- Konu Sahibi Hamile_annee
Kredinin bir taksidini çıkartmış akıllı kv![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kredinin bir taksidini çıkartmış akıllı kv![]()
Çok üzüldüm. Ben kinciyim galiba, bu kadar insani yaklaşmam. Külfeti sırtlanırken nimeti başka ağızda görmek insanı bitirir yahu. Onu geçtim, ben bakacam, bana hakaret edecek. Öyle bir memleket yok. Allah hayrını kabul etsin.Siz şuan bakıyor musunuz mesela. Bakarım çünkü önceliğim para değil. Bekarken anneanneme baktım mesela ben baktım o bana hakaret edip dayımın kızına çeyiz yaptı. Hiç gocunmadım.
Siz insansiniz çünkü.Konunun temelinde ne demek istediğinizi anladım ve haklısınız bence..Buradaki çoğu kişi kendilerine yapılmayan şeyi “olması gereken şey” gibi algılıyor onun için size yüklenenler çok olmuş.. Abimin oğlu 10 yaşında , bebek mevlüdünün sponsoru bendim hala olarak. Kız kardeşimin kızı 6 yaşında tam altınımı alıp taktım doğumda.. her yaş günlerinde en pahalı ihtiyaçlarını aldım yiğenlerimin.. Olması gereken bu çünkü bence .Aileler ne için var ? Ama siz kafanıza çok takmayın .. Ona göre mesafenizi alın .. torununa sadece kapı süsü almak isteyen bir babaanneyi normal gören insanlara kulak asmayın tabi kiAma bunu çok sorun da yapmayın..kendinize yazık.. burada başka üyelerinde dediği gibi yapmıyorlarsa da kendileri bilir .. siz keyfinizi bozmayın bunun için , önemli olan bu.
Aynen, işin kıymet verme kısmını anlatmaya çalışıyoruz. Anlayana tabiNe kadar gereksiz bir uzuntu icindesiniz. Allaskina almazlarsa almasinlar, onlardan gelecek seye muhtac degilsiniz ki.. Kim bana ne kadar deger veriyorsa karsiligini o kadar alir. Ben de hamileyim, kayinvalidemden bisey beklemek aklima bile gelmiyor. Ki kendisi birak bisey almayi ya da dile getirmeyi, bi kez bile caninin istedigi bir yemek bir hamurisi var mi yapayim bile demedi. Cok da umurumda! Diger yandan da annem su pandemi de gidip her gun baska magazadan bebek kiyafeti aliyor, en son kizdim artik,otur oturdugun yerde biraz virus var ya dedim. Hala diyor ki bebek arabasini ben alayim yatak gordum cok begendim alayim mi vs. Annem de zengin degil sonucta emekli bir insan. Bazi seylerin ekonomiyle de ilgisi yok. Kiymet vermeyle alakali. Kimi 3 yapar kimi 13 yapar. Kimisi de hicbir sey yapmaz. Eyvallah. ( bu kelime de hic tarzim degil ama buraya cuk oturdu)
Elden ayaktan düşmüş yaşlı bir kadın bakmayınca elime ne geçecekti. Ki zaten yatalak değildi sadece gönül yükü vardı işte onu da yaşlıdır dedim geçtim ha bazen sabredemediğim zamanlar da oldu keşke olmasaydı. Hep diyorum benim ileride ne olacağım belli değilÇok üzüldüm. Ben kinciyim galiba, bu kadar insani yaklaşmam. Külfeti sırtlanırken nimeti başka ağızda görmek insanı bitirir yahu. Onu geçtim, ben bakacam, bana hakaret edecek. Öyle bir memleket yok. Allah hayrını kabul etsin.
Olacaktı tabi sabredemediğin anlar. Sen de insansın. Bunun için kendini suçlama, hayatta mı bilmiyorum ama dua etsin bakanı olmuş.Elden ayaktan düşmüş yaşlı bir kadın bakmayınca elime ne geçecekti. Ki zaten yatalak değildi sadece gönül yükü vardı işte onu da yaşlıdır dedim geçtim ha bazen sabredemediğim zamanlar da oldu keşke olmasaydı. Hep diyorum benim ileride ne olacağım belli değil
Hayatta, şimdi gittiğimde dualar ediyor sağ olsunOlacaktı tabi sabredemediğin anlar. Sen de insansın. Bunun için kendini suçlama, hayatta mı bilmiyorum ama dua etsin bakanı olmuş.
