bebegıme bısey olur mu !

En mantıklı olanı yapmışsın. Daha başındasın aylarca muhatap olacağın doktor sana güven vermeli. Allah'ım bebegini sağlıklı ve hayırlı bir sekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.

aminnn ınsallah cok tesekkur ederım :)

evet yukarı tukursen bıyık asagısı sakal ınsan ne yapacagını sasırıyor 3 hekım gezdım en ılgılı olanın dedıgını yaptım onu da baska bır doktora daha danıstım artık Allah a kaldı durumum Allah ım korusun

Rabbime emanet elinden geleni yapiyorsun sonucta dedigim gibi once senin sağlığın. Saglikli dogumlar diliyorum

Safisd öncelikle tebrik ederim,Allah sapasağlam kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Ben de ilk bebeğimde diş ağrısı yüzünden 2 ya da 3 antibiyotik kullandım,gebelerin almaması gereken,sonra belki hamileysem diye içmemiştim ama ihtimal de vermiyordum.Ardından hamile olduğumu öğrendim,hiç unutmam doktordan çıktık,yemeğe gittik eşimle,orada başıma tuğla düşmüş gibi dank etti.Yemeğe eğilmiştim,gözyaşlarım yağmur gibi yemeğe damlıyordu.Anlatamam o duyguyu.
Sonuç maşallah tamamen sağlıklı yavrum,ortaokula gidiyor şimdi.
Ablamın bütün hamileliği kutu kutu antibiyotik ve en ağır ilaçların katıldığı serumlarla geçti,çünki müzmin idrar yolu enfeksiyonu vardı.Öyle ki bebekten umutlu değildik neredeyse.
O da maşallah sağlıklı doğdu.Doktorunu değiştir,hepsi bilinçli olmuyor.

O zaman devam edin ilaca. Antibiyotikleri tedavi bitmeden bırakmak doğru değil diye biliyorum.
Doktor konusunda doğru olanı yapmışsınız. Sizi rahatlıkla doğru ilaca yönlendirebilirdi. Bu sıkıntıları yaşamazdınız. İnşallah iyi bir doktora denk gelirsiniz bundan sonra.

amın ınsallah Allah herkesı ıyı ınsanlarla karsılastrsın, tesekkur ederım

Oyyy maşallah yavrulara coook tesekkur ederım o kadar ıyı geldıkı sunları duymak ıcım nasıl rahatladı anlatamam Allah razı olsun :) ınsallah benım evladıma da bısey olmaz sapadaglam saglıkla kucaklarız

Antibiyotik degilde dogal yontemler kullansaniz sirkeyi cezvede biraz kaynatin hafif iliyinca agzinizda gargara yapin dis agrinizi fazlasiyla alacaktir

Antibiyotik degilde dogal yontemler kullansaniz sirkeyi cezvede biraz kaynatin hafif iliyinca agzinizda gargara yapin dis agrinizi fazlasiyla alacaktir

bı suru sey denedım ınankı son ana kadar dayanmaya calıstım ıcmedım ama olmadı sırkeyle gargara yaptım dıs etlerım daha da kabardı tuzlu su adacayı papatya hepsıyle gargara yaptım sarımsak koydum ama nafıle agrı var acı var bunlara bı sekıl yıne dayanılır ama yuzum sısmeye devam edıyr halıyle ıltıhap buyuyor bebege ıltıhap da zarar verır dedıler caresız kaldım da ıctım

Canım gözün aydın çok sevindim..
Benim yengem iki aylık hamileymiş haberi yokmuş
en ağır antibiyotikleri ağrı kesicileri içti..
Hatta o da yetmedi dişi için film bile çektirdi..

Çok şükür bebeğimizde bir şey olmadı..
O kaç katman altında,
Rabbim korur...

İmşallah aağlıcakla alırsın kucağına,ama doktorun sana yaşattığı korku bir haksızlık,insan zaten kavak yaprağı gibi titriyor bu zamanlarda.
Bazı doktor mesela güzelce açıklıyor,evet zararlı ama kullanılmaması daha zararlı,hangisi ağır basarsa ona uymalıyız diyerek.
2ci çocuğumda doktor bir ilaç verdi mide yanmalarım için.Eve geldim bir doz içtim.
Ardından prospektüsü okudum iyice.Gebelikte kullanılması sakıncalıdır yazıyor.
Tekrar doktora gittim,söyledim okuduğum şeyi.Cevap,ciddimisin,ver bakayım,aa doğru,kullanma o zaman,oldu
Yani içeriği bile bilmiyor
Deseydi ki,evet öyle yazıyor ama ben kullanmanda sakınca görmüyorum,bir bildiği var diye güvenirdim.

Yanlış yönlendirmek istemem ama benim de hamileyken dişimde apse oldu ben sabah akşam bir dıs sarımsak yuttum ve 2. gün inmişti. Siz de deneseniz belki etkili olur.

Yuzunuz sısmısmıydı ben cıg cıg yıyorum yıtamıyorım amaa sabah lucuk kucuk dohrayıp yıyorum dısımede koyuyorum daha buyudu kuculmedı

Aynen ben de transferden itibaren 5 gun veya 1 hafta antibiyotik kullandım. Siz deyince hatırladım.

Ilacınızun ısmı neydı acaba

aynen ben ılac verecek korkusuyla dıscıye bıle zor gıttım hemen kadındguma kostum kadın dalga gecer gıbı ustumde ego tatmın ettı ıyıce bunaldım gunlerdır nette arastırıp duruyorum bır kere okudugumu uc kere daha okuyrum hergun bunu arastrıyrum gınduzlerı bır nebze ıyıyımde gecelerı duramıyrdum snra ıltıhapda zarar verır dıye kullandım ama ıcım rahat etmedı buraya danısayım dedım bazen cok merhametsız davranıyrlar doktorlar ıyı kı burası var bıraz bıraz ıcım rahatladı

amın enyam ınsallah korur Yaradana sıgındım ıctım ılacı , cok sagol tesekkur ederım darısı basına olsun ınsallah aman dıyım bı dıscıye grun en ufak dertler byle zamanlarda buyuyo

Cok erken baslamis dis hassasiyetin.ama kullanmamak daha kotu.iltihap daha tehlikeli.
Bende bu hamileligimde dolgu yaptırdım 1 disime hemde 3 kere.normalde 20 lik disimi de cektirmem lazım ama bekliyorum agri yapmadigi icin.
Sana tavsiyem dislerinin agrimamasini istiyosan D vitamini kullanmayi ihmal etme.ben her ne kadar duzenli vitamin icsem bile geçenlerde 20 lik disim agrir gibi oldu.d vitamini ictim aninda kesildi.D vitamininin önemini böylece daha iyi anlamis oldum

Haklısın,bak bir keresinde de karnımın bir yanında ağrılı bir şişlik hissediyordum,mızmız biri değilimdir,ama eğilip kalktıkça içime batıyordu,kendimi değil ama bebeği düşünerek doktora ne olabileceğini,çok endişelendiğimi söyledim,cevap lakayt bir şekilde,sen anne olmak istiyormusun,e tabiiki,o zaman git ve 9 ayı bekle.
Şimdi doktorlar daha ilgilidir belki,o zaman cevap bile alamıyordum sorularıma...

Doktor vermeden kendım alabılurmıyım acaba d vıtamınını ben dısım de 4 yıldır orda sorunsuz duruyrdu uykuda agrım olmus dısımı sıkmısım ıstemsız ondan sıstı apse yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…