- 13 Mayıs 2021
- 3.498
- 5.702
- 108
Su ihtimal de var kürtaj olduktan sonra bebek ya down sendromlu değilse ? Çünkü bir çok kişiye down sendromlu deyip sağlıklı dünyaya gelen bebekler var
Ya ben bebeğin hayatı nasıl sona eriyor merak ediyorum, doğurtulup mu, kadına bir ilaç filan verilerek mi? Bilginiz var mıSu ihtimal de var kürtaj olduktan sonra bebek ya down sendromlu değilse ? Çünkü bir çok kişiye down sendromlu deyip sağlıklı dünyaya gelen bebekler var
O dediğiniz test bebeğin ordan sıvı alınmasıyla yapılan test mi ? Eğer oysa evet ablam yaptırmadi ama doğumuna kadar riskli gebelik bölümune gitti 24.hafta olmasına rağmen alalım dendi istemedi çok şükür sağlıklı doğum yaptıAmniyosentez kesin sonuç veriyor. O dedikleriniz 2 ki 3 lü test ihtimalleri
Hiç bilgim yokYa ben bebeğin hayatı nasıl sona eriyor merak ediyorum, doğurtulup mu, kadına bir ilaç filan verilerek mi? Bilginiz var mı
Katilleri bağrımıza basmak zorunda mıyız, pışpışlamak zorunda mıyızKimsenin karakterini yargılayacak değilim. Burda yazılanların hepsi yanlış. İnsanlara bu kadar yüklenmek hem de zor zamanlarında ayıp. Konu Sahibi de yanlış yaptı fakat konuyu alevlendirenlerden farklı bir yanlışı yok benim gözümde iki taraf da hatalı. Ama bir tarafın acısı var öteki taraf yattığı yerden nefret kusuyor sadece.
Evet o, tercihe bırakılıyor yaptırıp yaptırmamakO dediğiniz test bebeğin ordan sıvı alınmasıyla yapılan test mi ? Eğer oysa evet ablam yaptırmadi ama doğumuna kadar riskli gebelik bölümune gitti 24.hafta olmasına rağmen alalım dendi istemedi çok şükür sağlıklı doğum yaptı
Ablam istememişti o testi yaptırmayı çünkü kararını vermişti sonuç ne olursa olsun doguracaktiEvet o, tercihe bırakılıyor yaptırıp yaptırmamak
Ablam istememişti o testi yaptırmayı çünkü kararını vermişti sonuç ne olursa olsun doguracakti
Aynen orası öyle rabbim kimseyi o imtihanla sinamasinkarar verilmişse yaptırmanın bir mantığı yok.
Ama o süreci rahat geçirmek için de yaptırıyor insanlar. En azından hazırlanmak için.
Anne karnındaki bebek için özel bir iğne var onu vurup anne karnında öldürüyorlar kalbini durduruyorlar sonra anneye suni sancı vererek alıyorlar bebeği ...Ya ben bebeğin hayatı nasıl sona eriyor merak ediyorum, doğurtulup mu, kadına bir ilaç filan verilerek mi? Bilginiz var mı
Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz içinAnne karnındaki bebek için özel bir iğne var onu vurup anne karnında öldürüyorlar kalbini durduruyorlar sonra anneye suni sancı vererek alıyorlar bebeği ...
Konuya olumlu ya da olumsuz hiçbir yorum yapmadım ama sizin yorumunuza dayanamadım. Engellide olsa çocuğunu doğurup bakabilecek kapasitedeki annelerin/adayların yorumları, kendi pencerelerinden baktıkları için sizlere acımasız geliyor. Evet üslubu sert/kötü/acımasız olanda var. Nedeni bir yavrunun hayatına son verilecek olması herkesin canını acıttığından olsa gerek. Neticede her kadında analık güdüsü var. Beddua etmeniz hiç hoş değil. Diğer yorumları kınarken, sizinde kınayanlara beddua etmeniz olmuş mu sizce? Birine beddua okuyunca duyan da koynuna girsin dese sana da dönebileceğini de hatırlatayımCytotec suni sancı ile normal doğum yaptırıyorlar diğer gebelik süreci kolay olsun diye..cytotec de yan etki yapıyor: üşüme titreme bulantı kusma hem de zangır zangır sıtma gibi..bebek genelde ölü doğar zaten sağlıksız olduğu için.sonra uyutulup kürtajla kalan parçalar temizlenir..dinen 120 gün sınırı var ruh 120 günden sonra üfleniyor ancak bazı dini görüşlerde engelli olduğu kesinse 120 gün sınırı da yok.. karar sizin iyi ölçüp tartın bakıp bakamayacağınızı en iyi siz karar verirsiniz buradaki kötü yorumları ciddiye almayın zaten şu an ciğeri yanan mazlum bir kadınsınız en zor zamanınız da sizi böylece üzen kişilerin kınadıkları başlarına gelir inşallah ..
Sağlam bı çocuğun olsa eğer sen onu arabanın önüne bilerek atarmisin o senin cennet anahtarın olacak belki sorumluluğu çok ağır ama tedaviyle normal bireylerle çok da bı farkı kalmıyor sadece bol eğitim alacak vede ilerde sağlam bı çocuğunuz olursa onun sonradan engelli olmayacağınız bilemezsiniz ben bı genetik hasta oğlu olan anne olarak sana yazıyorum canım o bize verilen en büyük nimetlerden birisi ben onun başına bişey gelmesi düşüncesine katlanamiyorum sende bence bı düşün ve yapma o bı can Allah'in sana emaneti benim diyeceğim bu kadar inşallah o sorumluluğu alırsın intihaninla baş edebilirsin karar senin..Bu sureci yasayan var mi
Kimseyi pışpışlamak zorunda değilsiniz ama bu yaptığınız yorumlarınız hele hele katil gibi bir damga vurmakta kusura bakmayın ama sizin haddinize değil tam bir sosyal zorbasınız....Katilleri bağrımıza basmak zorunda mıyız, pışpışlamak zorunda mıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?