Kız tarafı beşik mi alıyormuşValla iki tane çocuğum var hiç sorun etmedim kimse bize bir şey yapmadı diye .Ne annemlerden ne kv den bir şey bekledim. Bilmiyorum öyle bir şey mi var onlar mi almak zorundalar. Kız tarafı beşik alır derler onu biliyorum .Ama ne gerek çok şükür maddi durumumuz yerinde her şeyi kendimiz aldık. Annemler nice kv çeyreklerini getirdi taktılar. Annem fazladan örgü türü şeyler getirdi .Burada yazılanları okuyunca başta aa haklı bayan diyorum sonra düşünüp empati yapıyorum ne abartmış be diyorum....
Çalışıyorum canım evimde de yer yok kendi ailem ev aldı kendi annem kalacak bizle öyle anlaştık eşimle yeter ki ailen ev alsın demişti ve ailemin üstüne ev yani ailesini getirmeye kalkarsa kendi de çıkar gider. Bebeğime beddua ettiler tek çöp almadılar da onlara bakamam.
Şu yazdıklarınız çoğu kişi için paragöz bir ailenin şımarıkça derdi diye görünecektir. Ama benim anladığım bebeğin ilgili bir çevrede büyümesini istiyorsunuz. Benim oğlum doğdu eşimin ablasının maddi durumu şahane bir çeyrek taktı o da biz ona ev aldığı için bilezik taktıktan sonra. Adet öyleymiş. Annesi ev aldılar durumları yok dedi ben de bebeğimi sevsin yeter demiştim bileziği götürdük taktık ertesi gün altını taktıöte yandan benim oğlumun tüm ihtiyaçlarını biz ne kadar istemesek de eş dost sağlıyor. İçlerinden geliyor uzun süredir aramıza katılan ilk bebek diye. Ama arayıp sevmeleri beni daha çok mutlu ediyor. Hala kişisi doğduğundan beri üç kere anca aramıştır. ilk başlarda ben de sizin gibi sinir oluyordum maddi değil de manevi olarak arayıp sormamasına ilk yeğen sonuçta tüm çevremiz seviyor soruyor öz hala anca babasıyla annesi de konuşmadaysa canım cicimm
sonrasında alıştım bu da böyle dedim önüme baktım. Siz de önünüze bakın. Hamileliğinizin dünyaya gelecek bebeğinizin hayalini ve size ne hissettireceğini düşünün sağlıkla doğumunuzu yapın inşallah.
![]()
Benim kayınbabamlar oğluma hamileyken hurçlarca kıyafet aldı, doğumdan önce takdim töreni yaptılar. Tam altın taktılar, özel hastanede sünnetini yaptırdılar. Kurban kestiler, mevlüt okutmak istediler. Doğum gününde hediyeler yığdılar. (Konu sahibi ağlamayın hemen, bi durun) Ama o kadar sıkboğaz ettiler ki lohusayken evime çöktüler, gelmeyin demek zorunda kaldım, habire görmek istediler. Ya evlerine çağırıyorlardı ya da zamanlı zamansız gelmek istiyorlardı. Erkek çocuk meraklısı oldukları için bez değiştirirken sürekli görmek istiyorlardı, videosunu çekmeye yelteniyorlardı. Pandeminin ilk aylarında izole olup evden çıkmadık diye habire laf soktular. Çocuğun üzerinde sürekli plan yapıyorlar sanki ana babaları onlarmış gibi. Çok bunalıyorum, sinir bozuyor bunlar. Eltim hamile, dua ediyorum oğlu olsun diye. Düşerler belki yakamızdan. Ne şanslı olduğunuzu bir bilseniz. Hayal ettiğim hayatı yaşıyorsunuz.![]()
Çok alakasız olacak ama
Ev alana bilezik takılmasını da ilk defa duydum.gordum