Cok geçmiş olsun,
benim oglumda dogduktan sonra 3. Gün sarilik oldu, değer 19 ile hastaneye yatis yapildi. 1 gece fototerapi aldı. Ertesi gün deger 13 e düştüğünde taburcu edildik.
Dedigin gibi surekli uyuyordu ama ben topuklarini cenesini sikip uyandiriyordum.
Saat başı. Gece gündüz boyle.
2 ay sürdü bizim.
Duzgun Ememedigi icin göğsünü vermeden once sütünü biraz sağ öyle emsin. Yoksa bir anda tikanir.
Yipratici ama geçiyor üzülme.
sadece emzirmeyle olmuyor ben ne zamanki mamayi verdim sarilik düştü.Birakin drlar sakin mama verme surekli emzir derler ama yasayan biri olarak soyliyim mamayi ver yarin sonucu gör. Gecmis olsun gec bile kalmissin 4 gundur cocuk doyymuyor ki uyanmiyor cunku kan sekeri dusuyor.Acil mama ver cocuga bence.
Evet dolu sütü hiç ememiyo. Sütü sagiyorum bu sefer de boşa gidiyo diye üzülüyorum offf
Evet buda dogru.
Benim sütum oldugu halde doktor mama aldirdi. Sütü degeri düşünce verirsin stokla dedi.
Mama farketti bizde de.
Sanirim anne sütüyle doyup doymadigindan emin olunmadigi icin toklugunu mamayla garantilemek istiyorlar.
Bosa sagma sende.
Sut saklama torbalari var. Alsana.
Buzlukta stoklamis olursun.
Mamanin tadına alışınca sütü alır mı ki yine de?
Alır bir de anne göğsü gibi emmeden gelmeyen biberonlar var onlardan al. Kızım ilk iki ay o biberonla beslendi ememediği için. Şimdi ne biberon istiyor ne emzik. Sağdığın sütü ver o biberonla.Mamanin tadına alışınca sütü alır mı ki yine de?
Kontrolde dr sana deger 13 filansa direkt hastane diyecektir bizde 12 yi gorduk dediki yarin gelin yukselmisse hastaneye yatis.Sakin mama verme sadece emzir dedi.Ben dinlemedim hem emzirdim hem mama verdim ertesi gunu 9 dustu sonraki gun daha da azaldi.
Alır sütü tekrar. Ama biberin seçimini iyi yap. Normal bir biberon kolayına gelir tekrar emmek istemede sorun yaşayabilir. Madela marka biberon anne memesinin yapısına en yakin olan. Onla biraz mama verebilirsin. Çok yuksek değil değeriniz. Sürekli kan aldırmayın yazık minnaciktir simdi o :)Mamanin tadına alışınca sütü alır mı ki yine de?
Hastaliga degil acliga hanimefendi.Mama ocu degil zehir de degil.Mama daha yogun oldugu icin cocugu doyurur bilmem anlatabildim miÖncelikle çok geçmiş olsun... allah tez zamanda şifasını versin inşallah
Ama lütfen Dr önermedikce sakın mama verme... anladığım kadarıyla sütün bol... anne sütünün yerine mamanın hastalığa iyi geleceği nerde görülmüş lütfen yapmayin
Anne sütü yeterliyse hangi mantıkla mama dayiyosunuz çocuğa?? Annesini bile ememiyorsa zorla mı mamayı gırtlağına bosaltacaksiniz??Hastaliga degil acliga hanimefendi.Mama ocu degil zehir de degil.Mama daha yogun oldugu icin cocugu doyurur bilmem anlatabildim mi
Öncelikle çok geçmiş olsun... allah tez zamanda şifasını versin inşallah
Ama lütfen Dr önermedikce sakın mama verme... anladığım kadarıyla sütün bol... anne sütünün yerine mamanın hastalığa iyi geleceği nerde görülmüş lütfen yapmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?