.Mesafeli olmak daha iyi falan ama yeri geliyo bu insanları kendi ailemizden daha çok görüyoruz. İstesenizde mesafeli olamıyorsunuz. Böyle saçmasapan şeylerin olması insanı çok yoruyo.
Sana değil 10 TL'lik hediye 1 kuruşluk bile fazla. :)Nasıl olmalı kaynanasına bakan mı birine bakmak sorumluluk ister herkes o sorumluluğu almak zorunda değil
Yani yaslansalar ve muhtac olsalar kv kp bakmayip, kapiya mi atacaksiniz??Benim durumum var canım ailem bana bakar zaten evim var
Kinci olan sizsiniz benceÇokkkk saldırgann ve kinciler
GALIBA beklediler diyor,soylenmis birsey yok.Yine durduk yere kadına saldırılmış. Kadın diyorki bizden her ay para beklediler vermeyince benim çocuğumu bile dışladılar. Diğer torun torun da benimki ney? ( yani en azından benn böyle anladım) bilezik falan abartı tabiki ama ben de olsam diğer torunlarına her şeyi yaparken, önem verirken benimkini umursamasalardı kırılırdım.Mesafeli olmak daha iyi falan ama yeri geliyo bu insanları kendi ailemizden daha çok görüyoruz. İstesenizde mesafeli olamıyorsunuz. Böyle saçmasapan şeylerin olması insanı çok yoruyo.
Bakmicam canım boşanırım kendime bakarımEsin alip eve getirirse mecbur bakarsin ne yapacaksin ele gune karsi sonucta onlar senin de anne ce baban sayilir..
Canım ben diyorum ki kızın para veriyorsa kızı baksın benden beklemesin ne para versin ne benden beklesin bunların zihniyet oğlan bakar tamam böyle diyorsan kıza para verip oğlana vermemek nedir adalet miGALIBA beklediler diyor,soylenmis birsey yok.
Insan bebek icin heyecan duysunlar istiyor evet ama kiziyla kiyaslamak,para veriyor demek, cıks guzel durmuyor.
Kayinvalidemin bir gelini de boyleydi,toz alsa para bekler,adim atsa para bekler.
Yildizimin barismadigi kvme seyrek giderim fakat bugun gitsem,birsey yapiyorsa yardimci olurum,elinde birseyle ugrasiyorsa yardim ederim.
Cocuklarimiza kendi sevgimiz yetti de artti,simdi kv birsey ordum,geldiginizde verecegim diyor,anne lazim olana ver,benimkiler kendi esyalarini koyacak yer bulamiyor diyorum...
Biz de bir cift corap gormus degiliz vakti zamaninda...
Hoş geldin mune. Bu konu hakkında ne düşünüyorsun merak ediyorum açıkçasıHanımlar,
polemik, geyik, dalga geçme olmazsa ben olmam kafanız rahat eder, oh missss
Ahhahhah konuya davet filan yok yaniH Heytttt beOydar Polo33 kızlar nasılsınız bu arada , görüsemiyoruz ne zamandır . Aksam toplanında hasret giderelim azcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?