Bebeğime üzülüyorum

Evet dolu sütü hiç ememiyo. Sütü sagiyorum bu sefer de boşa gidiyo diye üzülüyorum offf

Evet buda dogru.
Benim sütum oldugu halde doktor mama aldirdi. Sütü degeri düşünce verirsin stokla dedi.
Mama farketti bizde de.
Sanirim anne sütüyle doyup doymadigindan emin olunmadigi icin toklugunu mamayla garantilemek istiyorlar.

Mamanin tadına alışınca sütü alır mı ki yine de?

Kontrolde dr sana deger 13 filansa direkt hastane diyecektir bizde 12 yi gorduk dediki yarin gelin yukselmisse hastaneye yatis.Sakin mama verme sadece emzir dedi.Ben dinlemedim hem emzirdim hem mama verdim ertesi gunu 9 dustu sonraki gun daha da azaldi.

İnşallah bizim de çabucak düşer

Mamanin tadına alışınca sütü alır mı ki yine de?
Alır sütü tekrar. Ama biberin seçimini iyi yap. Normal bir biberon kolayına gelir tekrar emmek istemede sorun yaşayabilir. Madela marka biberon anne memesinin yapısına en yakin olan. Onla biraz mama verebilirsin. Çok yuksek değil değeriniz. Sürekli kan aldırmayın yazık minnaciktir simdi o :)

Bir de yaklasik bir bucuk ay silikon gogus ucuyla emzirdim cocuk ememiyordu bu yardimci oldu ona.Sut ucunda biriktigi icin kolay emiyordu aklinda bulunsun.

Öncelikle çok geçmiş olsun... allah tez zamanda şifasını versin inşallah
Ama lütfen Dr önermedikce sakın mama verme... anladığım kadarıyla sütün bol... anne sütünün yerine mamanın hastalığa iyi geleceği nerde görülmüş lütfen yapmayin

Hastaliga degil acliga hanimefendi.Mama ocu degil zehir de degil.Mama daha yogun oldugu icin cocugu doyurur bilmem anlatabildim mi

Bu zamana kadar ışın tedavisi için hastaneye yatırmamalarına şaşırdım. Yese tamam da, doğru düzgün emmiyormuş da. Yemezse vücudunda sarılık yapan bilirubin'i atamaz. Yarın tahliliniz olmasa ben hemen doktorunuza bunu bildirin diyecektim, isterseniz yine bildirin tabii arayıp.

Yeni doğan yoğun bakım hemşiresiyim. Kan değişimi son evre bir tedavi. Öyle her bebeğe yapılmıyor. Bebeğe gerekirse 3 tane ışın makinesi kullanılıyor tedavi etmek için önce. Siz kan değişimi meselesiyle hemen kendi kendiniz korkutmayın. Ama bebeğinizin bu kadar gündür aşırı uykulu olması ve yememesi ciddi sorun.

İyi düşün iyi olsun benim kardesim de çok çekmiş bu sarılıktan, 7 gün hastanede yatmış, ben de küçüktüm tabi o zamanlar,annem hala anlatır, şimdi 24 yaşında koca delikanlı, şükür artık herseyin tedavisi var dermansiz dert vermesin Rabbim, sen elinden geleni yapıyorsun zaten, yeni doğum yapmışsın kendini de koru kolla kapıp koyverme

Çok geçmiş olsun

Hastaliga degil acliga hanimefendi.Mama ocu degil zehir de degil.Mama daha yogun oldugu icin cocugu doyurur bilmem anlatabildim mi
Anne sütü yeterliyse hangi mantıkla mama dayiyosunuz çocuğa?? Annesini bile ememiyorsa zorla mı mamayı gırtlağına bosaltacaksiniz??
Çocuk yeterli beslenemezse Dr zaten gerekeni yapar... bilmem ANLAYABİLDİN Mİ??

Sut varken tabi ki mama verilmesin zaten ama bu bebek suan beslenemiyor, emmeye yani anne memesinden o sütü cekmeye mecali yok.
Surekli uyku halinde.
Bu durum da iyi gelen mama degil daha kolay beslenmesini saglamak oluyor.
Çünkü bebek sarılığı doydukca idrarini yaptikca atacak.

9 haftalik bebegim var.bizde dogumdan sonraki hafta sarılık olduk degeri 8di.doktora goturdugumuzde 13ten üstüne müdahalede bulunuyoruz sadece 2 saatte 1 emzir dedi.uyanmaz ise getir dedi.standart 2 saatte bir sagip verdim çünkü gogus uclarim yara olmuştu. Geceleri florasan lambam sabaha kadar acik uyuduk ve sadece anne sütü verdim 2haftada kendiliginden yavas yavas gecti canım. 4 saat uyanmamisti bir gece elleri filan soguktu ve hareket etmiyordu baygin gibiydi solugu acilde almıştım doktorlar topugunu sıkıp uyandir emzir demislerdi.hatta kan sekerinede bakmislardi .mama hic kullanmadim anne sütünü pompayla sagip verdim hem uçları iyilesti canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…